Vietnam kaukomatka

Vietnam Nha Trang on rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova historia, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnam kaukomatka

Viiniä ja Ruusujen huumaa

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.  Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä.

Vietnam kaukomatka

8 päivän kiehtova Etelä-Vietnamin kierros Ho Chi Minh City – Mekong River risteily – Delta – Phu Quoc Island. Räätälöimme Vietnamin matkat yhteistyössä kanssanne!

Vietnam kaukomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  1885 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Hong Kong – Ho Chi Minh/Hanoi – Hong Kong – Helsinki
* Sisäiset lennot
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset
* Sisäiset kuljetukset yksityisellä autolla oppaan tai kuljettajan kanssa
* Majoitus Deluxe luokan hotelleissa kahden hengen huoneissa
* Ruokailut ohjelman mukaisesti
* Laivamatka täysihoidolla ohjelman mukaisesti
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti

Haluamme, että matkastanne jää elämänmittaiset hyvät muistot; tämä kiehtova reitti ja paikallisesti valitut upeat hotellit luovat siihen hyvät mahdollisuudet.

Päivä 1)
Saapuminen Ho Chi Minh’iin.
Siirtyminen hotelliin paikallisen oppaan kanssa. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä. Hotel Legend ***** Viihtyisä ja korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee Saigon joen varrella, kävelymatkan päässä Dong Khoi kadulta, josta löytyvät lukuisat ravintolat ja ostospaikat, sekä arkkitehtuurisia elämyksiä. Majoittuminen deluxe luokan huoneissa.

Päivä 2) Ho Chi Minh City tutustuminen

Rennon aamiaisen jälkeen oppaanne vie teidät tutustumaan Ho Chi Minhin kaupunkiin. Retki alkaa vierailulla Reunification Palatsiin. Vaikka palatsi ei ulkonäöllisesti ole niin kiehtova, on sen historiallinen merkitys suuri. Palatsin edessä näette kaksi tankkia, jotka virallisesti lopettivat Vietnamin sodan ajaessaan palatsin porteista sisään.

Palatsista siirrytte Ben Thanh markkinapaikalle, joka on yksi Ho Chi Minh kaupungin vilkkaimmista paikoista.Täältä matka jatkuu vierailulla Jade Emperor Temppeliin, joka on yksi parhaita taolaisia temppeleitä Vietnamissa.

Päivän päättää vierailu paikallisten käsityöläisten luona. Täällä tehdään perinteisiä vietnamilaisia, upeita lakattuja taide-esineitä. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä hotel Legend’issä.

Päivä 3)
Ho Chi Minh / Nha Trang
Aamiaisen jälkeen on aikaa omatoimiseen kiertelyyn Ho Chi Minh’issä.

Päivä 4 )
Nha Trang/Hanoi Rennon aamun jälkeen kuljettaja vie teidät kentälle iltapäivälennolle Hanoihin. Hanoihin saavuttaessa kuljetus hotellille.

Illan hämärtyessä, ohjelmassa on perinteinen Vesi nukketeatteri, sukellus Vietnamin historiaan. Yöpyminen Hanoissa hotelli de L’Opera Hanoi****

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Hanoin keskustassa, lähellä Hanoin Opera taloa, vanhoja kortteleita, sekä Hoan Kiem järvialuetta. Aamulla täällä tapaa vietnamilaisia harjoittamassa Thai Chitä, pelaamassa perinteisiä lautapelejä, lenkkeilemässä ja nauttimassa kauniista ympäristöstä.

Päivä 5)
Hanoi Teillä on koko päivä aikaa tutustua Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Opas tutustuttaa teidät Temple of Literatureen, ensimmäiseen yliopistoon Vietnamissa, skä Ho Chi Minhin Mausoleumiin, sekä museoon.

Lounaan jälkeen tutustutte rauhalliseen Hanoin vanhimpaan Tran Quoc Pagodaan, joka sijaitsee Hanoin Ho Tay järvellä. Tämän jälkeen tutkitaan Hanoin Vanhojen kortteleiden antia. Alue on turistimagneetti – äänekäs ja kiireinen, mutta näkemisen ja kokemisen arvoinen ostos-ja kulinaristiparatiisi.

Päivä 6)
Hanoi/Ha Long Bay Aikaisen aamiaisen jälkeen siirtyminen Ha Long Bayhin, yhteen Unescon perintöalueista, sekä maailman suurimpiin merellisiin kalkkikivimaisemiin.

Ha Long Baystä lähdetään vanhalla vietnamilaisella purjealuksella ensin vilkkaammalle Unescon perintöalueelle ja tämän jälkeen rauhallisemmille vähemmän tunnetuille luola-ja kallioalueille. Sääolosuhteista riippuen täällä on mahdollisuudet käydä uimassa, kalastamassa, kiivetä kallioille kokemaan upeat näköalat.

Kaikki ruokailut ovat aluksella ja yövytte kahden hengen hyteissä, joissa on suihku ja wc. Kahden päivän Ha Long retkellä matkaatte rannikon parhaimpiin kuuluvilla vietnamilaisilla purjealuksilla, joiden koko vaihtelee ja jotka pystyvät kuljettamaan 10 – 18 henkilöä kerrallaan. Matkaatte yhdessä kansainvälisesti kootun ryhmän kanssa. Hytit on n. 8 neliömetriä, joissa wc ja suihku. Kaikki ateriat, yleensä tuoreista meren antimista tehtyä, tarjoilllaan aluksella.

Päivä 7)
Ha Long Bay/Hanoi Aamu vietetään Ha Long Bayllä, lounaan jälkeen siirtyminen Hanoihin, johon saavutaan iltapäivällä. Yöpyminen Hanoissa Hotel de l’Opera Hanoissa. ****

Päivä 8)
Hanoi lähtöpäivä kotimatkalle Aamiaisen jälkeen, vapaata aikaa, kunnes kuljettaja vie teidät lentokentälle lähtölennolle

Vietnam_Chateau_Exterior_Evening_800x600

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555