Viro Tallinna Viinimatka ryhmille

Tallinna Viinimatka ryhmille on iloista rupattelua viininmaistelun ohella, viinitehtaan viininmaistajaisissa ja maittava illallinen Tallinnassa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tallinna Viinimatka ryhmille

Viininmaistajaiset Tallinnassa!

Matkaamme Tallinnaan Vikingin XPRS nopealla laivalla. Tallinnassa meille on varattu kuljetus suoraan satamasta hotellille ja majoitumme tyylikkääseen hotelliimme. Tallinna Viinimatka – tulopäivänä meille on varattu viinitehtaan viininmaistajaiset ja Lauantai-illaksi iloinen iloittelu ja maittava illallinen.

Viro Tallinna Viinimatka ryhmille

Luscher& Matiesen viinitehdas sijaitsee Toompealla, vanhassa kaupungissa. Historia tarjoaa meille paljon yllätyksiä. Kuka olisikaan osannut odottaa, että kylmän ilmanalan pohjoismaisesta Eestistä voi jo 1930-luvulla puhua kuin edistyneestä viinimaasta – paikasta, missä luotiin ja kehitettiin paikallista viinikulttuuria sekä tarjottiin runsaita makuelämyksiä myös vaativammalle asiakkaalle. Useimmille on sekin yllätys, että Toompeanmäellä toimi tuolloin yksi Eestin suurimmista viinitehtaista, jonka merkitystä paikallisen juomakulttuurin eteenpäin viejänä on mahdoton aliarvioida.

Viro Tallinna Viinimatka ryhmille

 

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 2 pv: 139 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 169 €/hlö

Matkaohjelmaesimerkki

Lauantai
Kokoonnumme Katajanokan terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
11:30-14:00 matkustamme m/s Viking XPRS:llä Helsingistä Tallinnaan
Majoittuminen Radisson Blu Olympia hotelliin.

Vapaata aikaa tai
16:00 Viinitilavierailu
Lähdemme hotellilta viininmaistajaisiin Luscher& Matiesen viinitilalle, jossa maistelemme 4 erilaista viiniä, kuulemme tarinoita viinin valmistuksesta ja tutustumme museoon, kesto 2 tuntia. Hinta 25 € sis kuljetukset

19:00 Illallinen
Lähdemme hotellilta/suoraan viininmaistajaisista ravintola Peppersackiin, jossa nautimme iloisessa seurassa maittavan illallisen ja vietämme iltaa yhdessä.  Ravintolasta voi jokainen palata itselleen sopivaan aikaan takaisin hotellille.

Mený
Kauppiaan Thidemanus Croweli juhlasyömingit /
* Kanasalaattia majoneesi-parmesaanikastikkeen kera
* Lohi-tuorejuustotahnaa
* Naudan paahtopaistia marinoitujen metsäsienten ja chili-sipulimarmeladin kera
* Kypsennettyä karitsanpotkaa (300 g), uuniperunaa, ratatouillea ja punaviinikastiketta
* Mantelipitkoa
Hinta 36 € / henkilö
Kuljetus ravintolaan bussilla, paluu omatoimisesti.

Sunnuntai
Nautimme aamiaisen hotellissa
Vapaata aikaa
16:30-19:00 paluumatka  m/s Viking XPRS:llä Tallinnasta Helsinkiin.
Bistro buffee laivalla  26 €/hlö.
Toivotamme kaikille hyvää kotimatkaa!


Viro Tallinna tekemistä ja käyntikohteita

Matkaohjelmaehdotuksia

Kiinnostaisiko ryhmäänne marsipaanin teko ja maalaus Kalevin suklaapuodissa vai kaipaatteko vauhdikasta ohjelmaa karting-autojen ratissa? Upea historiallinen kartanokierros Lahemaalla tai viinikoulu kokeneen sommelierin johdolla? Ryhmämyyntimme tarjoaa teille laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja Tallinnassa ja muualla Virossa. Tutustu ohjelmiin ja ota yhteyttä!

Perinteinen kaupunkinkierros

Yhdistetyllä bussi– ja kävelykierroksella koette kattavan läpileikkauksen Tallinnasta mm. monien tarinoiden avulla. Tunnin kiertoajelun jälkeen kävelemme Vanhassakaupungissa oppaan johdolla.

Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin.

