Itävalta_medres_00000029650-new-year-s-eve-in-vienna-in-front-of-the-parliament-oesterreich-werbung-Diejun_800x600
Itävalta Wien Uusi Vuosi

Wienissä on uutena vuotena lukuisia tunnelmallisia kojuja, joissa voit tehdä löytöjä pitkin vanhan kaupungin katuja. Keskustassa on useita esiintymislavoja ja suuri ilotulitus kruunaa uuden vuoden aaton täällä yhdessä maailman suosituimmista paikoista viettää uutta vuotta. Wienin klassisen musiikin konsertit ovat elämys, miltä kuulostaisi vaikkapa Strauss tai Mozart?

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Itävalta Wien Uusi Vuosi

Uuden vuoden vastaanotto Wienissä

Tule kuulemaan mestariteoksia musiikkihallissa. Suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen Sacherkakun kotikaupunki huokuu keisarillista loistoa. Musiikin suurista nimistä mm. Mozart, Beethoven ja Strauss ovat asuneet kaupungissa. Habsburgien suvun keisarilliset palatsit Belvedere, Hofburg ja Schönbrunn sekä Stephansdomin katedraali ovat maailmankuuluja nähtävyyksiä.

Kaupungissa on ostosmahdollisuuksia, museoita ja taidenautintoja sekä viehättäviä kahviloita, joissa voi nauttia perinteisestä suklaaherkusta – Sacher kakusta.

Wienissä on vielä uutena vuotena lukuisia tunnelmallisia kojuja, joissa voit tehdä hienoja löytöjä, samalla kun vaellat pitkin vanhan kaupungin katuja. Keskustassa on useita esiintymislavoja ja värikäs ilotulitus kruunaa uuden vuoden aaton täällä yhdessä maailman suosituimmista paikoista viettää uutta vuotta.

Matkapaketti 30.12.-2.1.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 515 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Wien nähtävyyksiä

Wienin raatihuone
sijaitsee Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa, Vanhankaupungin alueella. Mahtava raatihuone on valmistunut vuonna 1883.

Wienin taidehistoriallinen museo
Vuonna 1891 juhlavasti avattu Wienin taidehistoriallinen museo esittelee Habsburg-suvun loisteliaan taidekokoelman italialaiseen renessanssityyliin rakennetussa monumentaalisessa rakennuksessa.

Hofburg-palatsikompleksi
Habsburg-suvun asuinpaikkana vuosisatojen ajan toiminut Hofburg on useiden palatsien yhteensulautuma, jonka eri osat edustavat useita eri arkkitehtoorisia tyylisuuntia keskiajalta 1900-luvulle.

Karlskirche
Kaarlenkirkko on yksi Euroopan näyttävimpiä barokkikirkkoja ja suosittu nähtävyys Wienissä. Karlskirche sijaitsee Karlsplatzilla, melko lähellä Vanhaakaupunkia.

Espanjalainen ratsastuskoulu
Wienin kuuluisa espanjalainen ratsastuskoulu on maailman vanhin vielä toimiva perinteistä kouluratsastusta opettava ratsastuskoulu.

Prater-huvipuisto ja planetaario
Leopoldstadtin kaupunginosassa sijaitseva Prater-huvipuisto on kuuluisa varsinkin vanhan maailmanpyöränsä ansiosta.

Esimerkkiohjelma lisämaksusta:

1 pv
Reittilento Helsingistä Wieniin. Kuljetus lentoasemalta Wienin keskustaan. Tulokuljetuksen yhteydessä kaupunkikierros, jonka aikana nähdään Wienin keskustan upeat nähtävyydet, kuten Valtionooppera, Raatihuone, Parlamenttitalo, Hofburgin talvipalatsin, Hundertwasserhausin, Prater maailmanpyörineen, barokkikirkon ja kauniin Tonavan.

2 pv
Aamiaisen jälkeen voi tutustua Wienin historialliseen keskustaan. Opastetulla kierroksella näkee ja kuulee Wienin elämästä keskiajalta nykypäivään. Ensiksi kuljetaan kohti Wienin vanhinta aluetta, josta löytyy kapeiden mukulakivikujien ohella monia keskiaikaisia ja barokkityyliin rakennettuja kauniita taloja. Kierroksen aikana liikutaan mm. Pyhän Tapanin tuomiokirkon, Mozartin asuintalon, Valtionoopperan ja Hofburgin talvipalatsin alueella. Opastetun kierroksen päätteeksi voi istahtaa vaikkapa kahvilaan ja nauttia perinteisen Sacher leivoksen..

Wienissä kannattaa mennä Uudenvuodenaaton juhlaillalliselle,joka saattaa koostua jopa seitsemästä eri ruokalajista. Uutta Vuotta mennään vastaanottamaan ilotulituksen merkeissä Raatihuoneen aukiolle.

3 pv
Aamiaisen jälkeen voi lähteä tutustumaan kuuluisaan Schönbrunnin rokokootyyliseen linnaan, joka on aikanaan toiminut keisariperheen kesäasuntona. Upea palatsi on rakennettu Pariisin Versailles’in kilpailijaksi. Opastetun kierroksen aikana tutustutaana linnan upeisiin saleihin ja keisariperheen yksityistiloihin – näemme mm. keisari Frans Joosefin ja hänen puolisonsa keisarinna Elisabethin eli Sissin aikaisia huoneita. Pääsemme ihastelemaan myös keisarinna Maria Teresian ajoilta peräisin olevia loisteliaita saleja.

Kierroksen jälkeen siirrytään linnan Orangerie saliin nauttimaan Uuden Vuoden konserttisävelistä Mozartin ja Straussin tahtiin. Keisarillin aikoina talvipuutarha toimi hovin juhlien pitopaikkana, jossa myös itse Mozart on esiintynyt

4 pv
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen kuljetus lentoasemalle.

Bellevue hotel ****

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla historiallisessa Wienissä Alsergrundin alueella lähellä Lichtensteinin palatsiaja Franz Josefin rautatieasemaa vastapäätä. Useat nähtävyydet kuten Valtionooppera ja Vienn kaupungintalo ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Raitiovaunu- ja bussipysäkit 50 m päässä, joilla pääsee helposti mm. kuuluisalle Ringstrasselle, museoihin, Stephenin katedraaliin ja Schönbrunnin linnaan. Matkaa keskustaan 3 km.

Hotellissa 24-h vastaanotto, suuri aula hisseineen. ravintola, kahvila/baari, aamiaishuone, kokoustiloja. Hotellissa on perinteisiä ja nykyaikaisia huoneita, kaikissa huoneissa on ilmastointi, TV, internetyhteys (lisämaksusta), puhelin, radio, minibaari, tallelokero, kylpyhuone, hiustenkuivaaja. Osoite: Althansstrasse 5, 1091 Vienna.

Wien_Bellevue hotel_ulko_400x300 Wien_Bellevue hotel_sisä_400x300

 

 

Itävalta tunnetaan lukuisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan sekä mahtavista Alpeista, patikoinnista ja laskettelusta.
Pääkaupunki:
Wien
Virallinen kieli: 
Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.