Venäjä Petroskoi – Vepsäläinen satu ryhmämatka

Tutustuminen vepsäläisten elämään ja kulttuuriin. Matkan ytimenä on Petroskoin kaupunki josta käsin tutustutaan retkikohteisiin mm. Kixhin saari ja Vepsän volosti Soutjärvellä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Petroskoi – Vepsäläinen satu ryhmämatka

Petroskoi – Kizhin saari  ja Vepsän volosti ryhmille

Tutustuminen vepsäläisten elämään ja kulttuuriin. Matkan ytimenä on Petroskoin kaupunki josta käsin tutustutaan retkikohteisiin mm. Kizhin saari ja Vepsän volosti Soutjärvellä.

Hintaesimerkkimme 4 pv:  360 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa 2 yötä
* Matkaohjelman mukaiset ruokailut ja opastukset ja liput

Minimiryhmäkoko 25 henkilöä.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan. 

Matkaohjelma

1. pv
Saapuminen omalla bussilla Petroskoihin.
Majoittuminen Petroskoin hotelliin. illallinen hotellin ravintolassa.

2. pv
Aamiainen. Kaupungin kiertoajelu. “Petroskoin historia” (Pietari Suuren, Petroskoin perustajan muistopatsas, Leninin aukio: myöhäisklassismin tyyliin 1700-luvulla rakennettu kuvernöörin palatsi, Tuntemattoman sotilaan hauta ja ikuinen tuli, Kirovin aukio – neljän teatterin aukio,  Äänisen rantakatu: avangardi veistosten ulkomuseo

Matka Kometa-kantosiipialuksella Kizhin saarelle, joka on aito Karjalan helmi. Opastettu kävelykierros saarella. Tutustuminen kirkkoryhmään, Pokrovskaja -kirkon  ikoneihin sekä talonpoikaistaloihin.

Paluu Petroskoihin. illallinen ravintolassa (karjalaista kansanruokaa). Kansanmusiikkiesitys (kansansoittimia, lauluja ja tansseja). Vapaa-aikaa. Mahdollisuus lähteä kaupungille kävelylle ja nauttia ihanasta iltaruskosta Äänisellä.

3. pv
Aamiainen. Opastettu matka Vepsän volostiin, Soutjärveen. Matkalla pysähdymme Punaiseen männikköön (Krasny Bor), vainojen uhrien teloituspaikkaan. Tutustuminen Soutjärven vepsän etnografiseen museoon, joka sijaitsee aidossa talonpojan talossa. Lounas – vepsäläistä kansanruokaa, teetä ja karjalanpiirakoita. Paikallisen laulu- ja tanssiyhtyeen esitys.

Vapaa -aikana lisämaksusta: Aquatika – uimahalli ja kylpylä (uima-allas, suomalainen ja turkkilainen saunat, vesiliuku, poreallas, urheilusali); Terveyskeskus Wellness-center (sauna, kuntosali, kampaamo, hieronta, kauneuskeskus, kynsienhoito, jalkojenhoito).

4. pv
 Aamiainen.
Lähtö hotellista omalla bussilla rajalle.
Lisämaksusta: Pysähdytään aitoon karjalaiseen Kinnermäki-kylään. Kylän emäntä kertoo paikan historiasta ja nykyajasta ja tarjoaa vieraille piirakoita ja teetä

 

Petroskoin hotellivaihtoehtoja:

Hotelli Karelia
Sijainti: Keskustassa Lohi-joen rannalla. Hotelli on remontoitu v. 2005.
Osoite:Petroskoi, ul. Gyllinga, 2
Tel: +7 814 256 1570
Huoneita: Hotellissa on
59 yhdenhengenhuonetta
5 kahdenhengenhuonetta parisängyllä
54 kahdenhengenhuonetta
10 puolilux-huonetta (1 huone, jossa parisänky ja sohva)
1 lux-huone (makuuhuoneessa - parisänky, pöytä, TV, jääkaappi, 2 nojatuolia; olohuoneessa - sohva, TV, jääkaappi, puhelin; työhuone, sauna, 2 WC:tä, suihku)
8 aparth-huonetta (makuuhuone, olohuone, sauna, näköala järvelle)
Huonevarustus: Jokaisessa huoneessa on pieni jääkaappi, suihku, WC, TV, puhelin, hiustenkuivaaja.
Hotellin palvelut: Hotellissa on ravintola, jossa on suuri sali (200 paikkaa), pieni sali (80 paikkaa), VIP-sali (25 paikkaa) ja baari, pienempi kokoustila (170 paikkaa), suurempi kokoustila (300 paikkaa), business-keskus, vartioitu parkkipaikka, SPA-keskus.

Hotelli Maski
Sijainti: Sijaitsee puistoalueella, kaupungin historiallisessa osassa. Hotellin lähellä on kaupungin suurin aukio, jonka ympärillä ovat kaikki kaupungin teatterit. Petroskoin satamaan ja Äänisjärven rantakadulle on 5 minuutin kävelymatka hotellista.
Osoite: Petroskoi, pr. Karla Marksa, 3A
Tel: +7 814 276 1478
Huoneita: Hotellissa on
17 kahdenhengen huonetta
2 yhdenhengen huonetta
3 yhden huoneen sviittia
1 kahden huoneen sviitti
1 kolmen huoneen sviitti
Huonevarustus: Kaikissa huoneissa on suihku, WC, televisio, puhelin, parveke ja jääkaappi.
Hotellin palvelut: Kahvila,  konferenssi- ja kokoushuone, sauna, vesiallas, lepohuone ja pysäköintialue.

Hotelli Severnaja
Sijainti: Aivan kaupungin keskustassa. Rautatieasemalta on 10 minuutin kävelymatka hotelliin.
Osoite: Petroskoi, ul. Lenina, 21
Tel: +7 814 278 0703
Huoneita: Hotellissa on 165  huonetta (260 vuodepaikaa) ja 113 uudistettua huonetta, kuten sviitti.
Huonevarustus: Kaikissa uudistetuissa huoneissa on kylpy/suihku, televisio, puhelin. Joissakin huoneissa on myös jääkaappi.
Hotellin palvelut: Hotellissa on kahvila, ravintola ja baari.
Hotelli tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluja: vuorokautinen huonepalvelu, vartioitu pysäköintialue, liikekeskus, hammaslääkäri, parturikampaamo, pankkiautomaatti ja 30 hengen konferenssihuone.

Lisämaksusta:
- Ryhmäviisumi Venäjälle 75 €/hlö
- Bussikuljetus Petroskoihin m-p. pyydä tarjous toimistostamme!

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki:
Moskova
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikaero +1 Kesäaika ei ole käytössä
Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja. Lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön/junayhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden, talviloman ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat! Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme.