Puola Varsova ryhmille

Lähde Puolan pääkaupunkiin Varsovaan ryhmäsi kanssa Nopein tapa tutustua kaupungin tarjontaan on kävellä pitkin Nowy Swiat -katua kohti vanhaa kaupunkia. Tämän Varsovan näyteikkunana pidetyn kadun varrella on upeita putiikkeja, ulkomaalaisväestön keskuudessa suosittuja kahviloita ja ravintoloita sekä paljon muuta, antiikista kirjakauppoihin.
Myöhemmin katu jatkuu bulevardina jonka varrella näet barokkikirkkoja ja 1600-luvun rakennuksia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Puola Varsova ryhmille

Kiehtova ja vilpitön Varsova

Varsovasta on viimeisten vuosikymmenien aikana kehittynyt moderni länsimainen metropoli. Sen historia on ollut hyvin monisyinen ja tämä näkyy myös kaupunkikuvassa ja sen historiallisissa vierailukohteissa sekä kaupungin rajojen sisällä että hiukan ulkopuolella.

Varsova on matkailijalle vielä edullinen kaupunki. Ravintoloissa voi syödä pienellä budjetilla. Ostostarjonta on monipuolista ja edulliset hinnat viehättävät shoppailijaa.

Nopein tapa tutustua kaupungin tarjontaan on kävellä pitkin Nowy Swiat -katua kohti vanhaa kaupunkia. Tämän Varsovan näyteikkunana pidetyn kadun  varrella on upeita putiikkeja, ulkomaalaisväestön keskuudessa suosittuja kahviloita ja ravintoloita sekä paljon muuta, antiikista kirjakauppoihin.  Myöhemmin katu jatkuu bulevardina jonka varrella näet barokkikirkkoja ja  1600-luvun rakennuksia.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  835 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 958 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Varsova 07:35-08:20
* Lennot Varsova-Helsinki 20:05-22:45
* Majoitus 3 yötä hotelli Mercure Warszawa  Grand **** jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Buffet aamiaiset hotellissa
* Ohjelman mukaiset maakuljetukset
* Ohjelman mukaiset suomenkieliset opastukset ja sisäänpääsymaksut
* Ohjelman mukaiset lounaat ja ensimmäisen päivän illallinen
* Kuohuviinilasillisen Wilanowin palatsissa lähtöpäivänä
* 1 matkustaja veloituksetta jaetussa kahden hengen huoneessa

Ryhmän minimikoko 20 henkilö.

 

Ehdotelma matkaohjelmasta:

1 pv
Saapuminen Varsovaan, jossa ryhmää on vastassa suomea puhuva opas ja bussi.
Lentokentältä jatketaan suoraan Varsovan kiertoajelulle.

Varsovan kaupunkikierros
Varsovan viehättävin osa on sodan jälkeen kokonaan uudelleen rakennettu vanha kaupunki.

Kierroksen aikana tutustumme Varsovan päänähtävyyksiin; kuninkaalliseen reittiin, jonka varrelle rakennettiin lukuisia kuninkaallisia residenssejä ja palatseja. Teatterirakennuksiin, Lazienski kuninkaalliseen puistoon ja sen palatsiin, kirkkoihin, toisen maailman sodan muistomerkkeihin ja muihin vaikuttaviin rakennuksiin. Retken päätteeksi nautitaan lounas.
Illallinen maalaisravintolassa Varsovassa kuuntelen elävää puolalaista kansanmusiikkia ja nauttien paikallista illallista. Suomenkielinen opas on mukana illanvietossa.
Majoittuminen hotellissa.

2. pv
Aamiainen hotellissa

Varsovan juutalaishistorianpäivä

Aloitamme päivän vierailulla v.2013 avatussa juutalaismuseossa. Museon suunnittelivat suomalaiset arkkitehdit Mahlamaki ja Lahdema. Museo on omistettu pitkälle juutalaishistorialle Puolassa, joka ulottuu aina keskiajalle saakka, sekä samalla myös ghetton uhreille, joita on yli 400 tuhatta. Aamupäivän aikana näemme myös muita muistomerkkejä (patsaita) , joita on omistettu esim. Varsovan kansannousun uhreille ja juutalaisgheton uhreille. Retken aikana nautitaan lounas.

Illalla on klassisen musiikin konsertti.
Yöpyminen hotellissa.

3 pv
Aamiainen hotellissa

Tutustuminen Varsovan ympäristöön

Retkemme aikana tutustumme mielenkiintoisimpiin paikkoihin Varsovan lähistöllä. Aloitamme retken Zelazowa Wolan pikkukylästä, jossa syntyi maailmankuulu säveltäjä Fryderyk Chopin – vierailemme hänen synnyintalossaan. Tämän jälkeen tutustumme Brochowin kaupunkiin, jossa on kuuluisa linnoitettu kirkko – Chopin kastettiin nuorena kirkossa. Paikka tunnetaan myös yhtenä II.maailmansodan näyttämönä, jossa käytiin tärkeä Bzura joen taistelu. Matkamme jatkuu, näemme perinteisen puolalaisen kylämaiseman ja tutustumme Nieborowin barokkipalatsiin 1600 luvulta.

Retken aikana nautitaan lounas. Retken kesto 5-6 tuntia.
Majoittuminen hotellissa, ilta vapaata aikaa.

4 pv
Aamiainen hotellissa

Aamupäivä vapaa esim. tuliaisostoksille

Wilanow palatsi

Wilanowin palatsi on kauneimpia rakennuksia Varsovan läheisyydessä ja tätä barokkipalatsia kutsutaan myös pieneksi Versailles’ksi. Vierailemme suomenkielisen oppaan johdolla sen saleissa ja tutustumme linnan kokoelmaan ja samalla voimme käydä tutustumassa myös linnan puutarhassa. Nautimme retkellä myös lasin kuohuviiniä. Retken kesto n. 2,5 t. Tämän jälkeen jatkamme Varsovan lentokentälle.

Paluu Suomeen.

Mercure Warszawa Grand****

Tämä viihtyisä 4* hotelli sijaitsee mukavalla alueella Varsovan keskustassa. Hotellissa on 299 eleganttia huonetta, kaikki uusimpien Mercure standardien mukaan.Hotellissa on suosittu Grand's Brasserie ravintola sekä Grand Bar, modernit kokoustilat.
28 Krucza Street 00-522 Warsaw

Varsova_MercureGrand_400x300Varsova_MercureGrand_aula_400x300

Lisämaksusta:
* Konsertti tai ooppera 2.tai 3.päivän iltana

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Puola on tunnettu matkailijoiden keskuudessa edullisesta hintatasostaan.
Pääkaupunki:
Varsova
Virallinen kieli:
Puola
Valuutta: Puolan zloty (PLN)
Passi ja viisumi:
Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.