Afrikka_elephants family on sunset_800x600
Sansibar Serengetin safari

Intian valtameren maustesaaret Tansaniassa, itäisen Afrikan kupeessa ovat monien unelmien täyttymys: isommalta Sansibarilta ja pienemmältä Pemban saarilta löydät valkohiekkaiset rannat, kirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat ja kauniin luonnon eläimistöineen. Majoitustarjontaa on aina luksus luokan rantaresorteista pienempiin boutique hotelleihin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Sansibar Serengetin safari

Zanzibar, Pemba ja Serengetin safari

Saarten värikäs historia vie sinut tutustumaan Masai sotureiden, orjakauppiaiden ja sulttaanien maailmaan. Tansania tarjoaa mahdollisuuden yhdistää upea safari ja rento paratiisiloma Afrikan parhaimmiksi rannoiksi nimetyillä Zanzibarin ja Pemban rannoilla.  Mieleesi painuu näkymä leijonista, kirahveista, elefanteista taustalla kohoavine vuorineen ja toisaalla palmupuut, kiireettömyys, uiminen kristallinsinisissä vesissä, tuore , raikas ruoka, mieleenpainuva historia ja lämpimät ihmiset luovat uskomattoman hienot puitteet onnistuneelle lomalle.

Intian valtameren maustesaaret Tansaniassa, itäisen Afrikan kupeessa ovat monien unelmien täyttymys:  isommalta Sansibarilta ja pienemmältä Pemban saarilta löydät valkohiekkaiset rannat, kirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat ja kauniin luonnon eläimistöineen. Majoitustarjontaa on aina luksus luokan rantaresorteista pienempiin boutique hotelleihin.

Serengetin safari + Sansibar 14 päivää

Hintaesimerkkimme 14 pv: 4300 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Arusha – Sansibar – Dar Es Salaam/Nairobi – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat verot
* Safarilla Serengetissä ja  Nogorongorossa täyshoito,
* Arushan Karama Lodgessa  puolihoito
* Sansibarilla Mnarani Beach Cottagessa  puolihoito
* Stone Townin  Emerson Spicessa aamiainen

Pyydä tarjous toimistoltamme!

Matkaohjelmamme Serengetin safari + Sansibar 14 päivää

Päivä 1. Saapuminen Arushan lentokentälle (Kilimanjaro-lentokenttä), nouto hotelliin Arushaan. Majoitus Karama Lodge.

Päivä 2. Aamulla lähtö safarille. Ajo Serengetiin, käynti Oldupai Gorgen arkeologisella alueella. Majoitus Seronera Wildlife Lodge.

Päivä 3. Koko päivän safari-ajelu Serengetissä. Majoitus Seronera Wildlife Lodge.

Päivä 4. Aamiaisen jälkeen lähtö kohti Nogorongoron luonnonpuistoa ja kraateria. Majoitus Rhino Lodgessa Ngorongorossa.

Päivä 5. Lähtö Ngorongorosta, ajo takaisin Arushaan. Kaupunkikierros Arushassa, sitten paluu Karama Lodgeen.

Päivä 6. Rentoutumista Karama Lodgessa, mahdollisuus spa-hoitohin, retkiin ja esimerkiksi piknikkiin luonnon keskellä vuoren rinteellä. Puolihoito.

Päivä 7. Lähtö Karama Lodgesta puolen päivän aikaan lentokentälle. Lento Sansibarille, nouto lentokentältä. Kuljetus kaupungin kautta pohjoiseen Nungwiin. Majoitus Mnarani Beach Cottages -hotellin hääsviitissä, joka on ekologisesti suunniteltu romanttinen kaksikerroksinen rantabungalowi. Puolihoito.

Päivät  8. -10. Rentoutumista Mnaranissa, mahdollisuus mm. vesiurheiluun, snorklausretkiin ja spa-hoitoihin.

Päivä 11. Puolen päivän aikaan lähtö Mnaranista kohti Stone Townia. Matkalla mausteretki, jolla tutustutaan maustefarmiin, haistellaan mausteita ja maistellaan hedelmiä. Kierroksen jälkeen perinteinen swahili-lounas farmilla. Stone Townissa majoitus Emerson Spice -hotellissa.

Päivä 12. Stone Town -kierros, jossa tutustutaan kaupunkiin ja sen historiaan. Sisältää lounaan. Yöpyminen Emerson Spicessa.

Päivä 13. Aamulla lähtö Safari Blue -retkelle merelle. Retkellä käytetään perinteistä dhow-purjevenettä, josta löytyy myös moottori ja auringonsuoja. Ensin pysähdys hiekkasärkällä, jossa voi nauttia merestä, uida ja snorklata. Sitten kohti Kwalen saarta, jolla odottaa meribuffet – mustekalaa, kalaa, kalamaria, hummeria, hedelmiä. Saarella mahdollisuus tutkia luontoa ja laguunia, snorklata ja nauttia rannasta. Iltapäivällä sään salliessa seilaten kohti pääsaarta. Yöpyminen Emerson Spicessa.

Päivä 14. Kuljetus Sansibarin lentokentälle, lähtö kotia kohti.

Hotellimme Sansibarissa:

Amaan Bungalows
sijaitsee
Nungwin rannalla saaren luoteis-kärjessä.
Amaan Bungalows hotelli tarjoaa palveluita perheille, pariskunnille ja häämatkalaisille. Hotellisssa on  86 huonetta, joista 16 merinäköalahuonetta. Nungwi on ainutlaatuinen kohde Sukellus-, Snorklaus- ja syvänmerenkalastusta harrastaville.

Sansibar_htl_Amaan Bungalows_altaat_800x600

 

 

Sansibar on joukko Tansanialle kuuluvia Intian valtameren saaria. Pääsaarella sijaitsee Sansibarin kaupunki. Toiseksi suurin saari on Pemba.
Virallinen kieli: swahili ja englanti
Valuutta:
Tansanian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan viisumi.
Aikaero Suomeen +1
Kesäaika ei ole käytössä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.