Pariskunnille suunnattu hotelli sijaitsee Aruban länsirannikolla, rannalla ja lähellä Alhambran kasinoa, sekä ravintoloita, ostoksia ja iltaelämää.

Hotelli sijaitsee puuterimaisen valkoisella hiekkarannalla, sini-vihreän, kirkasvetisen meren äärellä. Ranta on nimetty yhdeksi maailman kauneimmista rannoista.  Bucuti Beach hotelli on ainoa Boutique neljän tähden hotelli Aruballa, sijaiten kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien äärellä Oranjestadin kaupungista.  Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja on senkin vuoksi rauhallinen ja rentouttava, täydellinen lepopaikka hää-ja juhlamatkaajille. Hotelli on saanut lukuisia palkintoja upeasta miljööstään, sekä ystävällisestä ja korkeatasoisesta palvelustaan.

Hotellissa on 104 tilavaa ja hyvin ilmastoitua huonetta ja suitea. Ilmainen wi-fi ja ipad. Majoituksen hintaan sisältyy runsas buffet aamiainen.  Hotellilla on erityinen hyvinvointi ohjelma ohjaajineen, johon sisältyy mm. Joogaa, Tai  Chitä, henkilökohtainen valmentaja ja ravintosuosituksia.

Merenrantaruokailu, jossa valikoimiin kuuluu myös gluteiiniton ja vegaaniruokavaliot.

Mahdollisuus romanttisiin,  yksityisiin illallisiin rannalla. Myös illallisravintola sijaitsee rannan tuntumassa.

Huoneissa: Minibaari, jääkaappi ja mikroaaltouuni, kahvinkeitin, hiustenkuivain, huoneissa ilmaiset tallelokerot, silitysrauta-ja lauta, ilmastointi, kattotuuletin, kaapeli tv, elektronisten laitteiden latauspiste, ilmastointi.

Hotellissa on ravintoloita, baareja, uima-allas,kuntosali, Spa-keskus, business center, pesulapalvelu, autonvuokrauspalvelu.