Venäjä Pietari junalla – Taideaarteet ryhmämatka

Pietari junalla Taideaarteet ryhmämatka Tsaarien Pietariin, jossa kohtaa menneisyys ja nykyaika. Täällä voi myös shoppailla lukemattomissa pikku putiikeissa tai isoissa megamarketeissa, joita on ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolella. Avustamme mielellämme ohjelman laatimisessa. Majoitumme aivan Pietarin sydämessä, Hotelli Dostojevskyssä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari junalla – Taideaarteet ryhmämatka

Pietarin taideaarteet Allegro junalla

Tule Tsaarien Pietariin vierailemaan tässä uskomattomassa metropolissa, jossa menneisyys kohtaa nykyajan. Täällä voi shoppailla lukemattomissa pikku putiikeissa tai isoissa megamarketeissa, joita on ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolella. Museoita riittää aivan jokaiseen makuun.

Perillä Pietarissa bussi ja opas ovat ryhmäämme vastassa rautatieasemalla. Oppaamme johdattaa meitä Pietarin panoraamakierroksella ja esittelee meille Eremitaasin taideaarteet. Hotellilla hetken levähdyksen jälkeen odottaa vauhdikas Varietee show ja illallinen.

Toisena päivänä suosittelemme käyntiä Faberge museossa. (tai Katariinan palatsi tai Pietarhovi) Illalla ihastelemme vauhdikasta Folk show esitystä. Lähtöpäivänä vierailemme vielä Iisakin kirkossa tai Jusupovin palatsissa. Opas saattaa meidät vielä rautatieasemalle, josta palaamme nopealla Allegrolla Suomeen.

Avustamme mielellämme ohjelman laatimisessa. Kysy lisäpalveluita kauttamme.

Hintaesimerkkimme 3 pv:  330 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 362 € / hlö
+ 75 € / hlö viisumimaksu.

Hintaan sisältyy:
* Junaliput 2-luokassa Allegrolla Helsingistä
* Kuljetukset perillä rautatieasema – hotelli – rautatieasema
* Majoitus kahdenhengen huoneissa
* Buffet aamiaiset hotellissa
* Kaupunkikiertoajelu opastettuna
* Eremitaasin retki opastettuna
* Varietee show ja illallinen opastettuna
* Fabergé retki opastettuna
* Folk show esitys opastettuna
* Iisakin kirkon retki opastettuna
* Hotellin rekisteröintimaksu

Huoneet on varattu klassisesta Dostojevsky hotellista.
Minimi 30 hengen ryhmille.

Venäjä-Pietari-Eremitaasi-päivällä-1280

Matkaohjelma 

1. pv.
Kokoontuminen rautatieasemalla hyvissä ajoin, ennen junan lähtöä. Allegro juna lähtee kohti Pietarin metropolia.
Opas ja bussi ovat meitä vastassa rautatieasemalla. Lähdemme Pietarin panoraamakierrokselle ja tutustumme Pietarin keskustan päänähtävyyksiin. Kierroksen aikana pysähdymme Talvipalatsin aukiolle.

Eremitaasin retki

Tutustumme hulppeaan taidemuseo Eremitaasiin, suomenkielisen oppaan johdolla.
Pietarin Eremitaasi on yksi maailman suurimpia ja vanhimpia museoita. Sen kokoelmissa on yli kolme miljoonaa taideaarretta. Taideaarteiden ystävät löytävät paljon upeaa katsottavaa Michelangelon, Leonardo da Vincin, Vincent van Goghin ja Paul Gauguinin töistä. Eremitaasissa on maailman laajin Rembrant-kokoelma ja Picassojakin museosta löytyy peräti kaksi huoneellista.  Taideteosten lisäksi ihasteltavaa riittää tsaarien entisen palatsin loistokkaissa huoneissa.
Pietari_eremitaasi ja heppa400x300

Pietarin iltaohjelmana:
Varietee esitys ja ravintolailta.
Vauhdikas tanssi- ja musiikkiesitys perehdyttää meidät aitoon Venäläiseen Varietee-tunnelmaan.
Ilta sisältää ohjelman, illallisen ja vodkasnapsin, alkoholittoman ruokajuoman sekä kuljetukset.

Pietari_Stpeterburg_ravintola_400x300

2. pv.
Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Faberge´n museoon.

Pohjolan Venetsian taideaarteet – Fabergé

Tutustumme upeaan Fabergé-museoon, joka on Venäläisen miljonäärin, Viktor Vekselbergin kokoelmiin pohjautuva näyttely, jossa on esillä  mm. maailman suurin kokoelma Fabergén tsaariperheelle valmistamia pääsiäismunia. Huom! Fabergén museovierailussa muutokset mahdollisia, museon päätöksestä.
Pietari_Fab_munat6_400x300
Pietarin iltaohjelmana:
Folk show ”Feel Yourself Russian” Nikolain palatsissa tarjoaa upeat puitteet hienolle iltaohjelmalle. Meidät ottaa arvokkaasti vastaan Tsaari ja hänen hovineitonsa. Ohjelma on vauhdikas kansantanssiesitys, jossa yleisökin otetaan mukaan ohjelmaan.
Sisältää kuljetuksen ja pienen suolapalatarjoilun väliajalla.
Pietari_NIkolain palatsi022_400x300

3. pv.
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Iisakin kirkkoon tai Jusupovin palatsiin.

Iisakin kirkko

Venäjän kuuluisin ikuisuusprojekti. Vuonna 1710 Pietari Suuri rakennutti suojelusenkelinsä kunniaksi puisen Iisakki Dalmatialaisen kirkon. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen nykyisen Iisakinkirkon rakennustyöt alkoivat vuonna 1818. Kirkko saatiin valmiiksi ja vihittiin käyttöön vuonna 1858, mutta kirkon viimeistelemiseksi ja yksityiskohtien valamiseksi rakennustelineet ympäröivät kirkkoa vuoteen 1916 asti. Voidaan siis todeta, että Iisakin kirkkoa rakennettiin Pietari Suuren hallitsemisen ajoista aina viimeisen Venäjän Imperaattori Nikolai II:n hallintakaudelle asti.
Pietari_iisakinkirkko

Jusupovin palatsi

Tämän Moikan rannalla komeilevan keltaisen, pylväskoristeisen rakennuksen suunnitteli Vallin de la Mothe 1760-luvulla. Eksoottisessa Maurilaisessa salissa on suihkukaivo, värikkäitä mosaiikkeja ja hevosenkenkäholveja. Kellarissa on Grigori Rasputinista kertova museo. Ruhtinas Felix Jusupov murhasi Rasputinin tässä talossa.

Pietari_Jusupovin_palatsi

Vienti rautatieasemalle, josta Allegro juna lähtee kohti Suomea.

 

Laadimme matkaohjelman toiveidesi mukaan.
Matkusta ryhmäsi kanssa nopeasti ja vaivatta Allegro-junalla Pietariin.
Valittavanasi on 4 junavuoroa meno- ja 4 junavuoroa paluumatkalle.
Lähde katsomaan Tsaarien palatsit ja herkuttelemaan venäläisen keittiön antimilla.

Katso lisää valmiita retkiehdotelmiamme tästä>>>

Venäjä Pietari Dostojevsky
Hotelli Dostojevsky Pietari

Hyvä keskitason hotelli Vladimirski Passage ostoskeskuksen yhteydessä, erinomaisella paikalla vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta.

Lue lisää

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Pietari on yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa. Siellä on loisteliaita palatseja, katedraaleja ja monumentteja, erinomaiset museot, vilkas taide-elämä, hyviä liiketoiminta mahdollisuuksia ja ystävällisiä ihmisiä.

Asukkaat: Noin 5 miljoonaa asukasta

Juomavesi: vesi ei ole juomakelpoista ja juomavettä kannattaa ostaa pullotettuna kaupoista
Passi: passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen
Puhelut Suomeen: +358 ja suuntanumero (ilman nollaa) ja vastaanottajan numero tai +358 ja matkapuhelinnumero (ilman ensimmäistä nollaa)
Rokotukset: Tarkasta rokotustarve terveyskeskuksesta.

