Puola Varsova pikkujoulut ryhmille

Varsova pikkujoulut ryhmille -matka huipentuu päivän ohjelman jälkeen iloiseen illanviettoon pikkujoulun tunnelmissa! Varaa matka ryhmällesi>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola Varsova pikkujoulut ryhmille

Keskieurooppalaista joulutunnelmaa

Tule tutustumaan Varsovan perinteiseen joulutoriin, joka rakennetaan vanhankaupungin Stare Miasto keskusaukiolle. Illan hämärtyessä jouluvalojen loisteessa voi nauttia hehkuviinin tuoksusta, maistella leivonnaisia ja grilliherkkuja. Joululaulut luovat ainutlaatuisen kodikkaan tunnelman. Joulutorien kojuissa kauppiaat Puolasta ja Saksasta kauppaavat käsintehtyjä leluja, puutöitä, piparkakkuja ja joulukoristeita. Varsova pikkujoulut ryhmille -matka huipentuu iloiseen illanviettoon pikkujoulun tunnelmissal

Varsova pikkujoulut ryhmille

Varsovan joulumarkkinat järjestetään vuosittain Kuninkaanlinnan välittömässä läheisyydessä Linnanaukiolla. Markkinoille osallistuu paitsi puolalaisia myös tšekkiläisiä, liettualaisia, unkarilaisia ja hollantilaisia näytteilleasettajia. Joulumarkkinoilta voit ostaa maistuvaa perinteikästä jouluruokaa, perinteisiä joulukuusenkoristeita, puuleluja ja joululahjoja, tämän lisäksi viikonloppuisin vieraita viihdyttävät lukuisat lavalla esiintyvät taiteilijat. Tarjolla on vuosittain tanssia, luistelua ja elävää jouluista musiikkia. Varsovan joulumarkkinoiden erikoisuus on hieman yli 20 kilometrin pituinen Valoteos-sarja, jota kannattaa tulla ihailemaan paikan päälle yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

Varsova pikkujoulut ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkapäivät 3-6.12.2023

Finnairin lennot:
03.12.2023 HEL-WAW 11:45-12:25
06.12.2023 WAW-HEL 19:15-22:00

Matkan hinta 4 pv: 880 € / hlö
kun ryhmässä on 40 maksavaa osallistujaa.

Matkan hinta 4 pv: 1020 € / hlö
kun ryhmässä on 10 maksavaa osallistujaa.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi.

1. pv

Varsovan joulutunnelmaa ja nähtävyyksiä

Finnairin suora lento Varsovaan, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Varsovan lentokentällä. Lähdemme opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustutaan Varsovan päänähtävyyksiin, kuten kuninkaalliseen reittiin, teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon, kirkkoihin sekä toisen maailmansodan muistomerkkeihin. Opas kertoo Puolan adventti- ja jouluperinteistä ja kierros päätetään maistuvaan lounaaseen viihtyisässä ravintolassa. Omaa aikaa Vanhassa kaupungissa, jossa nautitaan joulun ajan tunnelmasta ja tehdään ostoksia joulutorilla, jossa voi nauttia lasillisen kuumaa viiniä. Kierroksen jälkeen paluu hotellille ja majoittuminen. Ilta vapaata aikaa.

2. päivä

Wilanowin palatsi – Puolan pieni Versailles
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle Wilanowin barokkipalatsiin, joka tunnetaan myös nimellä pieni Versailles. Tutustutaan kauniin linnan saleihin ja linnan puistoon. Iltapäivä vapaata aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Illalla lähdemme kävellen juhlistamaan pikkujoulumatkaamme ja tunnelmallisessa ravintolassa nautimme kolmen lajin maukkaan illallisen oluineen ja viineineen.

3. päivä

Chopinin synnyintalo
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa ja klo 10:00 lähdemme tutustumaan Varsovan ympäristöön aloittaen maailmankuulun säveltäjän Fryderyk Chopinin synnyinkaupungista, Zelazowa Wolasta, jossa vieraillaan hänen synnyintalossaan. Kierros jatkuu Brochowin kaupunkiin, jonka kuuluisassa linnoitetussa kirkossa Chopin kastettiin, ja joka toimi yhtenä toisen maailmansodan näyttämönä merkittävän Bzura-joen taistelun yhteydessä.  Retken aikana nautitaan lounas. Ilta vapaata aikaa

4. päivä

Aamiainen hotellilla.
Vapaapäivä

16.30 Lähdemme hotellista kohti lentoasemaa.
19.15 Lento Helsinkiin.

Hyvää kotimatkaa!


Puola Varsova tekemistä ja käyntikohteita

* Varsovan viehättävin osa on sodan jälkeen kokonaan uudelleen rakennettu vanha kaupunki.

Kiertoajelun aikana voi tutustua Varsovan päänähtävyyksiin; kuninkaalliseen reittiin, jonka varrelle rakennettiin lukuisia kuninkaallisia residenssejä ja palatseja. Teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon ja sen palatsiin, kirkkoihin, toisen maailman sodan muistomerkkeihin ja muihin vaikuttaviin rakennuksiin.

* Kulttuuri- ja tiedepalatsi on Varsovan ydinkeskustassa sijaitseva Puolan korkein rakennus. Sen alkuperäinen nimi oli ”Josif Stalinille omistettu kulttuuri- ja tiedepalatsi”, kansankielellä Stalinin sormi.

* Polin Puolan juutalaisten historian museo on omistettu puolanjuutalaisten historialle

* Wilanówin palatsi on kuninkaallinen palatsi se on kauneimpia rakennuksia Varsovan läheisyydessä ja tätä barokkipalatsia kutsutaan myös pieneksi Versailles’ksi. Vierailemme sen salleissa ja tutustumme linnan kokoelmaan ja samalla voimme käydä tutustumassa myös linnan puutarhassa.  Nautimme retkellä myös lasin kuohuviiniä.

* Varsovan juutalaishistorianpäivän aloitamme vierailulla juutalaismuseossa, joka on avattu vuonna 2013 ja jotta suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Mahlamaki ja Lahdemaa, museo on omistettu pitkälle juutalaishistorialle Puolassa, joka ulottuu aina keskiajalle ja samalle myös ghetton uhreille. Aamupäivän aikana näemme myös muita muistomerkkeja  ja patsaita, joista yksi on omistettu Varsovan kansannousun uhreille ja juutalaisgheton uhreille.

* Tutustuminen Varsovan ympäristöön Retkemme aikana tutustumme mielenkiintoisimpiin paikkoihin Varsovan lähistöllä. Aloitamme retken Zelazowa Wolan pikkukylästä, jossa syntyi maailmankuulu säveltäjä Fryderyk Chopin – vierailemme hänen synnyintalossaan. Tämän jälkeen tutustumme Brochowin kaupunkiin, jossa on kuuluisa linnoitettu kirkko – Chopin kastettiin nuorena kirkossa. Paikka tunnetaan myöskin yhtenä II.maailmansodan näyttämönä, jossa käytiin tärkeä Bzura joen taistelu. Matkamme jatkuu, näemme perinteisen puolalaisen kylämaiseman ja tutustumme Nieborowin barokkipalatsiin 1600 luvulta. Lounas retken aikana.Retken kesto 5-6 tuntia

 

Novotel Centrum ****

Hotelli sijaitsee aivan Varsovan sydämessä, kaupungin pääkatujen, Jerozolimskie Avenuen ja Marszalkowska Streetin risteyksessä. Hotellin ympäristöstä löytyy moderneja ostoskeskuksia.

Hotellissa on vastaanotto (24 h), kampaamo, Business Center ja ravintola. Huoneissa ilmastointi, satelliitti TV, minibaari, tallelokero, puhelin ja hiustenkuivain.

Varsova_Novotel_400x300

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Varsova-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
*  Lentokenttäkuljetukset opastettuna

Lisämaksusta:
*  Kaupunkikierros sekä Vanhan kaupungin joulutorin vierailu sisältäen lounaan
* Retki esimerkiksi Wilanowin palatsiin, Chopinin synnyintaloon sekä Nieborowin barokkipalatsiin
* Opastukset ja kuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >