Puola Varsova pikkujoulut ryhmämatka

Puolan suosituimmat matkakohteet ovat Krakova ja Varsova, jotka molemmat tunnetaan pitkästä ja vaikeasta historiastaan.
Muita suosittuja vierailukohteita ovat esimerkiksi Gdansk ja Wrocław sekä keskiaikaiset muurinsa säilyttänyt historiallinen Torunin kaupunki.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola Varsova pikkujoulut ryhmämatka

Keskieurooppalaista joulutunnelmaa Varsovassa ryhmille!

Tule tutustumaan Varsovan perinteiseen joulutoriin, joka rakennetaan vanhankaupungin Stare Miasto keskusaukiolle.

Illan hämärtyessä jouluvalojen loisteessa voi nauttia hehkuviinin tuoksusta, maistella leivonnaisia ja grilliherkkuja. Joululaulut luovat ainutlaatuisen kodikkaan tunnelman. Joulutorien kojuissa kauppiaat Puolasta ja Saksasta kauppaavat käsintehtyjä leluja, puutöitä, piparkakkuja ja joulukoristeita.

Joulumarkkinat:  Joka vuosi Varsovassa joulutorit avautuvat lauantaina ennen Adventtia.
Hintaesimerkkimme 3 pv: 585 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*  Lennot
*  Lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla
*  Majoitus 2 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisin
*  Kaupunkikierros sekä Vanhan kaupungin joulutorin vierailu sisältäen lounaan
* Retki Wilanowin palatsiin, Chopinin synnyintaloon sekä Nieborowin barokkipalatsiin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Ryhmille minimi 15 henkilöä.

Matkaohjelmaesimerkki

1. pv
Varsovan joulutunnelmaa ja nähtävyyksiä
Finnairin suora lento Varsovaan, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Varsovan lentokentällä. Lähdemme opastetulle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustutaan Varsovan päänähtävyyksiin, kuten kuninkaalliseen reittiin, teatterirakennuksiin, Lazienskin kuninkaalliseen puistoon, kirkkoihin sekä toisen maailmansodan muistomerkkeihin. Vanhassa kaupungissa nautitaan joulun ajan tunnelmasta ja tutustutaan oppaan johdolla Varsovan joulutoreihin sekä nautitaan lasilliset kuumaa viiniä. Opas kertoo Puolan adventti- ja jouluperinteistä ja kierros päätetään maistuvaan lounaaseen viihtyisässä ravintolassa. Kierroksen jälkeen paluu hotellille ja majoittuminen. Ilta vapaata aikaa.

2. päivä
Wilanowin palatsi – Puolan pieni Versailles
Aamiaisen jälkeen lähdetään retkelle Wilanowin barokkipalatsiin, joka tunnetaan myös nimellä pieni Versailles. Tutustutaan kauniin linnan saleihin ja kokoelmaan sekä nautitaan lasillinen kuohuviiniä. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa ostoksiin ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

3. päivä
Chopinin synnyintalo ja Nieborowin barokkipalatsi
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa. Iltapäivällä tutustutaan Varsovan ympäristöön aloittaen maailmankuulun säveltäjän Fryderyk Chopinin synnyinkaupungista, Zelazowa Wolasta, jossa vieraillaan hänen synnyintalossaan. Kierros jatkuu Brochowin kaupunkiin, jonka kuuluisassa linnoitetussa kirkossa Chopin kastettiin, ja joka toimi yhtenä toisen maailmansodan näyttämönä merkittävän Bzura-joen taistelun yhteydessä. Matka jatkuu perinteisen puolalaisen kylämaiseman halki Radziwill-suvun hallitsemaan Nieborowin 1600-luvun barokkipalatsiin, jonka saleissa voimme ihastella aikakauden taidetta. Retken aikana nautitaan lounas. Päivän päätteeksi kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Novotel Centrum ****

Hotelli sijaitsee aivan Varsovan sydämessä, kaupungin pääkatujen, Jerozolimskie Avenuen ja Marszalkowska Streetin risteyksessä. Hotellin ympäristöstä löytyy moderneja ostoskeskuksia.

Hotellissa on vastaanotto (24 h), kampaamo, Business Center ja ravintola. Huoneissa ilmastointi, satelliitti TV, minibaari, tallelokero, puhelin ja hiustenkuivain.

Varsova_Novotel_400x300

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi:
Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.