Venäjä Pietari Moskova jokiristeily

Pietari Moskova jokiristeily, jolla näet Jaroslavlin, Kizhin saaren, Volgan, Syvärin, Äänisen ja Laatokan. Varaa Pietari Moskova jokiristeily>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari Moskova jokiristeily

Kaksi pääkaupunkia

Pakkaa laukkusi ja lähde kokemaan rento jokiristeily Venäjälle!  Pietari Moskova jokiristeily on elämysristeily, jonka aikana näet kaksi pääkaupunkia ja nautit täysihoidosta jokilaivalla. Samalla koet uskomattoman monia toinen toistaan viehättävämpiä ja upeampia retkikohteita matkan varrella.  Kaksi Venäjän pääkaupunkia ovat maan hallinnollinen keskus Moskova ja tsaarinaikainen pääkaupunki Pietari.

Pietari Moskova jokiristeily

Jokiristeily kulkee Moskovasta Pietariin (tai päinvastoin) Volgaa, Syväriä, Äänistä ja Laatokkaa pitkin. Matkan aikana näet monia viehättäviä kaupunkeja, tutustut historiaan ja kulttuuriin ja tietysti pääset rentoutumaan jokilaivan kyydissä.

Opastetuilla retkillä tulet tutustumaan myös esimerkiksi historialliseen Jaroslavliin, viehättävään Uglitšiin ja ainutlatuiseen ulkoilmamuseoon Kizhin saarella. Sinulla on mahdollisuus tutustua useamman päivän ajan myös Pietariin ja Moskovaan. Retkillä on englanninkielinen opastus.

Ateriat kuuluvat risteilyn hintaan!

Jokilaiva Moonlight Sonata

Jokilaivalta löytyy kaksi ravintolaa, baari, elokuvateatteri, minigolf-rata, aurinkokansi, sauna ja matkamuistopuoti. Laivalla on tarjolla elävää musiikkia ja lounaat ja illalliset a la carte -listalta. Lähde kokemaan Venäjä uudesta näkökulmasta!

Pietari Moskova jokiristeily

Kymenmatkat FB>

 

Moskova>

Lähtöpäivät 2021: 16.5 (M), 26.5 (P), 5.6 (M), 15.6 (P), 23.8 (M), 2.9 (P), 12.9 (M), 22.9 (P), 2.10 (M) ja 12.10 (P)

(M)=Moskova-Pietari
(P)= Pietari-Moskova

Hintaesimerkkimme 11 pv: 1769€/hlö

Päivä 1: Moskova (illallinen)
Saapuminen Moskovaan, kuljetus lentokentältä satamaan ja majoittuminen laivalle.

Päivä 2: Moskova (aamiainen, lounas ja illallinen)
Kaupunkikierros, jonka aikana näet Moskovan tärkeimmät nähtävyydet. Mahdollisuus varata lisämaksullisia kierroksia.

Päivä 3: Moskova (aamiainen, lounas ja illallinen)
Aamulla vielä mahdollisuus tutustua Moskovaan. Risteily alkaa iltapäivällä ja laivalla nautitaan tervetulococktail ja illallinen.

Päivä 4: Uglitš (aamiainen, lounas ja illallinen)
Tervetuloa kiehtovaan Uglitšiin, joka on yksi Moskovaa ympäröivän ’Kultaisen Renkaan’ kaupungeista. Kaupungissa on useita mahtavia arkkitehtoorisia monumentteja ja iltapäivällä pääset tutustumaan muun muassa Uglitšin vanhaan Kremliin ja Pyhän Dmitryn katedraaliin.

Päivä 5: Jaroslavl (aamianen, lounas ja illallinen)
Matka Volgaa pitkin jatkuu ja laiva saapuu Jaroslavliin, joka on yksi Venäjän vanhimpia kaupunkeja ja täynnä monumentteja. Kiertoajelu tutustuttaa sinut muun muassa kirkkoihin ja katettuun toriin, josta löytyy paljon käsitöitä.

