Venäjä Viipuri pikkujoulut ryhmille

Viipuri pikkujoulut – hauskat pikkujoulut venäläiseen tyyliin, nauttien kuohuviinistä ja blineistä tai perinteisestä pikkujouluillallisesta. Varaa Viipurin matka>

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Viipuri pikkujoulut ryhmille

Nopeasti ja mukavasti Viipuriin Allegrolla!

Viipurissa vietät hauskat pikkujoulut venäläiseen tyyliin, nauttien vaikkapa kuohuviinistä ja blineistä tai perinteisestä pikkujouluillallisesta Pyöreässä Tornissa. Viipuri pikkujoulut on kiva tapa aloittaa joulun aika.

Venäjä Viipuri pikkujoulut ryhmille

Viipurissa kannattaa tutustua uusittuun Alvar Aallon kirjastorakennukseen, Pieneen Eremitaasiin, Viipurin linnaan ja sen näyttelyihin sekä Monrepon puistoon. Ostoksia voit tehdä kauppahallissa, pellavakaupassa tai monissa pikku putiikeissa ympäri Viipuria tai isoissa ostoskeskuksissa, joissa on todellista valinnanvaraa, viineissä, leivässä, joulutavaroissa ja muissa pikkuostoksissa. Tule mukaan ja tutustu Viipuriin.

Kerää oma porukka ja valitse matkapäiväsi itse

Viipuri pikkujoulut sopii koko työporukalle tai ystäville tai perheellesi. Matkusta mukavasti ja nopeasti junalla Viipuriin. Majoitu aivan kaupungin sydämessä ja shoppaile viereisessä kauppahallissa. Hienon illan ja hyvin nukutun yön jälkeen syödään runsas buffet-aamiainen hotellissa. Lisämaksusta voimme järjestää myös retkiä.

Viipuri pikkujoulut

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Esimerkkihintamme 2 pv:

Matkan hinta 135 €/hlö alk. Kouvolasta
Matkan hinta 175 €/hlö alk Helsingistä

Aikatauluesimerkki:
1 pv
Helsinki – Viipuri Allegro junalla
Bussi ja opas ovat vastassa rautatieasemalla. Oppaan johdolla lähdemme kaupunkikierrokselle.
Tutustumme Alvar Aallon kirjastoon, vierailemme pienessä Eremitaasissa, lounastamme ja lopuksi käymme vielä Viipurin linnassa.
Aikaa on myös ostoksille pellavakaupassa sekä Kauppahallissa, myös Karuselli-ostoskeskuksessa voimme vierailla.
Iltaohjelmaa vietämme Pyöreässä Tornissa, joka on aivan hotellimme vieressä.
After dark sitten oman hotellin ravintolassa.

 

2 pv
Aamiainen hotellissa
Omaa ohjelmaa ja ostoksilla käyntiä.
Viipuri – Helsinki Allegro junalla

 


Venäjä Viipuri Alvar Aallon kirjastotalo

Viipurin kaupunginkirjasto on Alvar Aallon suunnittelema, ja sitä pidetään arkkitehtuurisena helmenä. Kirjaston sisälle kannattaa kurkata. Kirjaston remontti valmistui 2013. Tiloissa voi ihailla Aallon muotoilua, joka todella toimii ja mahdollistaa luonnonvalon pääsyn kaikkiin tiloihin. Arkkitehtuurin ihastelun lisäksi tiloissa voi nauttia konserteista ja taidenäyttelyistä.

Venäjä-Viipuri-Alvar-Aalto-kirjastotalo-1000 Venäjä-Viipuri-Alvar-Aalto-kirjastotalo-sisä-1000 Venäjä-Viipuri-Alvar-Aalto-kirjastotalo-sisään-1000


Venäjä Viipuri Eremitaasi

Viipurissa toimiva taidemuseo on Pietarin Eremitaasin sivutoimipiste. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä, luentoja ja koulutusta, kuten lasten kuvataidekoulu. Itse rakennuskin on näkemisen arvoinen. Sitä on verrattu Akropoliin kauniin pylväikkönsä ja sijaintinsa takia. Myös rakennuksen valkoiseksi rapatut seinät muodostavat vahvan ja näyttävän kontrastin ympäristöön. Viipurin Eremitaaši-taidemuseo avattiin vuonna 2010 suomalaisen Uno Ullbergin suunnittelemaan, vuonna 1930 valmistuneeseen kauniiseen rakennukseen.

Venäjä-Viipuri-ermitaasi-ulko Viipuri-Eremitaasi-ulko-2-1000 Viipuri-Eremitaasi-sisä-1000


Venäjä Viipuri Monrepo

Monrepos’n puistolla on mielenkiintoiset vaiheet. Se sai alkunsa 1760-luvulla, jolloin se oli englantilaisen tyylin mukainen, ja se on sen jälkeen ollut niin saksalaisessa, suomalaisessa kuin neuvostoliittolaisessa ja venäläisessä omistuksessa. Suomen aikana puisto oli suosittu nähtävyys.

Portin lisäksi siellä näkemisen arvoisia ovat Väinämöisen patsas, Ludwigsburgin hautakappeli, Neptunuksen temppeli ja muutama muu rakennelma.

Viipuri-Monrepon-puisto-1-1000Venäjä-Viipuri-Monrepo1 Venäjä-Viipuri-Monrepo3


Venäjä Viipuri Pyöreä Torni

Kauppatorilla sijaitseva Pyöreä Torni on säilynyt 1500-luvulta saakka aktiivisten asukkaiden ansiosta. Torni rakennettiin aikoinaan tykkitorniksi, mutta jo 1900-luvun alussa se muutettiin kahvilaksi, jollaisena se toimi edelleen. Ilmeikäs torni syvine ikkunaholveineen ja seinämaalauksineen on näkemisen arvoinen.

Viipuri_Pyöreä Torni_kesä_800x600 Viipuri-Pyöreä-torni-sisä-1-1000 Viipuri_5_800x600


Venäjä Viipuri Viipurin linna

Viipurin linna on peräisin jo 1200-luvulta. Pienellä saarella sijaitseva ruotsalaisten rakantama keskiaikainen ritarilinna on ainutlaatuoinen historiallinen nähtävyys. Linnassa järjestetään paljon keskiaikaisia festivaaleja ja turnauksia. Linnassa toimii museo, jossa voi tutustua tarkemmin linnan historiaan. Linnassa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä. Pyhän Olavin torni on suosittu paikka mennä katselemaan kaupunkia yläilmoista.

Viipuri_Viipurinlinna_3-1000 Vebäjä-Viuipuri-Viipurinlinna2 Viipuri_Panoraama-1000


Venäjä Viipuri Viipurin vanha kaupunki

Viipurin vanhakaupunki on pieni mutta tutustumisen arvoinen alue kauppatorin ja linnalle johtavan sillan välissä. Siellä on edelleen tallella vanhoja kaupunginmuurien osia, kuten esimerkiksi Vanha kellotorni.

Vanhankaupungin merkittävimpiin rakennuksiin kuuluu myös Kauppiaan talo, joka on Viipurin vanhin talo. Hienoimpia ja jonkin aikaa sitten entisöityjä paikkoja on Krepostnajan alussa sijaitseva Vanha raatihuone ja sen edessä oleva Torkkeli Knuutinpojan patsas.  Täällä kannattaa myös katsella muita kauniita rakennuksia, kuten Weckströmin taloa.

Viipurin matkustajasatama on kaupungin keskustassa ja siltä lähtevä Linnansilta johtaa kohti Viipurin linnaa.Viipurin linnoitus sijaitsee Viipurin linnan viereisellä niemenkärjellä. Vanhassa kaupungissa on upeita jugendkerrostaloja ja 1600-luvulta peräisin olevia taloja. Osa taloista on entisöity, mutta valtaosa on päässyt rappeutumaan.

 

Viipuri-vallit-1-1000 Viipuri-turnajaiset-1-1000 Viipuri-asema-1-500x333

Venäjä Viipuri Apart - Hotel Ullberg

Apart-Hotel Ullberg sijaitsee Viipurin keskustassa, kaupungin pääkadun lähellä, jossa on iso määrä kulttuurin, historian ja arkkitehtuurin nähtävyyksiä, kahviloita, kauppoja seka erilaisia viihdepaikkoja. Hotelli sopii erinomaisesti perheloman viettoon, liikematkailijoille seka pienikokoisille turistiryhmille

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Atlantic

Lähellä Viipurin linnaa vanhassa kaupungissa, entisellä Piispankadulla sijaitseva viihtyisä pikkuhotelli.
4 kerrosta, ei hissiä. 28 huonetta, joissa suihku/kylpy, wc ja tv.
Ravintola, pieni aulakahvila ja sauna. Henkilöautoille vartioitu pysäköinti.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Druzhba

Sijaitsee kaupungin keskustassa viehättävällä Salakkalahdella jossa on upea näköala kaupunkiin ja moneen historialliseen kohteeseen.

Seuraavat palvelut ovat vieraiden käytettävissä: maksullinen vartioitu parkkipaikka, konferenssisali asuntoja 50 henkilölle, sauna pienellä uima-altaalla, 2 ravintolaa eurooppalaisilla ruoka annoksilla, juhlasali, aulabaari ja ”Dandy” yökerho.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Letutshasja Mysh (Lepakko)

Hotelli ”Letutšaja miš” (Lepakko, Летучая мышь) sijaitsee rauhallisella paikalla Viipurin keskustassa, rautatieaseman ja bussiaseman lähellä. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Severnaja Korona

Severnaya Korona Hotel sijaitsee vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Viipurin keskusasemalta, ja se tarjoaa suomalaisen saunan sekä ilmaisen Wi-Fi:n yleisissä tiloissa. Kaikissa huoneissa on tv. Severnaya Koronan valoisissa ja yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on oleskelualue ja työpöytä. Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone.Moderni Café Domino tarjoaa erilaisia ​​aamiaisvaihtoehtoja ja eurooppalaisia ruokia. Ravintolassa järjestetään live-musiikkiesityksiä kahdesti viikossa.Keskiaikainen Viipurin linna sijaitsee 2,5 km:n päässä, ja asiakkaat voivat osallistua Suomen ja Venäjän rajalle (30 km:n päässä) tehtävälle päiväretkelle. Lisätietoja liikenneyhteyksistä ja paikallisista nähtävyyksistä saat 24h-vastaanotosta.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Victoria

Viktoria hotelli Sijainti: Keskustassa, Kauppatorin laidalla v. 2009 avattu uusi hotelli. 7 kerrosta ja 3 hissiä.
Osoite: Rynochnaja ploshad 1.
Tel: +7 81378 78 52 800

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Viking Inn

Tämä Viipurin keskustassa sijaitseva hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Viking-hotellissa on 24h-vastaanotto ja ilmainen yleisissä tiloissa toimiva Wi-Fi.Valoisat ja klassiset huoneet on sisustettu lämpimillä väreillä ja klassisella tyylillä. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja oma kylpyhuone.Paikan päällä on ravintola, joka tarjoaa venäläisen ja eurooppalaisen keittiön herkkuja. Aamiainen tarjoillaan joka aamu.Viipurin linna ja kellotorni ovat 7 minuutin kävelymatkan päässä Viking-hotellista. Viipurin keskusrautatieasemalle on 5 minuutin kävelymatka.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Vyborg

Hotelli sijaitsee Viipurin keskustassa, 15 minuutin kävelymatkan päässä 1200-luvulta peräisin olevasta Viipurin linnasta. Vyborg-hotellissa on 24h-vastaanotto, ja ilmainen WiFi on käytettävissä yleisissä tiloissa.

Lue lisää

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Viipuri on vanha ruotsalainen, venäläinen, suomalainen, neuvostoliittolainen, ja nyt venäläinen kaupunki. Linnan rakensivat ruotsalaiset, päätorni on saanut nimensä norjalaisen pyhimyksen Pyhän Olavin mukaan, mutta linnaa muistelevat suomalaiset – niin kuin kaupunkiakin. Viipuri on historiassaan ollut idän ja lännen portti ja kauppakaupunki.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1
Kesäaika ei ole käytössä

Ryhmäviisumin anomista varten tarvitaan:

* viisumianomuskaavake
* passin valokopio (mustavalkoinen).
Kopion tulee olla koko passitietoaukeamasta. Kopioita ei saa suurentaa eikä pienentää.
Jos lähetät valokopion sähköisesti, sen tulee olla pdf muodossa.

Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
* värillinen passivalokuva (35 x 45 mm). Ei saa olla 6kk vanhempi.
Jos lähetät valokuvan sähköisesti, sen tulee olla jpeg muodossa.
* matkustajavakuutustodistus Venäjän viisumia varten

Viisumin käsittelyaika 21 pv

 

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huone 24 €/hlö
* Lisäyöt 47 €/hlö/vrk
* Pikkujouluillallinen ja show Pyöreässä Tornissa
* Venäjän ryhmäviisumi 75 €/hlö Suomen kansalaisille
Vyborg, park Monrepo400x300

Hintaan sisältyy:
* Junamatkat Allegrolla 2. luokassa
* Majoitus hotelli Viktoriassa
* Aamiaiset hotellissa
* Kuljetukset perillä rautatieasema-kiertoajelu-hotelli-rautatieasema
* Tulotransferin yhteydessä kiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla
* 1 vapaa matka matkanjohtajalle
Minimi 20 hengen ryhmille.

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.