Viro Pärnu Joogaloma 13-16.6.2024

Tervetuloa Pärnuun nauttimaan joogasta, rauhasta, upeasta rannasta ja kesän tunnelmasta!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Pärnu Joogaloma 13-16.6.2024

Hyvänolon viikonloppu kesäisessä Pärnussa

Tervetuloa Pärnuun nauttimaan joogasta, rauhasta, upeasta rannasta ja kesän tunnelmasta! Pärnun joogaloma rakentuu osallistujiensa näköiseksi kokonaisuudeksi, jonka mukaan joogaharjoituksien teemat painottuvat. sen mukaan. Kesäinen hyvänolon loma Pärnussa yhdistää historian, kulttuurin ja rentouttavan loman mahdollisuudet. Tämä idyllinen kohde houkuttelee matkailijoita kauniilla hiekkarannoillaan, historiallisilla nähtävyyksillään ja vieraanvaraisella tunnelmallaan. Pärnun hiekkarannat ovat ehdottomasti kaupungin helmi ja  kesäisin ne täyttyvätkin auringonpalvojista ja rantaleijonista. Rannalla voit vuokrata polkupyörän tai nauttia rantakadun kahviloista.

 

Pärnu Joogaloma

Pärnun vanhakaupunki huokuu historiaa. Värikkäät puutalot, kapeat kujat ja pienet galleriat tekevät kävelystä nautinnollisen kokemuksen. Historialliset rakennukset, kuten Pärnun museo, tuovat esiin kaupungin menneisyyden. Kaupunki on tunnettu myös terveys- ja kylpyläkaupunkina. Kylpylät tarjoavat rentouttavia hoitoja ja lämpimiä kylpyjä, jotka tekevät vierailustasi entistäkin miellyttävämmän. Pärnu on täydellinen paikka myös vesiharrastuksille. Veneile Pärnunlahdella, kokeile purjelautailua tai vuokraa kajakki ja tutki kaupungin rannikkoa vesiltä käsin.

Ruokanautintoja ja iltaelämää

Nauti Viron perinneruuista ja kansainvälisistä makuelämyksistä Pärnun monipuolisissa ravintoloissa. Rantakadun kahvilat tarjoavat paikallisia herkkuja, ja fine dining -ravintolat vievät sinut makumatkalle. Pärnun yöelämä on monipuolinen. Baarit, pubit ja yökerhot tarjoavat viihdettä aina aamuyön pikkutunneille saakka. Elävää musiikkia, stand up -esityksiä ja paikallisia esiintyjiä löytyy useista paikoista.

Viro Pärnu Joogaloma 13-16.6.2024

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkan hinta: 849 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1140 €

Laivamatkat:
13.6. Helsinki – Tallinna 1030 – 1230
16.6. Tallinna – Helsinki 1630 – 1830


 

Matkaohjelma


1 pv

13.6. Helsinki – Tallinna 1030 – 1230
Kokoontuminen Tallinkin terminaalissa viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
Lähdemme laivalla kohti Tallinnaa, jonne saavumme 12:30. Satamassa ryhmäämme odottaa bussi, jolla lähdemme Pärnua kohti. Perillä majoittuminen  Hedon Spa And Hotel ****  hotelliin. Illallinen hotellissa.
Teemme joogaharjoituksen.

2 – 3 pv

Hotellissa on joka päivä aamiainen sekä illallinen.
Teemme 2 eri tyylistä joogaharjoitusta päivässä (flow ja yin).

4 pv

Aamiaisen jälkeen teemme joogaharjoituksen.
Lähdemme hyvissä ajoin kohti Tallinnaa bussilla.
Paluumatka  Tallinna – Helsinki 1630 – 1830.

Tervetuloa mukaan kesäseikkailulle!


Joogaopettajasi ja matkaoppaasi Pinja (E-RYT200) on käynyt Satu Tuomelan authenticflow joogaopettaja koulutuksen 2014 ja sen jälkeen useita syventäviä koulutuksia. Pinjan tyyli opettaa on intuitiivinen. Opetus asettuu tieteen ja taiteen välille, yhdistäen teoriaa ja luovuutta. Opetus tunnetaan hitaasta temposta ja luovista siirtymistä, nk. freeflow -joogatunneista. Pinja on myös joogaterapeutti ja opiskelee parhaillaan toimintaterapeutiksi.

Pinjan omin sanoin: ”Tarkoitukseni on näyttää sinulle jotakin, ohjata sinut jonnekkin, missä sinä voit oivaltaa, etenkin kehon tasolla”


Viro Pärnu tekemistä ja käyntikohteita

Tutustumiskohteita:
Rannapark (Rantapuisto) & Vallikäär
Osoite: Õhtu tänav 1a, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus:
Pärnun Vallikäär lumoaa rannalla kulkijan valaistulla promenadilla, yli vallihaudan kaartuvalla romanttisella jalankulkusilla ja vallihaudan keskelle rakennetulla Viron korkeimmalla suihkulähteellä. Vallin päälle rakennettu amfiteatterimainen konserttilava odottaa osallistumaan kulttuurinautintoihin. Venuksen Bastionin luona on sepän paja, jossa voi katsella seppää työssään. Avoinna on multalinnoitusten välinen käytävä ja entisöitynä on entisen postitien alkua merkinnyt Tallinnan portti.

Tallinnan portti
Osoite: Vana-Tallinna tänav 1 – 1, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus: Tallinnan portti on ainut Baltiassa säilynyt 1600-luvun valliportti, jota vuoteen 1710 kutsuttiin Carl Gustavin (Kuninkaan) portiksi. Portilta johti silta vallihaudan yli ja sieltä lähti postitie Tallinnaan. Portin suunnittelija on todennäköisesti Erik Dahlberg, joka rakensi samantapaisia kuninkaanportteja ja linnakkeita myös Narvaan ja Riikaan. Suojarakenteiden poistamisen aikaan 1800-luvulla säilytettiin vain Tallinnan portti, vallit sekä vallihauta portilta Venuksen linnakkeelle joen rannalla – nykyinen Vallikäär. Nyt voit kulkea tämän näyttävän barokkityylisen portin kautta tutustumaan Pärnun kauniiseen ranta-alueeseen. Kesäisin on avoinna terassikahvila.

Tervise Paradiisin vesipuisto
Osoite: Side tänav 14, Pärnu linn, Pärnu
Kotisivu: http://www.terviseparadiis.ee/vesipuisto_ja_liikuntafi
Kuvaus: Tervise Paradiis on rentouttava paikka ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa! Hauskan piristysruiskeen saavat kaikki vesiliukumäistä laskijat. 11 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtötasanteelta saa alkunsa neljä erilaista liukuputkea, joista pisin on 85 metrin pituinen. Nopean ja hauskan liu’un jälkeen laskeudut turvallisesti turvakanavaan. Rohkeimmille on vesipuistossa lisäksi neljän metrin korkeudessa oleva hyppytasanne ja koskiset vuoristojoet. Vesipuistossa on lisäksi erilaisia altaita, mm. lämmitetty ulkoallas (avoinna myös talvella!), porealtaita, saunoja, Aqua-baari ja kesäterassi.

Valgerannan seikkailupuisto
Osoite: Valgeranna allee Valgeranna, Valgeranna küla, Pärnu
Kotisivu: http://valgerannaseikluspark.ee/fi/
Kuvaus: Etsitkö jännitystä ja uusia haasteita, aktiivista lomaa perheen ja ystävien kanssa? Valgerannan seikkailupuisto on oikea valinta! Puiden latvoissa ylöspäin liikkuessasi ja esteitä ylittäessäsi viihdyt ja opit tuntemaan seuralaisiasi ja omaa rohkeuttasi paremmin. Seikkailupuistossa on yhteensä 6 korkeaa seikkailurataa. Varaa kaikkien ratojen suorittamiseen 3 tuntia. Kiipeämisen taustana voi nauttia kauniista merimaisemasta. 2-7 -vuotiaita lapsia odottaa matalalle rakennettu lasten seikkailurata riippusiltoineen, -keinuineen ja laskeutuvine köysiratoineen. Puiden latvoissa seikkailemisen jälkeen voi syödä valmiilla piknik-paikalla ja polttaa nuotiota!

Sähkörullalautasafarit
Osoite: Aeru tänav 4, Pärnu linn, Pärnu
Kuvaus: Sähkörullalautasafari on hauska ja urheilullinen mahdollisuus viettää aikaa ystävien, kollegoiden tai perheen kanssa. Off-road-sähkörullalauta on maastoon tarkoitettu sähköinen rullalauta, jossa kaasua ja jarrua ohjataan kädessä kannettavalla kaukosäätimellä. Ota mukava seurue mukaan ja nauti adrenaliinista rullien päällä tai vain Viron kauniista maisemista ennen kokemattomalla tavalla – kulkien sähkörullalaudalla kanssamme. Kuljemme männiköissä, hiekkarannalla, kaupungin kaduilla ja rullalautailupuistoissa. Sähkörullalautailuun ei tarvita erikoistaitoja, jokainen, joka haluaa ja uskaltaa, onnistuu! Ota meihin yhteyttä ja jaamme yhdessä rullalautailun riemua!

Elisabetin kirkko rakennettiin vuonna 1747 ja on nykyään suosittu konserttien pitopaikka. Sen uruissa on ainutlaatuisen kaunis sointi.

Jekateriinan kirkko on yksi Viron kauneimmista apostolisista barokkikirkoista.

Tallinnan portit, jotka tunnetaan myös nimellä Kuningavärav (Kuninkaan portit) olivat kerran osa keskiaikaista linnoitusjärjestelmää: ennen tämä kaunis barokkiportti merkitsi postitien alkua, nyt se johtaa vieraat Pärnun ranta-alueelle

Punainen torni (Punane Torn) oli Pärnun keskiaikaisen puolustusmuurin kulmatorni. Käsiteollisuuden pesänä se on suosittu taidenäyttelyiden pitopaikka.

Viro Pärnu Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel tarjoaa upean hemmottelukeitaan Pärnun parhaalla paikalla merenrannalla.

Lue lisää

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki / Tallink
13.6. Helsinki – Tallinna 1030 – 1230
16.6. Tallinna – Helsinki 1630 – 1830
* Kuljetukset Tallinna – Pärnu – Tallinna
* Majoitus Hedon Spa And Hotel **** 2 hengen huoneessa
* Puolihoito (aamiainen ja 2 – ruokalajin illallinen)
* Sisätilan varaus hotellissa 2 h / päivä (to – la)
* Joogapaketti:
* Teemme 2 eri tyylistä joogaharjoitusta päivässä (flow ja yin), paitsi tulo- ja lähtöpäivänä on vain yksi joogatunti.
* jooga -ohjaukset
+ goodie bag
+ halutessasi, yksi yhteinen joogatunti ennen retriittiä YAM studiolla Kouvolassa livenä tai etänä, jos se on sinulle parempi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat tiedot aikatauluista ja maksutiedoista. Retriitti toteutetaan, kun saamme kokoon minimi 10 osallistujaa.

 

Matkan maksu- ja peruutusehdot:

* Ennakkomaksu 250 € / hlö.
* Loppumaksu erääntyy 67 vrk:tta ennen matka alkua

Ennen lähtöpäivää tapahtuvista peruutuksista veloitetaan seuraavasti:

* 67 vrk tai yli ennen lähtöä ennakkomaksun määrä/henkilö
* 66-45 vrk ennen lähtöä 50 % matkan hinnasta/henkilö
* 44-31 vrk ennen lähtöä 70 % matkan hinnasta/henkilö
* alle 31 vrk ennen lähtöä 100% matkan hinnasta/henkilö

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >