Kotka Junnu – Sydämeni tänne jää

Musiikkinäytelmä Junnu – Sydämeni tänne jää on lämminhenkinen tarina Juha Watt Vainion elämästä. Musiikkinäytelmä pyrkii kuvaamaan Kotkan pojan matkaa tuntemattomuudesta koko Suomen rakastamaksi lauluntekijäksi sillä huumorilla, josta Vainio itse oli tunnettu.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kotka Junnu – Sydämeni tänne jää

Kotkan kaupunginteatterissa nähdään Ari-Pekka Lahden kirjoittama uusi musiikkinäytelmä Junnu – Sydämeni tänne jää – on lämminhenkinen tarina JuhaWatt Vainion elämästä.

Musiikkinäytelmä pyrkii kuvaamaan Kotkan pojan matkaa tuntemattomuudesta koko Suomen rakastamaksi lauluntekijäksi sillä huumorilla, josta Vainio itse oli tunnettu. Vainion omalaatuinen elämänasenne oli hänen vahvuutensa. Traagisiakin piirteitä saanut elämä ei peitonnut miehen optimismia.

Rakkaus kotipaikkakuntaa ja saaristoa kohtaan sekä kaipaus vanhoihin hyviin aikoihin pitivät miestä pinnalla vaikeinakin aikoina. Suomi ja maailma muuttuivat, mutta Junnun asenne ei. Lopulta jäljellä oli vain musiikki. Näytelmässä kuultava musiikki on valikoitu ja sovitettu Vainion laajasta tuotannosta.

Matka-aika: 09.11.2018 alkaen, teatteriohjelmiston mukaan

Matkan kesto: 1 päivä

Hinta: 84 €/hlö

Hintaan sisältyy: Teatteriliput, väliaika kahvi & kahvileipä, Merikeskus Vellamo, sisäänpääsymaksut & opastus, Brunssi ravintola Laakonki.

Ryhmä min. 25 hlöä

1_junnu_esitys-7082-611x379