Vietnam Viiniä ja ruusujen huumaa

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnam Viiniä ja ruusujen huumaa

Itämaista rauhaa

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan häämatkaajat. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.  Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä.

Haluamme, että matkastanne jää elämänmittaiset hyvät muistot, tämä kiehtova reitti ja paikallisesti valitut upeat hotellit luovat siihen hyvät mahdollisuudet.

Vietnam Viiniä ja ruusujen huumaa

Vihdoinkin runsaasti aikaa viettää se yhdessä!! 15 päivän Vietnamin häämatkalla on aikaa rentoutua ja tutustua rauhassa kahteen Vietnamin isompaan ja mielenkiintoiseen kaupunkiin Ho Chi Minhiin ja Hanoihin, sekä Ha Long Bayn kauniisiin rantoihin ja merellä sijaitseviin luoliin.

15 päivän Vietnamin häämatka ja 8 päivän kiehtova Etelä-Vietnamin kierros Ho Chi Minh City – Mekong River risteily – Delta – Phu Quoc Island

 

Vietnam Viiniä ja ruusujen huumaa

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 15 pv:   3185 € / hlö

Päivä 1.
Saapuminen Ho Chi Minh’iin. Siirtyminen hotelliin paikallisen oppaan kanssa. Saapumisen kruunaa erityinen kynttiläillallinen. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä. Hotel Legend ***** Viihtyisä ja korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee Saigon joen varrella, kävelymatkan päässä Dong Khoi kadulta, josta löytyvät lukuisat ravintolat ja ostospaikat, sekä arkkitehtuurisia elämyksiä. Majoittuminen deluxe luokan huoneissa.

Päivä 2.
Ho Chi Minh City tutustuminen

Rennon shampanja-aamiaisen jälkeen oppaanne vie teidät tutustumaan Ho Chi Minhin kaupunkiin. Retki alkaa vierailulla Reunification Palatsiin. Vaikka palatsi ei ulkonäöllisesti ole niin kiehtova, on sen historiallinen merkitys suuri. Palatsin edessä näette kaksi tankkia, jotka virallisesti lopettivat Vietnamin sodan ajaessaan palatsin porteista sisään.

Palatsista siirrytte Ben Thanh markkinapaikalle, joka on yksi Ho Chi Minh kaupungin vilkkaimmista paikoista.Täältä matka jatkuu vierailulla Jade Emperor Temppeliin, joka on yksi parhaita taolaisia temppeleitä Vietnamissa.

Päivän päättää vierailu paikallisten käsityöläisten luona. Täällä tehdään perinteisiä vietnamilaisia, upeita lakattuja taide-esineitä. Yöpyminen Ho Chi Minh’issä hotel Legend’issä.

Päivä 3.
Ho Chi Minh / Nha Trang
Aamiaisen jälkeen on aikaa omatoimiseen kiertelyyn Ho Chi Minh’issä.

Iltapäivällä kuljetus kentälle ja lento Nha Trangiin. Perillä on teitä vastassa kuljettaja, joka vie teidät Nha Trangin Hon Tam Resortiin****. Resort sijaitsee 7 minuutin venematkan päässä Nha Trangista ja koostuu romanttisista bungaloweista. Tätä paikkaa jotkut matkailijat ovat kutsuneet maanpäälliseksi paratiisiksi.

Päivät 4. – 10.
Lomailua Hon Tam Resortissa
Ekologinen vihreä saari, jossa snorkailu, sukeltaminen, erilaiset vesiurheilumahdollisuudet ovat tarjolla. Myös golfputtauksia pääsee harjoittelemaan viheriölle.

Päiväretkillä Nha Trangin puolelle, voitte viettää aikaa shoppaillen tai paikallisissa katukahviloissa. Täältä pitkän hiekkarannan varrelta löytyvät lukuisat ostosmahdollisuudet, nähtävyydet, ravintolat ja pikkubaarit.

Päivä 11.
Nha Trang/Hanoi
Rennon aamun jälkeen kuljettaja vie teidät kentälle iltapäivälennolle Hanoihin. Hanoihin saavuttaessa kuljetus hotellille.