Kadriorgin palatsi

Pietari I:n vuonna 1718 rakennuttamaa palatsia ja sen puistoa pidetään pohjolan barokkiarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Vuonna 2012 restauroidussa palatsissa toimii ulkomaisen taiteen museo. Museossa on kahvila ja myymälä. Kesäisin vierailijoille avoinna oleva palatsin puisto on entisöity 1700-luvun tyyliin.

Kartanokierros Lahemaalla

Tämä retki vie Lahemaan upealle historialliselle kartanokierrokselle. Tallinnasta itään suuntautuvalla retkellä vieraillaan kolmessa kauniissa kartanossa.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitseva Palmsen kartano ja ulkomuseo on ensimmäinen täysin kunnostettu kartanokokonaisuus puistoineen, puutarhoineen ja historiallisine rakennuksineen. Vierailijat voivat tutustua näyttelyihin, työpajoihin, koulutuskeskukseen, palmutaloon, viinikellariin, romanttiseen kahvilaan ja kansanomaiseen kapakkaan.

Sagadin kartanokokonaisuus
sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa. Sagadi on nykyään kuuluisa luonto-opetus-, kulttuuri- ja matkailukeskus. Sagadin kartano on harvinainen kokonaisuus: sivurakennuksia on paljon, ja tiet, puistokäytävät, puisto ja lammet on kunnostettu. Kartano kunnostettiin metsätalousjärjestelmän avulla, ja kartano on tälläkin hetkellä valtion metsähallituksen (Riigimetsa Majandamise Keskus, RMK) omistuksessa. Sagadin metsäkeskuksessa toimivat metsämuseo ja kartanomuseo, luontokoulu, hotelli, ravintola ja hostelli.

Lahemaan
kansallispuistossa sijaitsevan Vihulan kartanon rakennuttivat von Schubertit vuosina 1820–1880. Entistetyssä kartanossa toimivat nyt upea ravintola ja loistava kylpylähotelli. Kartanossa pidetään konsertteja ja kokouksia ja järjestetään vastaanottoja ja häitä.

Kalev suklaapuoti

Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalev suklaapuodissa on mahdollisuus kääriä hihat, pukea essu päälle ja osallistua itse marsipaanin tekoon ja maalaukseen tai suklaan valmistuskurssille.

KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita.

Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää.

Kumu Taidemuseo

Kumu Art Museum sisältää laajan valikoiman virolaista ja kansainvälistä nykytaidetta. Suomalaisen Pekka Vapaavuoren suunnittelema museorakennus Kadriorgin puistossa on jo itsessään vaikuttava nähtävyys.

Luscher & Matiesenin viininmaistajaiset

Luscher & Matiesenin viinitehdas ja Viron juomakulttuurin museo Toompealla esittelee Toompean viinintuotannon historiaa aidoimmalla tavalla ja esittelee 100 vuotta vanhan viinitehtaan tarinan.  sis. viininmaistajaiset. Paikanpäältä voi ostaa talon viiniä. Korttimaksu käy ja tarvittaessa juomat toimitetaan hotelliin. Avoinna klo 10-18. Opastus paikanpäällä suomeksi. Ryhmän koko voi olla max. 60 henkilöä. Retken kesto 1,5 tuntia. Huom! Kohteeseen ei pääse perille bussilla, lähin pysäkki kirkon vieressä josta n. 10 min kävelymatka

Merikeskus Lennusadam (Lentosatama)

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Museossa liikutaan kolmella tasolla: meren pohjassa, veden pinnalla ja ilmassa. Museon vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. Museossa pääsee kokeilemaan sukellusveneen ja lentokoneen ohjaamista simulaattoreissa.

Nigulisten kirkko ja museo

1200-luvin alkupuolella rakennettu Nigulisten kirkko on Viron kauneimpia myöhäisgootilaisia rakennuksia. Pysyvässä näyttelyssä Pohjois-Euroopan paras uskonnollisen taiteen kokoelma 1400-luvulta.

Nõmmen seikkailupuisto

Seikkailupuisto herättää leikkimielisyyden. Koet onnistumisen iloa jännittävällä puiden latvassa kiipeilyllä, köysissä riippumisella ja verkkoihin hyppäämisellä liikkuessasi puissa tasanteelta toiselle.

Nõmmen paikallistori ja kauppahalli

Nõmmeen on matkaa noin 10 kilometriä ja se on auki 09.00-16.00. Suosittu tori, jossa ruokaa ja kauden tuotteita sekä mukava kahvila ja muutamia kauppoja.

Purjehdus Old City Marinassa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Tallinnan lahdella. Upea purjevene odottaa teitä Tallinnan keskustassa, Old City Marinassa. 1,5h purjehduksen aikana tarjoillaan kuohuviiniä, merimatka päättyy Noblessnerin satamaan jossa teitä odottaa kolmen ruokalajin illallinen satamaravintola Cafe Noblen viihtyisällä terassilla. Paketin voi liittää kaikkiin Tallinnan ryhmiimme. Kysy lisää toimistoltamme.

Triobet Kartingkeskus

Järjestä Grand Prix ryhmällesi! Triobet Kartingkeskus on ympärivuotisesti elämyksiä tarjoava moderni sisäkartingkeskus vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta.

TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni Piritan sataman läheisyydessä on jälleen avattu yleisölle. Koe huikeat näkymät 170 metrin korkeudesta näköalatasanteelta.

Viinikoulu Sokos Hotel Viru

Viinikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää makuaisteja sekä viettää mielenkiintoinen ja antoisa tunti viinimaailmassa kokeneen ja tunnustetun sommelierin johdolla.

Viron maut

Lähiruoka ja virolaiset ruokaperinteet puhuttavat Virossakin.
Viron maut – retkellä kuulet, miten eri maiden ruokakulttuurit ovat vaikuttaneet virolaiseen ruokaperinteeseen.

 

 

Viro Tallinna Hestia Hotel Barons

Jugendtyylinen, korkeatasoinen ja monipuolinen boutiquehotelli sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin ytimessä. Ehdottoman tyylikäs ja samalla kuitenkin kodikas boutique-hotelli sopii hyvin ikimuistoisten hetkien viettämiseen.

Lue lisää
Viro Tallinna Metropol hotelli
Viro Tallinna Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Tyylikäs ja moderni Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee 400 metrin päässä Tallinnan keskustasta, aivan Toompean linnan ja puiston lähellä. Hotellissa on myös ylellinen spa, jossa on myös poreallas. Kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

Lue lisää

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Dinner in the Sky – „Elämyksiä taivaalla“

Dinner in the Sky on ainutlaatuinen elämys yläilmoissa yhdistettynä kulinaariseen nautintoon. Tavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen kokemus turvallisesti. Vieraat nostetaan 50 metrin korkeuteen nauttimaan näköalasta ja ympäristöstä. Pöydän ympärille mahtuu 22 henkilöä. Dinner in the Sky avaa ovensa Tallinnassa taas 11. -15.kesäkuuta. Valitse mieleisesi kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta menun ja keston mukaan:

Lunch in the Sky
Kesto 40 min Kello 12.00 – 16.00 välisenä aikana Menu sisältä kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia Aperatiivi ja viini sisältyvät hintaan

Champagne in the Sky
Kesto 20 min Pieniä herkkuja Samppanja

Dinner in the Sky
Kesto 60 min Neljän ruokalajin illallinen, jonka päivän kokki valmistaa ja tarjoilee henkilökohtaisesti. Aperitiivi, viini ja jälkiruokajuoma

***********************************************************

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Tallinnan lahdella.

Upea purjevene odottaa teitä Tallinnan keskustassa, Old City Marinassa. 1,5h purjehduksen aikana tarjoillaan kuohuviiniä, merimatka päättyy Noblessnerin satamaan jossa teitä odottaa kolmen ruokalajin illallinen satamaravintola Cafe Noblen viihtyisällä terassilla. Paketin voi liittää kaikkiin Tallinnan ryhmiimme. Kysy lisää toimistoltamme.

Illallismenu Cafe Noblessa:
* Alkudrinkki Prosecco
* Noblen alkupalavalikoima
* Pääruoka grillistä (kala tai liha)
* Noblen jäätelöannos

“Sail & Dine” paketin hinta:
* Maanantai – torstai 73 EUR / hlö
* Perjantai – sunnuntai 86 EUR/ hlö
Hinta voimassa vähintään 10 hengen seurueille.

Pienemmät seurueet, pyytäkää hinta toimistoltamme

Hintaan sisältyy:
* Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan m/s Viking XPRS 11:30-14:00
* Bussikuljetus satama-hotelli
* Majoitus Radisson Blu Olympia, kahdenhengen standard huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Matkatavarahytti mennen tullen laivalla
* Bussikuljetus hotelli-satama
* Laivamatkat Tallinnasta Helsinkiin m/s Viking XPRS 16:30-19:00
* Matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:
*  Viininmaistajaiset
*  Yhteinen illallinen
*  Bistro buffe laivalla paluumatkalla

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.