TallinkSilja_ts_ships_silja-balticprincess_008_800x600
TallinkSilja risteilyt ryhmille

Baltic Princess vie koko porukan unohtumattomalle viihderisteilylle Turusta joka ilta. Aamuvuorolla Galaxylla näet maailman kauneinta saaristoa näköalapaikalta kaikkina vuodenaikoina ja tanssit sydämesi kyllyydestä jo aamusta alkaen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

TallinkSilja risteilyt ryhmille

Päivä Tukholmassa -risteilytarjous Helsingistä ryhmille

Hinta esim. 150 €/hlö määrätyillä su–ke-lähdöillä 1.5.–31.5.2017

Esimerkkihinta sisältää määrätyillä lähdöillä Päivä Tukholmassa -risteilyn Helsingistä kahden hengen Promenade-hytissä ja 2 x buffet-illallisen ruokajuomineen sekä 2 x buffet-aamiaisen / hlö.

Esimerkkihinta (€/henkilö) on voimassa ryhmävarauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Vähintään 2 ateriaa/hlö varattava. Tarjous on voimassa hyttiluokissa C–A, kysy muiden hyttiluokkien tarjoushinnat meiltä. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti.

Europan 22 h -kesäristeilytarjous Helsingistä Tallinnaan ryhmille

Hinta esim. 24 €/henkilö
la–to-lähdöillä 26.6.–13.8.2017 (ei Visby-risteilyt)

Esimerkkihinta sisältää 22 h -kesäristeilyn Europalla Helsingistä Tallinnaan neljän hengen B-hytissä, buffet-aamiaisen ja juomakupongin.

Esimerkkihinnat (€/henkilö) ovat voimassa ryhmävarauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Vähintään 1 ateria/hlö varattava.

Päivä Tallinnassa -risteilytarjous ryhmille

Päivä Tallinnassa -risteilyllä Helsingistä voitte käyttää Tallink Shuttle -laivan nopean ja mukavan menomatkan esimerkiksi yhdessä ruokailuun sekä paluumatkan edullisten ostosten tekoon. Perillä Tallinnassa aikaa yhdessäoloon on jopa 13 tuntia.

alk. 20 €/hlö
Tarjous voimassa vähintään 10 hlön ryhmille määrätyillä lähdöillä 21.6.2017 asti.

Voit myös matkustaa 20 €/hlö/suunta lisämaksua vastaan rauhallisessa Star Comfort -luokassa, sisältäen virvokkeita ja pientä naposteltavaa! Tai valitse lisämaksusta hytti, jossa voit levähtääkin matkan aikana.

Hotellimatkatarjous ryhmille Tallinnaan

Hotellimatkatarjous ryhmille Tallinnaan su–to-lähdöillä 16.4.–10.5. ja su–ke-lähdöillä 14.–31.5.2017

Pirita SPA Hotel ***
esim. 58 €/hlö/2 hengen Standard-huone
esim. 79 €/hlö/1 hengen Standard-huone

Tallink Express Hotel ***
esim. 58 €/hlö/2 hengen Standard-huone
esim. 79 €/hlö/1 hengen Standard-huone

Tallink City Hotel ****
esim. 74 €/hlö/2 hengen Standard-huone
esim. 111 €/hlö/1 hengen Standard-huone

Tallink Spa & Conference Hotel ****
esim. 75 €/hlö/2 hengen Standard-huone
esim. 113 €/hlö/1 hengen Standard-huone

Esimerkkihinnat sisältävät edestakaiset laivamatkat määrätyillä lähdöillä Helsinki-Tallinna sekä yhden yön majoituksen 2 hengen / 1 hengen huoneessa aamiaisineen. Hinnat ovat voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille.

 

Räätälöimme risteilyt ryhmänne toiveiden mukaisesti!

Baltic Princess -laiva

Yksi Itämeren uusimmista ja upeimmista laivoista
* Uusi, iso ostosalue ja uusia ravintoloita
* Monipuolista viihdettä joka päivä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m² hyttejä kansilla 5, 8 ja 9 ja kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 8 ja 9 sekä neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

B-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m² sisähyttejä kansilla 5, 8, ja 9 ja lisäksi kolmen hengen ikkunattomia hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

E-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä kansien 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Galaxy -laiva

Lähdöt Turusta joka aamu
* Laivan kylkiä ja hyttien tauluja koristavat virolaistaiteilija Navitrollan maalaukset
* Parketille pääsee jo aamuvarhain
* Monipuolinen ravintola- ja baarivalikoima

A-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunallisia 9-10 mhyttejä, joista kahden hengen hytit sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9 ja neljän hengen hytit kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

B-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 mhyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

E-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 mhyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat isäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.