Sähkö: Sähkövirta 220 V, litteät suomalaiset pistokkeet käyvät yleensä.
Valuutta: Rupla. 1 euro on noin 70 ruplaa.
Viisumi: Venäjälle tarvitaan viisumi. Kysy lisätiedot toimistostamme.
Viisumin rekisteröinti: Hotelli hoitaa viisumin rekisteröinnin

Nähtävyydet: mm. Iisakin kirkko, Eremitaasi, Pietari-Paavalin linnoitus, pääkatu Nevskiy Prospekt, Mariinskyn teatteri, Verikirkko, Jusupovin palatsi, Aleksanteri Nevskin Luostari ja hautausmaa, Katariinan palatsi ja Pietarhovin puisto.

Ravintolat: Kuuluisa Nevski Prospekt katu on lähistöineen paras paikka löytää hyvä ravintola, alueella on paljon kansainvälisiä ravintoloita erityisesti italialaiset ja kiinalaiset ravintolat ovat suosittuja. Myös paikalliset pikaruokaketjut ovat oiva tapa syödä venäläistä ruokaa, esimerkiksi blinejä, salaatteja ja keittoja.

Ravintoloita ja kahviloita: Cafe Zoom, Os: Gorokhovaya Ulitsa 22 Literaturnoe Cafe, Os: Nevsky Prospekt 18 Buharin Dvor, Os: Nevski Prospekt 22 Evrasia, Os: Nevskiy Prospekt 88 L’Europe Restaurant, Os: Mikhailovskaya Ul.1 Kalinka-Malinka, Os: Italianskaya Ulitsa 5 Patio Pizza, Os: Nevskiy Prospekt 30

Ostospaikat: Nevski Prospekt pääkatu on reilun viiden kilometrin pituinen ostoskatu, mikä on pullollaan erilaisia kauppoja. Nevski Prospekt kadun liikkeet ovat myös poikkeuksellisesti avoinna sunnuntaisin.

Ostoskeskuksia : DLT, Os: 21/23 Bolshaya Konyushennaya Ul. Gostiny Dvor, Os: Nevsky Prospekt 35 D-137 Galleria, Os: 90/92 Nevsky Prospekt Passazh-tavaratalo, Os: Nevsky Prospekt 48 Planeta Neptun, Os: Marata Ulitsa 86 Prisma, Os: Ul. Aleksandra Nevskogo 2 Stockmann, Os: Nevsky Prospekt 25 Maxidom, Os: Moskovskiy Prospekt 131

Liikkuminen: Mikäli kaupungissa mielii nähdä paljon, kannattaa askelia säästellä ja käyttää mahdollisimman paljon metroa. Pietarissa on myös paljon johdinautoja, linja-autoja ja marshrutka-minibusseja, jotka kuskaavat ihmisiä noin 50-60 sentin maksua vastaan ympäri kaupunkia.

Teatterit: Eremitazhin teatteri sijaitsee suuren Eremitaasin vieressä. Os: Dvortsovaja nab. 34.
Mariinsky –teatteri on historiallinen baletti – ja opperateatteri Pietarissa. Os: Teatralnaja ploshad.
Mihalovsky musorgski -teatteri on Pietarin toiseksi suurin oopperatalo. Os: Ploshad Iskusstv.
Nikolain palatsi on kuuluisa ”Feel yourself Russian” folkshowsta. Os: Truda aukio.

Venäläisiä sanoja/sanontoja:

Kiitos =спасибо (spasibo)
Anteeksi =извините (izvinite)
Tervehdys (sinuttelu) = привет (priviet)
Olkaa hyvä = пожалуйста (pozaljusta)
Hyvää huomenta =доброе утро (dobroje utro)
Hyvää päivää (teitittely) = здравствуйте (zdravstvujte)
Hyvää iltaa = добрый вечер (dóbryj véčer)
Hyvää Yötä = спокойной ночи (spokójnoj nóči)
Mitä tämä maksaa = сколько стоить (skolko stoit)

Numerot: 1=один (adin) 2=два (dva) 3=три (tri) 4=четыре (tsitiri) 5=пять (pjat) 6=шесть (sest) 7=семь (sem) 8=восемь (vosim) 9=девять (devit) 10=десять (decit)

Kymenmatkojen toimisto Kymi Travel palvelee teitä Pietarissa seuraavasti: avoinna ma-pe klo 10-18 Venäjän aikaa. Toimisto viettää Venäläiset juhlapyhät. Puh: +7 812 3368 189