USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna alkaa New Yorkin humusta ja matkaat Kanadan, Niagaran putousten kautta Washingtoniin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

Pohjoisen Amerikan ja Kanadan kierros

Yksitoista päivää, kaksi maata ja monia mielenkiintoisia kohteita! Lähde tutustumaan Pohjois-Amerikan itäisiin osiin. Matka alkaa New Yorkin humusta ja näet matkalla niin Kanadan suurimmat kaupungit, historiallisen Bostonin kuin Pennsylvanian Amish -alueet. Pääset tutustumaan henkeäsalpaaviin Niagaran putouksiin ja Gettysburgin kuuluisaan taistelukenttään. Matkan lopuksi ihastelet Yhdysvaltain pääkaupungin Washington DC:n kuuluisia maamerkkejä ja vierailet Philadelphiassa ennen paluuta New Yorkiin.

Voimme varata teille lisäöitä matkan alkuun tai loppuun, ota yhteyttä toimistoomme.

 

USA ja Kanada yhdistelmämatka opastettuna

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme: 2399 € / hlö

Lähtöpäivät New Yorkista 2021: odotamme v 2021 päiviä.

 

Päivä 1: New York
Saapuminen New Yorkiin ja majoittuminen. Matkanjohtajan tapaaminen.

Päivä 2: New York-Boston
Ensimmäisenä päivänä matkataan New Yorkista kohti historiallista Bostonia. Freedom Trailin kävelykierroksella pääset tutustumaan moniin kaupungin kuuluisimmista kohteista ja mielenkiintoisimmista naapurustoista.

Päivä 3: Boston-New England-Quebec City
Aamulla lähdetään matkaamaan halki New Hampshiren ja Vermontin kauniiden maalaismaisemien ja matkalla ohitetaan monia idyllisiä pikkukaupunkeja ja kyliä. Maisemat ovat erityisen upeita syksyllä, kun ruskan värit ovat kauneimmillaan. Lopulta saavutaan Kanadan puolelle Quebecin provinssiin. Lisämaksusta voit osallistua retkelle vaahterasiirappia tuottavalle farmille tai tutustua kuuluisaan kanadan-ranskalaiseen ruokakulttuuriin.

Päivä 4: Quebec City-Montreal
Päivä alkaa Quebecin kaupunkikierroksella, jolla pääset tutustumaan tähän ranskankielisen Kanadan ’pääkaupunkiin’ ja sen kuuluisiin nähtävyyksiin kuten Citadelleen. Voit osallistua kävelykierrokselle kaupungin linnoitettuun osaan ja tutustua Chateau de Frontenaciin. Ehdit vielä nauttia maukkaan viinerin tai patongin ennen kuin matka jatkuu kohti Montrealia, jossa voit osallistua vanhan kaupungin, Vieux Portin, kierrokselle ja tutustua muun muassa Notre Damen Basilicaan.

Päivä 5: Montreal-Ottawa-Toronto
Montrealista matkataan kohti Kanadan pääkaupunkia Ottawaa, josta löytyy kauniiden puistojen lisäksi myös muun muassa eräs maailman vaikuttavimmista parlamenttitaloista. Iltapäivällä jatketaan Kanadan suurimpaan englanninkieliseen kaupunkiin Torontoon, joka sijaitsee Ontariojärven rannalla. Lisämaksusta voit osallistua jokiristeilylle St.Lawrence joella.

Päivä 6: Toronto-Niagara Falls
Aamulla ihmetellään Toronton kuuluisia pilvenpiirtäjiä, erityisesti maailmankuulua CN Toweria, joka on yksi maailman korkeimmista rakennelmista (553m). Uskallatko seisoa CN Towerin lasilattialla varustetulla näköalatasanteella, yli 300 metriä Toronton yläpuolella? Torontosta jatketaan Niagaran putouksille, jossa pääset omin silmin näkemään erään maailman upeimmista luonnonihmeistä. Kuljeskele Table Rockilla, ihastele ainutlaatuista Flower Clockia ja tietysti Horseshoe Fallsin pauhaavaa vesiputousta. Lisämaksusta voit osallistua veneajelulle putousten juurelle Maid of Mist –veneellä.

Päivä 7: Niagara Falls-Gettysburg-Amish Country
Aamupäivällä ajetaan halki Finger Lakesin alueen maaseudun ja saavutaan Pennsylvaniaan. Iltapäivällä vieraillaan historiallisella Yhdysvaltain sisällissodan taistelutantereella Gettysburgissa. Täällä, vuonna 1863, taisteltiin suurin Amerikan mantereella koskaan sodittu taistelu ja samalla paikalla Presidentti Lincoln piti kuuluisan Gettysburgin puheensa.

Päivä 8: Amish Country-Washington D.C.
Tänään vieraillaan Pennsylvanian Amish -alueilla. Voit pistäytyä Amish Museumissa ja tutustua heidän satoja vuosia vanhaan elämäntapaansa. Amishit elävät maailmasa, joka on pysähtynyt 1850-luvulle ja he eivät käytä sähköä tai moderneja laitteita. Iltapäivällä jatketaan kohti Washington D.C:tä.

Päivä 9: Washington D.C.
Tutustu Yhdysvaltojen pääkaupunkiin ja sen upeisiin rakennuksiin ja monumentteihin, kuten Capitol Buildingiin, Library of Congressiin, Washingtonin ja Lincolnin muistomerkkeihin ja tietysti Valkoiseen Taloon. Suosittelemme myös tutustumaan kaupungin huikeaan museotarjontaan, kuten Smithsonian Instituutin museokompleksiin. Tai miksi et vain rentoutuisi Potomac joen rannalla?

Päivä 10: Washington D.C.-Philadelphia-New York
Washingtonista siirrytään Philadelphian kautta takaisin New Yorkiin, jossa vietät vielä yhden yön ennen lentoa takaisin kotimaahan.

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-New York-Helsinki
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Sisäänpääsymaksu Amish-museoon
* Oppaan palvelut matkan aikana

Lisämaksusta:
*Retki vaahterasiirappifarmille
* Jokiristeily St.Lawrence –joella
* CN Towerin näköalatasanne
* Veneretki Niagaran putousten juurelle

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555