Venäjä Kalevala Uhtua runokylät ryhmille

Kalevala Uhtua runokylät matkalla osallistut Kalevalaisiin juhliin ja tutustut vuosisataiseen historiaan ja omaperäiseen kulttuuriin!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Kalevala Uhtua runokylät ryhmille

Kalevalan runokylät

Lähde tutustumaan ryhmäsi kanssa Kalevalan runokyliin. Idyllisellä Kalevala Uhtua matkalla alueella voi osallistua Kalevalaisiin juhliin ja asua paikallisissa perheissä sekä tutustua kauniisiin maisemiin, vuosisataiseen historiaan ja omaperäiseen kulttuuriin! Uhtua eli Kalevala kuuluu Kalevalan piiriin ja on Vienan Karjalan suurin taajama ja taloudellinen keskus Keski-Kuittijärven pohjoisrannalla Karjalan tasavallassa Venäjällä.

Venäjä Kalevala Uhtua runokylät ryhmille

Eldankajärvi sijaitsee 18 kilometriä Kalevalan keskustasta, järvi on tullut tunnetuksi sota-aikana suosioon nousseesta laulusta, joissa mainitaan myös Kis-kis kukkulat, muna sekä makkara, jotka ovat oikeasti olemassa Itä-Karjalassa, Kalevalassa.

Venäjä Kalevala Uhtua runokylät ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  385 €/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu:  80 €/hlö

Matkaohjelma

1. pv.

Lähtö Helsingistä. Ylitämme rajan Vartiuksessa. Kostamuksessa teemme kaupunkikiertoajelun, käymme ostoksilla ja nautimme lounaan. Matkaamme Jyskyjärvelle (n. 2 tuntia) ja majoitumme karjalaisperheisiin. Tutustuminen kylään kävellen (n. 2 tuntia). Näemme riippusillat, maisemat, talot ja pihapiirit, tsasounan, kalmistot ja kaupat. Majapaikoissa saunomme ja nautimme illallisen tietenkään unohtamatta iloista seurustelua suomalais-karjalaiseen tapaan.

2. pv.

Klo 8.00 Aamiainen perheissä.
Klo 09.00 lähdemme Kalevalaan eli Uhtualle (118 km), jonne saavumme n. klo 11.00. Sieltä jatkamme suoraan ”Kis-Kis-kukkuloille” n.15 km lähteen Vuonnisen suuntaan, tutkimme laulua mukaillen ”Munat sekä makkarat” ja jos intoa riittää niin Eldankajärvenkin voimme katsastaa. Palaamme n. klo 14.00 Uhtualle ja lounastamme Ujut-kahvilassa. Jatkamme matkaa Röhön rantaan n. 20 km Kiestingin suuntaan, missä voi valokuvata ja uida. Palaamme Uhtualle n. klo 16.00 – majoitumme karjalaiskoteihin Likopään/Lamminpohjan alueelle. Majapaikoissamme on yleensä sauna ja uintimahdollisuus. Katselemme Uhtuan nähtävyyksiä.

3. pv.

Klo 08.00 – aamiainen perheissä. Klo 09.00 lähdemme kohti Paanajärveä, joka sijaitsee Kemijoen varrella. Paanajärvi on Unescon suojelulistalla ainutlatuisen perinteisen arkkitehtuurinsa vuoksi. Koko kylä asukkaineen on nähtävyys. Paanajärvellä vietämme 4 tuntia.  Nautimme lounaan. Lähdemme ajamaan Paanajärvi – Jyskyjärven suuntaan n. 120 km, ajoaika n. 2 tuntia. Majoitumme samoihin perheisiin. Saunomme, uimme ja nautimme illallista.

4. pv.

Aamiainen perheissä ja paluumatkalle lähdemme klo 09.00.
Kostamus n. klo 11, jossa viimeiset ostokset. Rajanylitys.
Saavumme Helsinkiin myöhään yöllä.

Alustava aikataulu
06.00 Helsinki
07.45 Kouvola, la-as
09.25 Mikkeli, la-as
10.35 Varkaus, la-as
11.30 Kuopio, la-as
13.10 Nurmes, la-as
15.30 Vartius, la-as

Venäjä Vienan Karjala Uhtua-Kalevala Welt
Venäjä Karjalan Tasavalta Kalevala Sampo

Sampo-hotelli sijaitsee taajaman keskustassa Kuitti-järven rannalla. Siinä on majoittumismahdollisuudet 40 hengelle. Huoneissa on suihku, WC ja satelliittikanavatarjonta. Hotelli vuokraa soutu- ja moottoriveneitä, katamaraaneja, vesipyöriä, mönkijöitä, skoottereita, polkupyöriä, moottorikelkkoja, suksia, kelkkoja sekä pyllyreitä. Asiakkaille on tarjolla mökkimajoitusta kalastus- ja metsästysapajien sekä marjastus- ja sienestyspaikkojen äärellä.

Lue lisää

LISÄMAKSUSTA:
- viisumi Suomen kansalaisille 75 € / hlö
- matkavakuutus
- ei lapsialennuksia
- hinta edellyttää minimi 30 henkeä

Hintaan sisältyy:
*
Ohjelman mukaiset bussikuljetukset
* Matkaohjelman mukaiset retket, ruokailut ja opastukset
* Perhemajoitus Karjalaisissa kylissä
Hinta edellyttää minimi 30 henkilöä

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan. 

Venäjä/Karjala
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1 Pietari +2 Moskova Kesäaika ei ole käytössä

Ryhmäviisumia varten tarvitaan:
* viisumianomuskaavake
* kopio passin kuvasivusta
* passivalokuva (35 x 45 mm)
* matkustajavakuutustodistus

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta!