Välitysmatkat ja välitetyt palvelut

Kymenmatkojen välittämät valmismatkat

Varauksen yhteydessä tarvitsemme kaikista matkustajista seuraavat tiedot samalla tavalla kuin ne on kirjoitettu passiin: Kaikki etunimet, koko sukunimi, sukupuoli,  syntymäaika, kansalaisuus ja passin numero.
Joihinkin maihin matkustettaessa kysytään myös syntymäpaikka, passin myöntämisaika ja -paikka sekä passin voimassaolon päättymispäivä, hätätilanteen varalta, kotiin jäävän henkilön nimi ja puhelinnumero.
Matkalasku on vahvistus varaamistanne palveluista. Tarkistakaa, että nimet, lähtöpäivä, paluupäivä sekä lento- ja hotellitiedot ovat oikein vahvistuksessa. Mahdollisten epäselvyyksien ilmetessä ottakaa välittömästi yhteys toimistoomme. Erityisen tärkeää on, että nimi joka vahvistuksessa on, täsmää passissa olevan nimen kanssa, koska lento/juna/laivalippu kirjoitetaan sille nimelle mikä vahvistuksessa on. Jos nimi tulee matkalippuun väärin, voi nimen muuttaminen ja väärällä nimellä matkustaminen olla mahdotonta. Tällöin Kymenmatkat ei ole vastuussa matkustajalle aiheutuneista kuluista tai matkalle lähdön estymisestä. Tutustu myös matkalipun mukana tuleviin ohjeisiin. Tutustu huolella lentolipun mukana tuleviin ohjeisiin mm chekmytrip, jossa on kerrottu tarkat tiedot lennostasi sekä matkatavaroiden kuljetuksesta/sisältymisestä lippuusi.

*********************************************************************

MATKAPAKETTIEN VÄLITYS
Kymenmatkat välittää muiden matkanjärjestäjien, varustamojen, lento-, juna- ja bussiyhtiöiden tuottamia matkapaketteja, joissa on voimassa palvelun/paketin tuottajan  varaus- ja peruutusehdot sekä mahdolliset lisäehdot. Suosittelemme tutustumaan palveluntuottajan ehtoihin ennen sitoumusta.

Näissä tapauksissa Kymenmatkat toimii vain välittäjänä ja veloittaa varauksista palveluhinnaston mukaan.

*********************************************************************

YKSITTÄISET PALVELUT
Yleisiä matkapakettiehtoja ei sovelleta Kymenmatkojen välittämiin yksittäisiin matkalippuihin, kuten bussi-, juna-, lento- ja laivaliput, majoitus- ja maapalveluihin, joista ei synny Kymenmatkojen omaa matkapakettia, vaan niihin sovelletaan kunkin palvelutuottajan omia varaus- ja peruutusehtoja. Suosittelemme tutustumaan palveluntuottajan ehtoihin ennen sitoumusta.

Näissä tapauksissa Kymenmatkat toimii vain välittäjänä ja veloittaa varauksista palveluhinnaston mukaan.

*********************************************************************

MATKAN VARAUS- JA MAKSUEHDOT  Veloitamme matkavarauksista palvelumaksun hinnastomme mukaan. Matkasta veloitettavat maksut suoritetaan palvelun tuottajan ehtojen mukaan.  Maksut suoritetaan siihen toimistoon, jossa varaus on tehty. Suorittamalla varausmaksun asiakas hyväksyy varaus- ja maksuehdot. Matka-asiapapereiden toimituskuluina postitse lähetettynä veloitamme palveluhinnaston mukaan. Majoitushintoihin ei sisälly kohdemaan hotelli- tai turistivero tai  hotellien perimä rekisteröintimaksu.  Mikäli asiakas laiminlyö velvollisuutensa suorittaa matkan hinta määräajassa, matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa tehty matkavaraus siitä erikseen asiakkaalle ilmoittamatta.
Peruutuksen vastaanottopäiväksi hyväksytään vain arkipäivät (maanantai-perjantai), toimiston aukioloaikana, klo 09.00 – 16.00.  Peruutus on ilmoitettava kirjallisena ja on voimassa sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet peruutuksen.