Välitysmatkat ja välitetyt palvelut

Kymenmatkojen välittämät yksittäiset matkapalvelut tai toisen matkanjärjestäjän matkapaketit

Matkapakettien välitys
Kymenmatkat välittää muiden matkanjärjestäjien, varustamojen, lento-, juna- ja bussiyhtiöiden tuottamia matkapaketteja, joissa on voimassa palvelun/paketin tuottajan  varaus- ja peruutusehdot sekä mahdolliset lisäehdot. Tutustukaa palveluntuottajan ehtoihin ennen sitoumusta.

Yksittäiset palvelut
Yleisiä matkapakettiehtoja ei sovelleta Kymenmatkojen välittämiin yksittäisiin matkalippuihin, kuten bussi-, juna-, lento- ja laivaliput, majoitus- ja maapalveluihin tai tapahtumalipputilauksiin, joista ei synny Kymenmatkojen omaa matkapakettia, vaan niihin sovelletaan kunkin palvelutuottajan omia varaus- ja peruutusehtoja. Tutustukaa palveluntuottajan ehtoihin ennen sitoumusta.

Sopimuksen syntyminen ja maksuehdot yksittäiset palvelut

Matkapaketit (välitys), matkaliput, hotellit, retket, lippuvaraukset on maksettava kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Mikäli matkustaja ei suorita maksuja määräajassa, Kymenmatkoilla on oikeus peruuttaa matkavaraus siitä erikseen asiakkaalle ilmoittamatta. Veloitamme matkavarauksista palvelumaksun hinnastomme mukaan. Matkasta veloitettavat maksut suoritetaan palvelun tuottajan ehtojen mukaan.  Maksut suoritetaan aina Kymenmatkoille. Suorittamalla varausmaksun asiakas hyväksyy varaus- ja maksuehdot. Matka-asiapapereiden toimituskuluina postitse lähetettynä veloitamme palveluhinnaston mukaan. Majoitushintoihin ei sisälly kohdemaan hotelli- tai turistivero tai  hotellien perimä rekisteröintimaksu.

Matkan peruutus- tai muutosoikeus

Asiakas saa peruutusehdot ennen varausmaksua matkavahvistuksen yhteydessä. Maksamalla varausmaksun asiakas sitoutuu noudattamaan ko tuottajan peruutus-, lisä- ja erityisehtoja ja mahdollisessa peruutustapauksessa maksamaan peruutuskulut kokonaisuudessaan. Peruutuskulut voivat olla varausmaksua suuremmat. Peruutuskulut erääntyvät 14 päivän kuluttua peruutuksen tekemisestä. Asiakkaan jättäessä peruutuskulut maksamatta kokonaan tai osittain annetussa määräajassa, eikä kahdesta (2) maksumuistutuksesta huolimatta maksa niitä, Kymenmatkoilla on oikeus periä saatava perintätoimiston kautta, jolloin perittävään summaan lisätään perintätoimiston korot ja kulut.

Toimistokulut:
* 100 €/henkilö. Muilta osin noudatetaan matkan/palvelun tuottajan peruutus- ja muutoskuluja.
* Palvelumaksuja ei hyvitetä muutosten tai peruutusten yhteydessä.
* Lisäksi peritään takaisinmaksukulut 15 € (palvelumaksun lisäksi)
* Käyttämättömistä tapahtumalipuista ja sisäänpääsy- ym lipuista ei suoriteta palautusta.

Asiakkaan peruuttaessa matkavarauksensa, matkan peruutusajankohdaksi katsotaan se aika, jolloin Kymenmatkat saa kirjallisen tiedon matkan peruutuksesta. Peruutuksen vastaanottopäiväksi hyväksytään vain arkipäivät (maanantai-perjantai), toimiston aukioloaikana, klo 09.00 – 16.00.  Peruutus on voimassa sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet peruutuksen.

Mikäli kyseessä on lähilähtö ja peruutus tapahtuu Kymenmatkojen aukioloaikojen ulkopuolella, tulee peruutuksesta ilmoittaa myös suoraan matkan/palvelun/matkapaketin tuottajalle.
Mahdollinen huoneen vajaatäyttölisämaksu vähennetään palautuksesta.

Tapahtumalippujen varaukset

Tapahtumaliput tilataan ja maksetaan aina ennakkoon asiakkaan antaman varauksen mukaisesti.
Tapahtumien ja otteluiden päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä ottelun ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Lippuvarauksiin sovelletaan kunkin palvelutuottajan omia varaus- ja peruutusehtoja.

Jalkapallolippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Suosittelemme, että varaatte liput suoraan varauslinkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Takaisinmaksut
Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista. Käyttämättömistä hotellivuorokausista, kuljetusyhtiöiden lipuista, tapahtumalipuista tai muista varatuista palveluista ei suoriteta palautuksia tai hyvityksiä.