Illan hämärtyessä, ohjelmassa on perinteinen Vesi nukketeatteri, sukellus Vietnamin historiaan. Yöpyminen Hanoissa hotelli de L’Opera Hanoi****

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Hanoin keskustassa, lähellä Hanoin Opera taloa, vanhoja kortteleita, sekä Hoan Kiem järvialuetta. Aamulla täällä tapaa vietnamilaisia harjoittamassa Thai Chitä, pelaamassa perinteisiä lautapelejä, lenkkeilemässä ja nauttimassa kauniista ympäristöstä.

Päivä 12.
Hanoi
Teillä on koko päivä aikaa tutustua Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Opas tutustuttaa teidät Temple of Literatureen, ensimmäiseen yliopistoon Vietnamissa, skä Ho Chi Minhin Mausoleumiin, sekä museoon.

Lounaan jälkeen tutustutte rauhalliseen Hanoin vanhimpaan Tran Quoc Pagodaan, joka sijaitsee Hanoin Ho Tay järvellä. Tämän jälkeen tutkitaan Hanoin Vanhojen kortteleiden antia. Alue on turistimagneetti – äänekäs ja kiireinen, mutta näkemisen ja kokemisen arvoinen ostos-ja kulinaristiparatiisi.

Päivä 13.
Hanoi/Ha Long Bay
Aikaisen aamiaisen jälkeen siirtyminen Ha Long Bayhin, yhteen Unescon perintöalueista, sekä maailman suurimpiin merellisiin kalkkikivimaisemiin.

Ha Long Baystä lähdetään vanhalla vietnamilaisella purjealuksella ensin vilkkaammalle Unescon perintöalueelle ja tämän jälkeen rauhallisemmille vähemmän tunnetuille luola-ja kallioalueille. Sääolosuhteista riippuen täällä on mahdollisuudet käydä uimassa, kalastamassa, kiivetä kallioille kokemaan upeat näköalat.

Kaikki ruokailut ovat aluksella ja yövytte kahden hengen hyteissä, joissa on suihku ja wc. Kahden päivän Ha Long retkellä matkaatte rannikon parhaimpiin kuuluvilla vietnamilaisilla purjealuksilla, joiden koko vaihtelee ja jotka pystyvät kuljettamaan 10 – 18 henkilöä kerrallaan. Matkaatte yhdessä kansainvälisesti kootun ryhmän kanssa. Hytit on n. 8 neliömetriä, joissa wc ja suihku. Kaikki ateriat, yleensä tuoreista meren antimista tehtyä, tarjoilllaan aluksella.

Päivä 14.
Ha Long Bay/Hanoi
Aamu vietetään Ha Long Bayllä, lounaan jälkeen siirtyminen Hanoihin, johon saavutaan iltapäivällä. Yöpyminen Hanoissa Hotel de l’Opera Hanoissa. ****

Päivä 15.
Hanoi lähtöpäivä kotimatkalle
Aamiaisen jälkeen, vapaata aikaa, kunnes kuljettaja vie teidät lentokentälle lähtölennolle

Hotel Legend *****

Hon Tam Resort****

hotelli de L’Opera Hanoi****

Vietnam_1_Hotel Exterior, Full View_800x600

 

Vietnam

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Lisämaksusta:
* Viisumi - lisätiedot toimistoltamme
* Ohjelman ulkopuoliset ateriat
* Matkavakuutus

Vietnam_Dinner_Cruise1_800x600

Hintaesimerkkimme 15 pv:   3185 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Hong Kong – Ho Chi Minh/ Hanoi – Hong Kong – Helsinki
* Sisäiset lennot
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset
* Sisäiset kuljetukset yksityisellä autolla oppaan tai kuljettajan kanssa
* Majoitus Deluxe luokan hotelleissa kahden hengen huoneissa
* Ruokailut ohjelman mukaisesti
* Laivamatka täysihoidolla ohjelman mukaisesti
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti

Lisämaksusta:
* Viisumi – lisätiedot toimistoltamme
* Ohjelman ulkopuoliset ateriat
* Matkavakuutus

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>