Viro-Saarenmaa-Kuressaare-2
Viro Saarenmaan Oopperapäivät 17-21.7.2018

Yksi vuoden upeimmista kulttuuritapahtumista tulee olemaan Saarenmaan oopperapäivät, jota vietetään jo 10. kertaa! Tapahtumapaikkana keskikesän juhlassa on Kuressaaren historiallisen linnan sisäpiha, johon pystytetään festivaalin ajaksi 2000-paikkainen oopperatalo.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Saarenmaan Oopperapäivät 17-21.7.2018

Viro juhlii satavuotisjuhlaansa vuonna 2018!

Yksi vuoden upeimmista kulttuuritapahtumista tulee olemaan Saarenmaan oopperapäivät, jota vietetään jo 10. kertaa!
Tapahtumapaikkana keskikesän juhlassa on Kuressaaren historiallisen linnan sisäpiha, johon pystytetään festivaalin ajaksi 2000-paikkainen oopperatalo. Saarenmaan pääkaupunki Kuressaare kuhisee festivaalien aikana aamuvarhaisesta iltamyöhään: katukahviloiden terassit suljetaan vain yön ajaksi ja asukkaat ja vieraat nauttivat juhlatunnelmasta.

Saarenmaan oopperapäiviin ovat vuosien saatossa osallistuneet lukuisat tunnetut ja tunnustetut teatterit, mm. moskovalainen Helikon Opera, Black American Opera Broadwaylta ja monet muut. Tämän kesän festivaalien tähtiesiintyjä on Theater Krefeld-Mönchengladbach Saksasta, joka tuo täkäläisen yleisön ihasteltavaksi Wagnerin „Lohengrinin”, Verdin „Naamiohuvit” ja muita tunnettuja teoksia. Myös lauantai-illan gaalakonsertti, jossa esitetään tunnettuja ooppera-aarioita, on aina ollut hyvin suosittu.

Tervetuloa oopperasaareen!

Matkapäivät:   17.-21.7.2018 (ti-la)

Matkan hinta:    649 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 667 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Laivamatka Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
17.7.2018 Helsinki/Katajanokka 11.30 – 14.00 Tallinna Viking XPRS
21.7.2018 Tallinna 18.00 – 20.30 Helsinki/Katajanokka Viking XPRS
* Virtsu-Kuivastu-Virtsu lauttaliput
* Majoitus Spa Hotel Ruutli
* Aamiaiset hotellissa
* Oopperaliput:
19.07.2018 ooppera Carmen
20.07.2018 Tanssigaala

Lisämaksusta:
Buffet ateria laivamatkalla 26 €/hlö/suunta

Hinta edellyttää, että saamme matkalle mukaan vähintään 30 matkustajaa.


Viro Saarenmaa

Viron suurin saari, Saarenmaa ja sen pääkaupunki Kuressaare muodostavat ainutlaatuisen matkakohteen, jonne voi lähteä perinteiselle kylpylälomalle tai sitten muuten vain nauttimaan kesäisistä tapahtumista tai saaren kauniista luonnosta.

Viro Saarenmaa Spa Hotel Rüütli
Viro-Saarenmaa-Ruutli hotel-spa

Saarenmaalla sijaitseva Spa Hotell Rüütli huoneista avautuu upea näkymä naapurissa sijaitsevaan muinaiseen piispanlinnaan, linnanpuistoon, puutarhakaupunginosaan tai merenlahdelle.

Lue lisää

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat isäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.