Päivä 6: Goritsy (aamiainen, lounas ja illallinen)
Ihastuttava, pieni joenrantakaupunki Goritsy odottaa sinua tänään. Bussiretki vie matkailijat erääseen Venäjän ortodoksisuuden tärkeimmistä paikoista; St.Cyrilin luostariin. 1300-luvulta peräisin oleva luostari on täynnä ainutlaatuisia ikoneja ja sen alueella on upeita kirkkoja.

Päivä 7: Kizhi (aamiainen, lounas ja illallinen)
Tutustu Äänisellä sijaitsevaan Kizhin saareen, joka toimii ulkoilmamuseona. Kizhissä näet ainutlatuisia puisia kirkkoja ja kappeleita sekä maalaistaloja, kellotorneja ja tuulimyllyjä, joita on tuotu eri puolilta Pohjois-Venäjää. Ihastele todellista rakennustaiteen mestariteosta, 22 sipulikupolilla koristettua Kristuksen Kirkastuksen Kirkkoa, jonka sanotaan olevan vuodelta 1714 ja väitetään, että sen rakentamiseen ei ole käytetty ainuttakaan rautanaulaa.

Päivä 8: Mandrogui (aamiainen, picnic-lounas ja illallinen)
Maistele perinteistä venäläistä shashlikia kansanmusiikkiyhtyeen sävelien tahdissa. Lounaan jälkeen kävelykierros kylässä, tutustumassa paikallisiin käsityöläisiin.

Päivä 9: Pietari (aamiainen, lounas ja illallinen)
Risteily on saapunut Laatokkaa ja Nevaa pitkin Venäjän kulttuuripääkaupunkiin, Pietariin. Aamupäivällä kaupunkikierros, joka tutustuttaa sinut kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Näet panoraamakierroksen aikana esimerkiksi Talvipalatsin, Nevskin ja Iisakin Kirkon ja myöhemmin pääset tutustumaan Pietari-Paavalin Linnoitukseen, johon on haudattu lähes kaikki Venäjän tsaarit Pietari Suuresta Nikolai II:een. Illalla mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Päivä 10: Pietari (aamiainen, lounas ja illallinen)
Opastettu kierros maailmankuulussa Eremitaasin taidemuseossa. Tämä 1764 perustettu museo on yksi maailman suurimpia ja sen kokoelmista löytyy yli 2,7 miljoonaa esinettä. Kierroksen aikana näet museon pääkokoelman, joka sisältää muun muassa italialaisen ja hollantilaisen maalaustaiteen mestariteoksia Leonardo da Vincistä Rembrantiin. Illalla mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Päivä 11: Pietari (aamiainen)
Viimeinen matkapäivä, kuljetus rautatieasemalle ja paluu Suomeen Allegrolla.

Venäjä Moonlight Sonata

Jokilaiva Moonlight Sonatalta löytyy kaksi ravintolaa, baari, elokuvateatteri, minigolf-rata, aurinkokansi, sauna ja matkamuistopuoti.

Lue lisää

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova tunnetaan hallinnolllisesta keskuksestaan, Kremlistä, Punaisesta torista, jonne Mathias Rust laskeutui lentokoneellaan ja Leninin mauseloumista. Moskova on n. 11 miljoonian asukkaan metropoli.
Se kuuluu Euroopan väkirikkaimpiin suurkaupunkialueisiin. Moskova on myös Venäjän tärkein teollisuuskaupunki ja liikenteen solmukohta.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Esimerkkihintamme 11pv: 1769€/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruuman menevä matkalaukku per matkustaja
* Junamatka Allegrolla (2lk)
* Lentokenttäkuljetus Moskovassa, rautatieasemakuljetus Pietarissa
* Jokiristeily valitussa hyttiluokassa
* Englanninkielinen opastus ohjelman mukaan
* Täysihoito laivalla
* Venäläinen teeseremonia ja ’vodka-show’
* Aktiviteetit laivalla
* Matkalaukkupalvelu laivalla

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555