Hotelli Adlon

Hotelli Adlon sijaitsee Maarianhaminan länsisatamassa. Hotellista avautuu merinäköala ja laivat ovat kävelyetäisyydellä.

Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Viking Linen tai TallinkSiljan terminaaleihin. Yhtä lähellä ovat Merimuseo ja Pommern-purjelaiva, jotka ovat Ahvenanmaan tärkeimpiä nähtävyyksiä. Museokäynnin jälkeen voit nauttia hyvän aterian Nautical- tai ÅSS Paviljongen -ravintolassa.

Hotelli on kävelymatkan päässä myös Maarianhaminan keskustasta, jossa on ostospaikkoja, ravintoloita ja lisää nähtävyyksiä.

Adlon-hotelli tarjoaa ilmaisen WiFi:n, ilmaisen pysäköintimahdollisuuden ja huoneet, joissa on oleskelualue ja tv.

Hyvä perhehotelli

Hotelli Adlonin suosituimmat paikat ovat sauna- ja allasosasto ja viihtyisä terassi. Terassilla voit nauttia jotain viilentävää auringonpaisteessa ja seurata laivojen saapumista satamaan. Ja myöhemmin saat ihailla kaunista ilta-aurinkoa.

Hotellin Pizzeria & Sportsbar tarjoaa hyvää syötävää ja juotavaa ympäri vuoden. Baarissa on myös biljardipöytä. Urheilutapahtumia ja huippumatseja on hauska seurata yhdessä muiden urheilusta kiinnostuneiden kanssa.

Lasten ja nuorten viihtymisen takaavat leikkihuone, pingispöytä, Playstation4 ja seurapelit. Niiden ansiosta myös seurueen aikuiset saavat vähän omaa aikaa.