USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna alkaa New Yorkin humusta ja matkaat Kanadan, Niagaran putousten kautta Washingtoniin. USA – Kanadan matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

Pohjoisen Amerikan ja Kanadan kierros

Yksitoista päivää, kaksi maata ja monia mielenkiintoisia kohteita! Tule tutustumaan Pohjois-Amerikan itäisiin osiin. Matka alkaa New Yorkin humusta ja näet matkalla niin Kanadan suurimmat kaupungit, historiallisen Bostonin kuin Pennsylvanian Amish -alueet. Pääset tutustumaan henkeäsalpaaviin Niagaran putouksiin ja Gettysburgin kuuluisaan taistelukenttään. Matkan lopuksi ihastelet Yhdysvaltain pääkaupungin Washington DC:n kuuluisia maamerkkejä ja vierailet Philadelphiassa ennen paluuta New Yorkiin.

Voimme varata teille lisäöitä matkan alkuun tai loppuun, ota yhteyttä toimistoomme. Räätälöimme Amerikan matkat ja Kanadan matkat yhteistyössä kanssanne!

 

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 2990 € / hlö

Matkapäivät New Yorkista 2023:
20.-30.5., 17.-27.6., 26.8-5.9., 2.-12.9., 16.-26.9., 23.9-2.10.

Päivä 1: New York
Saapuminen New Yorkiin ja majoittuminen. Matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: New York-Boston
Ensimmäisenä päivänä matkamme alkaa New Yorkista Long Islandia pitkin kohti historiallista New Englandia ja Bostonia. Freedom Trailin kävelykierroksella pääsemme tutustumaan moniin kaupungin kuuluisimmista kohteista ja mielenkiintoisimmista naapurustoista. Matkamme alkaa Boston Commonista ja kiemurtelee State Housen, King’s Chapelin, vanhan South Meeting Housen, Bostonin verilöylypaikan ja monien tavernoiden ja pubien edestä, joissa Amerikan ”perustajaisät” joivat maljoja vapaudelle. Kävelemme pitkin Beacon Hillin mukulakivikatuja, jotka ovat täynnä historiaa ja samalla näemme yhden kaupungin kauneimmista kaupunginosista

 

Päivä 3: Boston-New England-Quebec City
Aamulla lähdemme matkaamaan halki New Hampshiren ja Vermontin kauniiden maalaismaisemien ja matkalla ohitamme monia idyllisiä pikkukaupunkeja ja kyliä. Maisemat ovat erityisen upeita syksyllä, kun ruskan värit hehkuvat täällä kauneimmillaan. Ylitämme rajan ja saavumme Kanadan puolelle Quebecin provinssiin. Lisämaksusta voit osallistua retkelle vaahterasiirappia tuottavalle farmille tai tutustua kuuluisaan kanadan-ranskalaiseen ruokakulttuuriin.

 

Päivä 4: Quebec City-Montreal
Päivämme alkaa Quebecin kaupunkikierroksella, jolla pääsemme tutustumaan tähän ranskankielisen Kanadan ’pääkaupunkiin’ ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin kuten Quebecin maakunnan parlamenttirakennukseen ja Citadelleen. Voit osallistua kävelykierrokselle kaupungin linnoitettuun osaan ja tutustua Chateau de Frontenaciin sekä vertaansa vailla oleviin näkymiin Saint Lawrence-joelle. Ehdit vielä nauttia maukkaan viinerin tai patongin ennen kuin matka jatkuu kohti Montrealia, jossa voit osallistua vanhan kaupungin, Vieux Portin, kierrokselle ja tutustua muun muassa Notre Damen Basilicaan.

Päivä 5: Montreal-Ottawa-Toronto
Montrealista matkaamme kohti Kanadan pääkaupunkia Ottawaa, eloisaa puistojen ja kukkien kaupunkia, jossa sijaitsee muun muassa eräs maailman vaikuttavimmista parlamenttitaloista. Iltapäivällä jatkamme matkaa 1000 Islands Parkwaytä pitkin Kanadan suurimpaan englanninkieliseen kaupunkiin Torontoon, joka sijaitsee Ontariojärven rannalla. Lisämaksusta voit osallistua jokiristeilylle St.Lawrence joella.

Päivä 6: Toronto-Niagara Falls
Aamulla ihmettelemme Toronton kuuluisia pilvenpiirtäjiä, erityisesti maailmankuulua CN Toweria, joka on yksi maailman korkeimmista rakennelmista (553m). Uskallatko seisoa CN Towerin lasilattialla varustetulla näköalatasanteella, yli 300 metriä Toronton yläpuolella? Torontosta jatkamme bussilla Ontario järveä kohden, ylittäen Welland kanavan, ennen kuin saavumme Niagaran putouksille, jossa pääset omin silmin näkemään erään maailman upeimmista luonnonihmeistä. Täällä voit kulkea Table Rockia pitkin, ihastella ainutlaatuista Flower Clockia ja tietysti Horseshoe Fallsin pauhaavaa vesiputousta. Lisämaksusta voit osallistua veneajelulle putousten juurelle Maid of Mist –veneellä.

Päivä 7: Niagara Falls-Gettysburg-Amish Country
Aamupäivällä ajamme New Yorkin osavaltion kumpuilevan viljelymaan halki, joka tunnetaan nimellä Finger Lakes Region, Finger Lakesin alueen maaseudun ja saavutmme Keystonen osavaltioon Pennsylvaniaan. Iltapäivällä vierailemme historiallisella Yhdysvaltain sisällissodan taistelutantereella Gettysburgissa, jossa vuonna 1863 taisteltiin suurin Amerikan mantereella koskaan sodittu taistelu ja samalla paikalla Presidentti Lincoln piti kuuluisan Gettysburgin puheensa. Matkustamme Susquehanna-jokea pitkin Etelä-Pennsylvaniaan yöksi.

Päivä 8: Amish Country-Washington D.C.
Tänään matkaamme maaseudun läpi Pennsylvanian hollantiin, Amish -alueille. Vierailemme Amish-museossa ja tutustumme heidän satoja vuosia vanhaan yksinkertaiseen elämäntapaansa. Amishit elävät maailmassa, joka pysähtyi 1850-luvun puolivälissä. He eivät käytä sähköä, mekaanisia laitteita tai nykyaikaisia ​​laitteita. Iltapäivällä jatkamme matkaa maan pääkaupunkiin Washington D.C.:hen.

Päivä 9: Washington D.C.
Tutustumme Yhdysvaltojen pääkaupunkiin ja sen upeisiin rakennuksiin ja monumentteihin, kuten Capitol Buildingiin, Library of Congressiin, Washingtonin ja Lincolnin muistomerkkeihin ja tietysti Valkoiseen Taloon sekä Arlingtonin kansalliseen hautausmaahan, jossa sijaitsee JFK Memorial -muistomerkki. Suosittelemme omalla ajallanne tutustumaan kaupungin huikeaan museotarjontaan, kuten Smithsonian Instituutin museokompleksiin. Tai miksi et vain viettäisi rauhallista aikaa katsellen ympärillesi ja rentoutuisi Potomac joen rannalla?

Päivä 10: Washington D.C.-Philadelphia-New York
Washingtonista siirrymme bussilla New Yorkiin Philadelphian kautta, joka tunnetaan nimellä ”veljellisen rakkauden kaupunki”, jossa pysähdymme vierailemaan Independence Hallissa ja Liberty Bellississä.

Päivä 11: Lähtö New Yorkista ja lentokentälle
Kuljetus valitsemallesi paluulennolle Helsinkiin.

 

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-New York-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 11 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
* Sisäänpääsymaksu Amish-museoon
* Oppaan palvelut matkan aikana
* Lentokenttäkuljetus New Yorkissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset

Lisämaksusta:
*Retki vaahterasiirappifarmille
* Jokiristeily St.Lawrence –joella
* CN Towerin näköalatasanne
* Veneretki Niagaran putousten juurelle
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >