Venäjä Pietari perheloma

Pietari perheloma junalla tai bussilla omatoimisille matkaajille. Delfinaario ja ostoskierros, Akvaariotalo, Dino Park ja monta muuta kivaa kohdetta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Pietari perheloma

Lasten Pietari – satumainen seikkailu

Tule tutustumaan Pietarin moniin perhekohteisiin. Lapsiperheen Pietarin seikkailu voi alkaa heti, kun astutaan junaan. Nimittäin junassa on leikkivaunu, jossa matka taittuu nopeasti. Pietari perheloma on iloinen seikkailu satumaiseen Tsaarien kaupunkiin.

Pietari perheloma

Olemme valinneet hotelliksi Neptunin, jonka yhteydessä toimii myös Ocenarium, jossa voi nähdä niin trooppisia kaloja ja kilpikonnia kuin pohjoisten vesien asukkejakin. Hai- ja hyljeshow’ta pääsee seuraamaan kerran päivässä.

Lasten Pietari retket

Kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan Pietarin kauniiseen keskustaan. Kiertoajelu päättyy RISTISAARELLE, joka on Nevan haarojen ympäröimä hieno ulkoilukohde keskustan tuntumassa. Saari on ollut pietarilaisten vapaa-ajanviettopaikkana jo tsaarien ajoista lähtien. Saarella on suuri, moderni huvipuisto Divo Ostrov eli Ihmesaari sekä Delfinaario, jossa delfiinien lisäksi esiintyvät merileijonat ja maitovalaat.

Grand Maket -pienoismallimaailmassa näette Venäjän kunkin alueen tyypilliset piirteet: Kaukoidän satamissa lastataan laivoja samaan aikaan, kun Uralilla tehdään metsätöitä ja Karjalan niityillä laiduntavat lehmät ja lampaat.

Suosittelemme vierailua MINDO perhospuutarhassa, jossa hyvällä onnella saat houkuteltua perhosen kämmenellesi.  HERKKUKAUPPA JELISEI – on kauppa lasten mieleen, ihanat suklaaleivokset vievät miltei kielen mennessään.

Kulttuurinnälkäisille perheille järjestetään Eremitaasissa myös lapsille sopivia kierroksia.

Vinkki: Lapsia kiinnostaa myös Avaruusmuseo, Illuusiomuseo ja Optiikkamuseo

Venäjä Pietari perheloma

Pietari nähtävyydet>

Pietarin matkat Fb>

Hintaesimerkkimme 4 pv:
Aikuinen Helsingistä 309 € / hlö
Lapsi alle 16 v. Helsingistä 199 € / hlö

Aikuinen Kouvolasta 270 € / hlö
Lapsi alle 16 v. Kouvolasta 175 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Junamatkat 2-luokassa, Allegrolla
* Majoitus kahdenhengen huoneissa aamiaisella
* Lapsen majoitus lisävuoteella
* Hotellin rekisteröintimaksu

Pyydä toiveidesi mukainen perheellesi räätälöity paketti, teemme tarjouksen!

Esimerkkimatkamme

Torstai
Junamatka Helsingistä alkaa Allegrolla. junassa on lapsille leikkitila ja säilytystila lastenvaunuille,
Pietariin saapumisen jälkeen voi lähteä heti retkille tai varata kuljetuksen hotelliin, jossa huoneen saa käyttöön n. klo 14.00.

Hotellin yhteydessä sijaitsee  OKEANARIUM Akvaariotalo, sekä Planeta Neptun Kauppakeskus. Samassa yhteydessä toimii myös lasten suosikkipaikka – Dino Park.

Meriakvaarion erikoisuus on 35 metriä pitkä tunneli, jota pitkin kulkiessa vesi ympäröi kävijän joka puolelta ja tämä kokee olevansa itse meren jumala Poseidon valtakunnassaan. Lajivalikoima on runsas, ja akvaarioaltaissa polskivat lähijärvien tutut ja valtamerten eksoottiset kalalajit, mm. piraijat, joiden altaassa käy melkoinen kuhina ruokinta-aikaan. Akvaariotalossa on useita hailajeja ja ruokinta-aikana sukeltajat laskeutuvat altaisiin ruokkimaan hait. Haiden ruokinta-esitys n. klo 19.00. Kauppakeskuksessa sijaitsee useita ravintoloita.

Perjantai
Aamiainen hotellissa
Kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan Pietarin kauniiseen keskustaan. Kiertoajelu päättyy RISTISAARELLE, joka on Nevan haarojen ympäröimä hieno ulkoilukohde keskustan tuntumassa. Saari on ollut pietarilaisten vapaa-ajanviettopaikkana jo tsaarien ajoista lähtien. Saarella on suuri, moderni huvipuisto Divo Ostrov eli Ihmesaari sekä Delfinaario, jossa delfiinien lisäksi esiintyvät merileijonat ja maitovalaat.

Illaksi kannattaa varata liput jo etukäteen huimaan delffiini esitykseen. DELFINAARIOSSA voi katsoa vauhdikkaan ja mieleenpainuvan esityksen, jossa delfiineillä on pääosa. Delfiinit ovat uteliaita ja leikkisiä. Niiden avulla mekin voimme oppia tuntemaan valtamerten elämää. Mahdollisuus myös ottaa kuvia delfiinien kanssa.

Tämän jälkeen OSTOKSILLE kauppakeskus Galeriaan. Keskuksessa kauppojen ja ravintoloiden lisäksi mm. Happylon Pirates Park sisähuvipuisto, sekä Unikum tiedemuseo.

Illaksi kannattaa varata jo etukäteen liput Pietarin maailmankuuluun SIRKUKSEEN. Näemme huippuesiintyjiä – taikureita, akrobaatteja, eläimiä, klovneja, nuorallatanssijoita. Sirkustaidetta parhaimmillaan!

Lauantai
Aamiainen hotellissa

Päivän ohjelmaksi voimme suositella käyntiä GRAND MAKET – pienoismallimaailmaan, jossa näette Venäjän kunkin alueen tyypilliset piirteet: Kaukoidän satamissa lastataan laivoja samaan aikaan, kun Uralilla tehdään metsätöitä ja Karjalan niityillä laiduntavat lehmät ja lampaat.

ERATHA museossa voi tutustua nykytaiteeseen.

Sunnuntai
Aamiainen hotellissa
Suosittelemme vierailua MINDO perhospuutarhassa, jossa hyvällä onnella saat houkuteltua perhosen kämmenellesi.  HERKKUKAUPPA JELISEI – on kauppa lasten mieleen, ihanat suklaaleivokset vievät miltei kielen mennessään.

Kuljetus juna-asemalle hyvissä ajoin ennen junan lähtöä.
Paluu Allegro junalla Suomeen

Venäjä Pietari Nepnun

Hotelli Neptun on osa Neptun International Business keskustaa. Se oli ensimmäinen liikekeskus Pietarissa, rakenettu 1991 historiallisessa osassa kaupunkia, ja on vaan 15 kävelymatkan päässä kuuluisasta valtaväylältä, Nevsky Prospect.

1993 kolmen tähden hotelli liitettiin Best Western International hotelli ketjuun, joka takaa korkealaatuista palvelua joka ylläpitää hoteli ketju.

Hotelli ei sijaitse kaukana Pushkinskaya ja Ligovsky Prospect metroasemilta ja on 20 minuutin päässä keskustasta, Nevsky Prospect.

2001 hotelli avasi toisen uuden lohkon jossa on 85 huonetta ja samana vuona sai 4 tähden stardandin.

Lue lisää
Venäjä Pietari Moskva hotelli

Hotelli Moskva sijaitsee Neva-joen rannalla, Nesky prospektin päässä. Hotellia vastapäätä on Aleksanteri Nevskyn luostari ja hautausmaa. Kaupungin päänähtävyydet, kuten Eremitaaši, Iisakin kirkko ja Amiraliteetti ovat vain n 15 minuutin metromatkan päässä.

Lue lisää

Yksityisviisumin anomista varten tarvitaan:

* viisumianomuskaavake
* passi, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen.
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
Jos lähetät valokuvan sähköisesti, sen tulee olla jpeg muodossa.
* matkustajavakuutustodistus Venäjän viisumia varten

Viisumin käsittelyaika 6 arkipv konsulaatissa + postituspäivät 5 arkipv

 

Kymenmatkojen Pietarin kartta>

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Se on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan päälle
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi, Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero Suomeen: +1
Kesäaika ei ole käytössä

Palveluita kauttamme Pietarissa

Hankimme teille liput oopperaan, balettiin, sirkukseen, konserttiin tai muihin tapahtumiin. Kauttamme saa lippuja myös mm KHL jääkiekko-otteluun, koripallo-  ja jalkapallo-otteluihin.
Lippuvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä Pietarilaiset rakastavat kulttuuria ja urheilua, joten hyvin usein tapahtumat ovat loppuunmyytyjä.

Kymenmatkojen retkillä on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket kannattaa varata viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista, mutta suomenkieliset oppaat tulee varata riittävän ajoissa.

Retki voi alkaa satamasta, rautatieasemalta tai hotellilta.
Kaikilla retkillämme on mukana suomenkielentaitoinen opas.
Retket päättyvät samaan paikkaan, mistä retket alkavat.
Asiakkaan toivomuksesta retken voi päättää myös keskustaan.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta
matkavakuutukset>>>

Varaa liput

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

TAKAISINMAKSUT Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vaihda valuuttaa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Pietari on yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa. Siellä on loisteliaita palatseja, katedraaleja ja monumentteja, erinomaiset museot, vilkas taide-elämä, hyviä liiketoiminta mahdollisuuksia ja ystävällisiä ihmisiä.

Asukkaat: Noin 5 miljoonaa asukasta

Juomavesi: vesi ei ole juomakelpoista ja juomavettä kannattaa ostaa pullotettuna kaupoista
Passi: passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen
Puhelut Suomeen: +358 ja suuntanumero (ilman nollaa) ja vastaanottajan numero tai +358 ja matkapuhelinnumero (ilman ensimmäistä nollaa)
Rokotukset: Tarkasta rokotustarve terveyskeskuksesta.

Sähkö: Sähkövirta 220 V, litteät suomalaiset pistokkeet käyvät yleensä.
Valuutta: Rupla. 1 euro on noin 70 ruplaa.
Viisumi: Venäjälle tarvitaan viisumi. Kysy lisätiedot toimistostamme.
Viisumin rekisteröinti: Hotelli hoitaa viisumin rekisteröinnin

Nähtävyydet: mm. Iisakin kirkko, Eremitaasi, Pietari-Paavalin linnoitus, pääkatu Nevskiy Prospekt, Mariinskyn teatteri, Verikirkko, Jusupovin palatsi, Aleksanteri Nevskin Luostari ja hautausmaa, Katariinan palatsi ja Pietarhovin puisto.

Ravintolat: Kuuluisa Nevski Prospekt katu on lähistöineen paras paikka löytää hyvä ravintola, alueella on paljon kansainvälisiä ravintoloita erityisesti italialaiset ja kiinalaiset ravintolat ovat suosittuja. Myös paikalliset pikaruokaketjut ovat oiva tapa syödä venäläistä ruokaa, esimerkiksi blinejä, salaatteja ja keittoja.

Ravintoloita ja kahviloita: Cafe Zoom, Os: Gorokhovaya Ulitsa 22 Literaturnoe Cafe, Os: Nevsky Prospekt 18 Buharin Dvor, Os: Nevski Prospekt 22 Evrasia, Os: Nevskiy Prospekt 88 L’Europe Restaurant, Os: Mikhailovskaya Ul.1 Kalinka-Malinka, Os: Italianskaya Ulitsa 5 Patio Pizza, Os: Nevskiy Prospekt 30

Ostospaikat: Nevski Prospekt pääkatu on reilun viiden kilometrin pituinen ostoskatu, mikä on pullollaan erilaisia kauppoja. Nevski Prospekt kadun liikkeet ovat myös poikkeuksellisesti avoinna sunnuntaisin.

Ostoskeskuksia : DLT, Os: 21/23 Bolshaya Konyushennaya Ul. Gostiny Dvor, Os: Nevsky Prospekt 35 D-137 Galleria, Os: 90/92 Nevsky Prospekt Passazh-tavaratalo, Os: Nevsky Prospekt 48 Planeta Neptun, Os: Marata Ulitsa 86 Prisma, Os: Ul. Aleksandra Nevskogo 2 Stockmann, Os: Nevsky Prospekt 25 Maxidom, Os: Moskovskiy Prospekt 131

Liikkuminen: Mikäli kaupungissa mielii nähdä paljon, kannattaa askelia säästellä ja käyttää mahdollisimman paljon metroa. Pietarissa on myös paljon johdinautoja, linja-autoja ja marshrutka-minibusseja, jotka kuskaavat ihmisiä noin 50-60 sentin maksua vastaan ympäri kaupunkia.

Teatterit: Eremitazhin teatteri sijaitsee suuren Eremitaasin vieressä. Os: Dvortsovaja nab. 34.
Mariinsky –teatteri on historiallinen baletti – ja opperateatteri Pietarissa. Os: Teatralnaja ploshad.
Mihalovsky musorgski -teatteri on Pietarin toiseksi suurin oopperatalo. Os: Ploshad Iskusstv.
Nikolain palatsi on kuuluisa ”Feel yourself Russian” folkshowsta. Os: Truda aukio.

Venäläisiä sanoja/sanontoja:

Kiitos =спасибо (spasibo)
Anteeksi =извините (izvinite)
Tervehdys (sinuttelu) = привет (priviet)
Olkaa hyvä = пожалуйста (pozaljusta)
Hyvää huomenta =доброе утро (dobroje utro)
Hyvää päivää (teitittely) = здравствуйте (zdravstvujte)
Hyvää iltaa = добрый вечер (dóbryj véčer)
Hyvää Yötä = спокойной ночи (spokójnoj nóči)
Mitä tämä maksaa = сколько стоить (skolko stoit)

Numerot: 1=один (adin) 2=два (dva) 3=три (tri) 4=четыре (tsitiri) 5=пять (pjat) 6=шесть (sest) 7=семь (sem) 8=восемь (vosim) 9=девять (devit) 10=десять (decit)

Kymenmatkojen toimisto Kymi Travel palvelee teitä Pietarissa seuraavasti: avoinna ma-pe klo 10-18 Venäjän aikaa. Toimisto viettää Venäläiset juhlapyhät. Puh: +7 812 3368 189