Ruotsi Tukholman risteily Viking Line

Nauti upeasta lomasta tyylikkäässä Tukholmassa. Yhdistä Tukholman vierailuusi käynti ABBA The Museumissa, joka mullistaa käsityksesi museoista. Museo on täynnä elämyksiä, joiden avulla pääset osaksi legendaarista ABBA-tunnelmaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi Tukholman risteily Viking Line

Ruotsi tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää risteilyvieraille. 

Nauti upeasta lomasta tyylikkäässä Tukholmassa. Yhdistä Tukholman vierailuusi käynti ABBA The Museumissa, joka mullistaa käsityksesi museoista. Museo on täynnä elämyksiä, joiden avulla pääset osaksi legendaarista ABBA-tunnelmaa. 

Viking linen risteilytarjouksia – huippuedullisesti hiihtolomalle

Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen matkan Viking Linen herkullisen buffettin makujen maailmaan.

Nyt saat risteilyn ja buffetruokailun juomineen huiman huokeaan yhteishintaan alk 46€/hlö.

Matkaan pääset edullisimmillaan pelkän ruokailun hinnalla.
Varaa viimeistään 19.02. mennessä toimistoltamme!
Buffet ruokajuomineen ja meriaamiainen joko meno tai paluumatkalla.

Matkustusaika:  18.04.2020 asti.

Punaisilla laivoilla Tukholman sykkeeseen.
Tukholman risteilyt Helsingistä yksityismatkustajille Superedulliseen hintaan Viking Linellä. Varaa matkasi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Varaukset ja lisätiedot: 05-211 1600

M/S Gabriella

Gabriella lähtee joka toinen ilta Helsingistä Tukholmaan. Seuraava päivä vietetään Tukholmassa ja Helsinkiin palataan seuraavana aamuna.

Gabriellalla risteily Tukholmaan taittuu viihteellisissä merkeissä ja tuo toivotun tauon arkeen. Upeista parvekehyteistään tunnetulla laivalla on luonnollisesti modernit kokous-, virkistys- sekä ravintolatilat

 

M/S Mariella

Mariella lähtee joka toinen ilta Helsingistä Tukholmaan. Seuraava päivä vietetään Tukholmassa ja Helsinkiin palataan seuraavana aamuna.

Helsingistä Tukholmaan liikennöivä M/S Mariella tarjoaa tekemistä kaikenikäisille. Halusitpa sitten herkutella, järjestää kokousmatkan, tehdä edullisia ostoksia tai rentoutua spa-osastolla – Mariellalla se onnistuu!

M/S Gabriella hytit

Suite, Premium ja Seaside-hytit ovat ikkunallisia. Suihku ja WC on kaikissa hyteissä. Sisustus voi vaihdella myös saman hyttiluokan hyteissä.

 

 

M/S Mariella hytit

Suite, Premium ja Seaside-hytit ovat ikkunallisia. Suihku ja WC on kaikissa hyteissä paitsi Budget-luokassa. Sisustus voi vaihdella myös saman hyttiluokan hyteissä.

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä - valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Tukholma on tuttu risteilykohde

Vanhoine kaupunkeineen, Sergelstorgeineen ja Kungsträdgårdeteineen. Ovatpa jotkut suomalaiset jopa rohjenneet eksyä Ikeaan tai Globeniinkin. Mutta jospa jäisit Tukholmaan muutamaksi päiväksi ja tutustuisit kaupunkiin oikein kunnolla?

Tukholma on vehreä ja merellinen kaupunki, joka sijoittuu usealle saarelle ja jonka manneralueitakin halkovat joet ja merenlahdet. Kaupungin keskeisiä nähtävyyksiä ovat luonnollisestikin kuninkaanlinna, kaupungintalo ja Skansenin alue museoineen, eläintarhoineen ja Gröna Lundin huvipuistoineen, mutta aivan keskustasta löytyy myös mitä ihastuttavimpia pieniä taidenäyttelyitä ja museoita.

Kävelepä vaikka Drottninggatanin päähän Strindberg-museoon. Vain muutama metropysäkki kaupungin ulkopuolella on Frescatin yliopistoalue, josta löytyy ihastuttavia puistoja ja mm. luonnontieteellinen museo. Samanlaisia hienoja kohteita on Tukholman ydinkeskustan ulkopuoli pullollaan.

Ruokaelämyksiä kaipaavan ei kannata luulla, että ruotsalainen ruokakulttuuri koostuu vain pyttipannusta ja lihapullista. Poikkeapa muutama metri Sergelintorilta ja pistäydy Högtorin hallissa tai aja metrolla Östermalmin kauppahalliin. Täältä löydät monia ruotsalaisia ja etnisiä herkkuja ja erikoisuuksia.

Ostosten tekijälle ovat varmaankin keskustan tavaratalot ja vanhan kaupungin kadut tulleet tutuiksi, mutta erityisesti Södermalmin alueelta – siis Skansenilta katsottuna juuri eri suuntaan kuin ydinkeskusta ja Vanha kapunki – löytyy ihastuttavia pieniä putiikkeja ja ravintoloita.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.