Venäjä Viipuri – Sellanen ol Viipuri – ryhmämatka

Tule ryhmällä nauttimaan ja tekemään ostoksia Viipurin kesätoreille!
Nopeasti ja mukavasti, jonottamatta, Viipuriin Allegrolla!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Venäjä Viipuri – Sellanen ol Viipuri – ryhmämatka

Vanha ja nykyaika kohtaavat Viipurissa!  ”Sellanen ol’ Viipuri”

Matkusta vaivattomasti junalla suoraan keskustasta keskustaan ja majoitu keskustahotelliin.

Helsingistä Viipuriin pääsee nykyään kahdessa ja puolessa tunnissa nopealla Allegrolla. Täällä Suomenlahden rannikolla sijaitsevassa Viipurissa – vanhassa suomalaisessa kaupungissa tutustumme historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Viipurin linnaan ja maailmankuuluun Alvar Aallon suunnittelemaan Viipurin kirjastoon. Kirjasto on  ammattitaidolla restauroitu mahdollisimman tarkasti siihen asuun, millainen se oli vuonna 1935 valmistuessaan.  Matkalla on mahdollista tutustua myös Monrepos’n romanttiseen puistoon. ”Muistan puiston kaunehimman ihanimman Monrepon”

Illalla nautimme juhlavan illallisen ja pyörähtelemme tanssin tahdeissa Viipurin Pyöreässä tornissa.

Lähtöpäivänä tutustumiskohteemme on Pieni Eremitaasi, jossa vierailemme oppaan kertoessa taideaarteiden salaisuuksista. Pienessä Eremitaasissa on vaihtuvia näyttelyitä Pietarin Eremitaasin kokoelmista.

Edullisia ostoksia voit tehdä kauppahallissa, pellavakaupassa tai monissa pikku putiikeissa ympäri Viipuria tai isoissa ostoskeskuksissa, joissa on todellista valinnanvaraa, viineissä, leivässä ja moninaisissa pikkuostoksissa. Tule mukaan ja tutustu viehättävään Viipuriin – kulttuurin kehtoon.

Hintaesimerkkimme 2 pv:

Helsingistä 214 €/hlö
Kouvolasta 179 €/hlö

1 pv
Kokoontuminen rautatieasemalla hyvissä ajoin ennen junan lähtöä.
Lähtö Helsingistä kohti Viipuria nopealla Allegro junalla klo 06:12.
Saapuminen Viipurin rautatieasemalle klo 09:39, jossa opas ja bussi ovat meitä vastassa. Suomenkielisen oppaan johdolla teemme panoraamakierroksen Viipurissa ja tutustumme Viipurin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin. Tutustumme Pieneen Eremitaasiin ja sen näyttelyihin oppaan johdolla.  Viemme tavarat hotelliin ja saamme huoneet. Majoittumisen jälkeen tutustumista kaupunkiin kävellen ja käynti ostoksilla kauppahallissa ja Punaisen lähteen torin laidalla sijaitsevissa kaupoissa.
Illallinen Pyöreässä tornissa.

Viipuri_Pyöreä Torni_kesä_800x600

2 pv
Aamiainen hotellissa.
Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Viipurin linnaan, jossa suomenkielinen opas kertoo meille Viipurin historiasta ja tutustumme linnan vaihtuvaan näyttelyyn. Vierailemme myös Alvar Aallon uudistetussa kirjastotalossa. Ostoksia teemme Viipurin torilla ja päätämme retken rautatieasemalle.
Lähdemme Viipurista Allegro junalla Suomeen klo 16.30 ja Helsinkiin saavumme klo 18:01.

Viipurinlinna400x300

Venäjä Viipuri, Druzhba

Sijaitsee kaupungin keskustassa viehättävällä Salakkalahdella jossa on upea näköala kaupunkiin ja moneen historialliseen kohteeseen.

Seuraavat palvelut ovat vieraiden käytettävissä: maksullinen vartioitu parkkipaikka, konferenssisali asuntoja 50 henkilölle, sauna pienellä uima-altaalla, 2 ravintolaa eurooppalaisilla ruoka annoksilla, juhlasali, aulabaari ja ”Dandy” yökerho.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Severnaja Korona

Severnaya Korona Hotel sijaitsee vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Viipurin keskusasemalta, ja se tarjoaa suomalaisen saunan sekä ilmaisen Wi-Fi:n yleisissä tiloissa. Kaikissa huoneissa on tv. Severnaya Koronan valoisissa ja yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on oleskelualue ja työpöytä. Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone.Moderni Café Domino tarjoaa erilaisia ​​aamiaisvaihtoehtoja ja eurooppalaisia ruokia. Ravintolassa järjestetään live-musiikkiesityksiä kahdesti viikossa.Keskiaikainen Viipurin linna sijaitsee 2,5 km:n päässä, ja asiakkaat voivat osallistua Suomen ja Venäjän rajalle (30 km:n päässä) tehtävälle päiväretkelle. Lisätietoja liikenneyhteyksistä ja paikallisista nähtävyyksistä saat 24h-vastaanotosta.

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Victoria

Viktoria hotelli Sijainti: Keskustassa, Kauppatorin laidalla v. 2009 avattu uusi hotelli. 7 kerrosta ja 3 hissiä.
Osoite: Rynochnaja ploshad 1.
Tel: +7 81378 78 52 800

Lue lisää
Venäjä Viipuri, Vyborg

Hotelli sijaitsee Viipurin keskustassa, 15 minuutin kävelymatkan päässä 1200-luvulta peräisin olevasta Viipurin linnasta. Vyborg-hotellissa on 24h-vastaanotto, ja ilmainen WiFi on käytettävissä yleisissä tiloissa.

Lue lisää

Venäjä tunnetaan vanhastaan Tsaareista ja Tsaarien hovista. Suurista palatseista ja kullan loistosta. Nykyään se tunnetaan kasvavana talousmahtina.
Pääkaupunki: Moskova
Viipuri on vanha ruotsalainen, venäläinen, suomalainen, neuvostoliittolainen, ja nyt venäläinen kaupunki. Linnan rakensivat ruotsalaiset, päätorni on saanut nimensä norjalaisen pyhimyksen Pyhän Olavin mukaan, mutta linnaa muistelevat suomalaiset – niin kuin kaupunkiakin. Viipuri on historiassaan ollut idän ja lännen portti ja kauppakaupunki.
Virallinen kieli: Venäjä
Valuutta:  Rupla
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta vaaditaan Venäjälle viisumi. Lisätiedot toimistoltamme.
Aikavyöhyke +1
Kesäaika ei ole käytössä

Hintaan sisältyy:
* Junaliput Allegrolla menopaluu Helsingistä
* Kuljetukset perillä rautatieasema – hotelli – rautatieasema
* Majoitus 1 yö kahdenhengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Hotellin rekisteröintimaksu
* Viipurin linna opastettuna
* Alvar Aallon suunnittelema Viipurin kirjasto
* Illallinen Pyöreässä Tornissa
* Pieni Eremitaasi opastettuna
* Ostoksilla käyntiä

Viisumin hankinta 79 €/hlö.

Minimi 25 hengen ryhmille.
Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.  

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Passi, viisumi, matkaterveys ja matkavakuutus

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla >> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Keskitä
Liikennetiedot
Pyöräillen
Siirto
Hae ajo-ohjeet