Venäjä Valamon hotellit

Vanhan Valamon hotellit voit varata edullisesti kauttamme. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi edullisin sopimushinnoin.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Valamon hotellit

Edulliset hotellit Valamoon

Vanhan Valamon hotellit voit varata edullisesti kauttamme. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi edullisin sopimushinnoin. Varaamme sinulle myös juna- ja laivaliput toiveidesi mukaan sekä hankimme viisumit. Tutustu hotelleihin ja varaa matkasi, varaamme myös retkiohjelman ja oppaan, sekä tarvittaessa teemme ravintolavaraukset. Kaikki  matkapaketit niin yksin matkaaville, ryhmille, kuin yrityksillekin.

Tervetuloa varaamaan Valamon hotellit kauttamme!

Venäjä Valamon hotellit

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

VALAMON_HOTELLITKUVA
IGUMENSKAJA

Puh. +79218008272
Osoite: Ostrov Valaam
Sijainti: Luostarin hotelli Igumenskaja sijaitsee Valamossa luostarin pääkompleksin toisessa ja kolmannessa kerroksessa 1850-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Peruskorjattu v. 2003

Huoneita: 19 kahden hengen ja 1 yhden hengen huone yht. 39 hengelle.
Huoneet ilman mukavuuksia.
Käytävällä 6 WC-tilaa ja 3 suihkua.
ZIMNAJA - TALVIHOTELLI

Puh. +7 921 728 7681
Osoite: Glavnaja Monastyrskaja doroga, Valamo
Sijainti: Luostarin hotelli Zimnaja sijaitsee Valamossa entisen luostarin hotellin toisessa kerroksessa 1850-luvun rakennuksessa, lähellä Pääluostaria.

Huoneita: Hotellissa tilaa 51 hengelle:
7 kolmen hengen ja
8 kahden hengen huonetta ilman mukavuuksia,
3 huonetta mukavuuksilla, sekä 4 solua (jokaisessa 2 kahden hengen huonetta yhteisillä mukavuuksilla). WC-tilat ja suihkut käytävällä.

Venäjä Valamo, Igumenskaja

Luostarin hotelli Igumenskaja sijaitsee Valamossa luostarin pääkompleksin toisessa ja kolmannessa kerroksessa 1850-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Peruskorjattu v. 2003

Lue lisää
Venäjä Valamo, Zimnaja - Talvihotelli

Luostarin hotelli Zimnaja sijaitsee Valamossa entisen luostarin hotellin toisessa kerroksessa 1850-luvun rakennuksessa, lähellä Pääluostaria.

Lue lisää