Puola Varsova pikkujoulut ryhmille

Varsova pikkujoulut ryhmille -matka huipentuu päivän ohjelman jälkeen iloiseen illanviettoon pikkujoulun tunnelmissa! Varaa matka ryhmällesi>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola Varsova pikkujoulut ryhmille

Keskieurooppalaista joulutunnelmaa

Tule tutustumaan Varsovan perinteiseen joulutoriin, joka rakennetaan vanhankaupungin Stare Miasto keskusaukiolle. Illan hämärtyessä jouluvalojen loisteessa voi nauttia hehkuviinin tuoksusta, maistella leivonnaisia ja grilliherkkuja. Joululaulut luovat ainutlaatuisen kodikkaan tunnelman. Joulutorien kojuissa kauppiaat Puolasta ja Saksasta kauppaavat käsintehtyjä leluja, puutöitä, piparkakkuja ja joulukoristeita. Varsova pikkujoulut ryhmille -matka huipentuu iloiseen illanviettoon pikkujoulun tunnelmissal

Varsova pikkujoulut ryhmille

Joulumarkkinat:  Joka vuosi Varsovassa joulutorit avautuvat lauantaina ennen Adventtia.

Varsova pikkujoulut ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 595 € / hlö

1. pv

Varsovan joulutunnelmaa ja nähtävyyksiä

Finnairin suora lento Varsovaan, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Varsovan lentokentällä. Lähdemme opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustutaan Varsovan päänähtävyyksiin, kuten kuninkaalliseen reittiin, teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon, kirkkoihin sekä toisen maailmansodan muistomerkkeihin. Vanhassa kaupungissa nautitaan joulun ajan tunnelmasta ja tutustutaan oppaan johdolla Varsovan joulutoreihin sekä nautitaan lasilliset kuumaa viiniä. Opas kertoo Puolan adventti- ja jouluperinteistä ja kierros päätetään maistuvaan lounaaseen viihtyisässä ravintolassa. Kierroksen jälkeen paluu hotellille ja majoittuminen. Ilta vapaata aikaa.

2. päivä

Wilanowin palatsi – Puolan pieni Versailles
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle Wilanowin barokkipalatsiin, joka tunnetaan myös nimellä pieni Versailles. Tutustutaan kauniin linnan saleihin ja kokoelmaan sekä nautitaan lasillinen kuohuviiniä. Iltapäivä vapaata aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

Illalla lähdemme juhlistamaan pikkujoulumatkaamme ja tunnelmallisessa ravintolassa nautimme kolmen lajin maukkaan illallisen oluineen ja viineineen.

3. päivä

Chopinin synnyintalo ja Nieborowin barokkipalatsi
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa. Iltapäivällä tutustutaan Varsovan ympäristöön aloittaen maailmankuulun säveltäjän Fryderyk Chopinin synnyinkaupungista, Zelazowa Wolasta, jossa vieraillaan hänen synnyintalossaan. Kierros jatkuu Brochowin kaupunkiin, jonka kuuluisassa linnoitetussa kirkossa Chopin kastettiin, ja joka toimi yhtenä toisen maailmansodan näyttämönä merkittävän Bzura-joen taistelun yhteydessä. Matka jatkuu perinteisen puolalaisen kylämaiseman halki Radziwill-suvun hallitsemaan Nieborowin 1600-luvun barokkipalatsiin, jonka saleissa voimme ihastella aikakauden taidetta. Retken aikana nautitaan lounas. Päivän päätteeksi kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.


Puola Varsova tekemistä ja käyntikohteita

* Varsovan viehättävin osa on sodan jälkeen kokonaan uudelleen rakennettu vanha kaupunki.

Kiertoajelun aikana voi tutustua Varsovan päänähtävyyksiin; kuninkaalliseen reittiin, jonka varrelle rakennettiin lukuisia kuninkaallisia residenssejä ja palatseja. Teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon ja sen palatsiin, kirkkoihin, toisen maailman sodan muistomerkkeihin ja muihin vaikuttaviin rakennuksiin.

* Kulttuuri- ja tiedepalatsi on Varsovan ydinkeskustassa sijaitseva Puolan korkein rakennus. Sen alkuperäinen nimi oli ”Josif Stalinille omistettu kulttuuri- ja tiedepalatsi”, kansankielellä Stalinin sormi.

* Polin Puolan juutalaisten historian museo on omistettu puolanjuutalaisten historialle

* Wilanówin palatsi on kuninkaallinen palatsi se on kauneimpia rakennuksia Varsovan läheisyydessä ja tätä barokkipalatsia kutsutaan myös pieneksi Versailles’ksi. Vierailemme sen salleissa ja tutustumme linnan kokoelmaan ja samalla voimme käydä tutustumassa myös linnan puutarhassa.  Nautimme retkellä myös lasin kuohuviiniä.

* Varsovan juutalaishistorianpäivän aloitamme vierailulla juutalaismuseossa, joka on avattu vuonna 2013 ja jotta suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Mahlamaki ja Lahdemaa, museo on omistettu pitkälle juutalaishistorialle Puolassa, joka ulottuu aina keskiajalle ja samalle myös ghetton uhreille. Aamupäivän aikana näemme myös muita muistomerkkeja  ja patsaita, joista yksi on omistettu Varsovan kansannousun uhreille ja juutalaisgheton uhreille.

* Tutustuminen Varsovan ympäristöön Retkemme aikana tutustumme mielenkiintoisimpiin paikkoihin Varsovan lähistöllä. Aloitamme retken Zelazowa Wolan pikkukylästä, jossa syntyi maailmankuulu säveltäjä Fryderyk Chopin – vierailemme hänen synnyintalossaan. Tämän jälkeen tutustumme Brochowin kaupunkiin, jossa on kuuluisa linnoitettu kirkko – Chopin kastettiin nuorena kirkossa. Paikka tunnetaan myöskin yhtenä II.maailmansodan näyttämönä, jossa käytiin tärkeä Bzura joen taistelu. Matkamme jatkuu, näemme perinteisen puolalaisen kylämaiseman ja tutustumme Nieborowin barokkipalatsiin 1600 luvulta. Lounas retken aikana.Retken kesto 5-6 tuntia

 

Novotel Centrum ****

Hotelli sijaitsee aivan Varsovan sydämessä, kaupungin pääkatujen, Jerozolimskie Avenuen ja Marszalkowska Streetin risteyksessä. Hotellin ympäristöstä löytyy moderneja ostoskeskuksia.

Hotellissa on vastaanotto (24 h), kampaamo, Business Center ja ravintola. Huoneissa ilmastointi, satelliitti TV, minibaari, tallelokero, puhelin ja hiustenkuivain.

Varsova_Novotel_400x300

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
*  Lennot
*  Lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla
*  Majoitus 2 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisin
*  Kaupunkikierros sekä Vanhan kaupungin joulutorin vierailu sisältäen lounaan
* Retki Wilanowin palatsiin, Chopinin synnyintaloon sekä Nieborowin barokkipalatsiin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 15 henkilöä.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.