Tamarinj Aruban merenrantahuoneet sijaitsevat upealla hiekkarannalla.
Tämä loistavalla paikalla sijaitseva vilkas lomakeskus on erinomainen valinta sekä häämatkalaisille, että lomailijoille.
Tamarijn Aruban ranta on Aruban suosituin ajanviettopaikka aurinkoisella rannalla, jossa riittää iloista elämää aamusta aina myöhäiseen iltaan saakka.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden purjelautailuun, polkupyöräretkiin, sekä vaellusretkiin. Rohkeimmat voivat myös kiivetä hiekkarannalla sijaitsevalla kalliokiipeilyseinällä. Voit lähteä melomaan kanootilla tai snorklaamaan, suoraan astuessasi huoneistostasi hiekkarannalle. Kun aurinko laskee, rannalle kokoontuu iloisia ihmisiä ja rytmikäs musiikkia soi uima-altaalla. Voit myös kokeilla onneasi lähellä sijaitsevassa Alhambra-kasinossa.

Tamarijn Aruban merenrantahuoneista on upeat näköalat suoraan kauniille ja rauhalliselle merelle. Illalla voit nauttia kävelystä loistavien tähtien alla ja sen jälkeen nukahtaa huoneessasi meren rauhoittavaan liplatukseen.  Aamulla heräät virkeänä tervehtimään nousevaa aurinkoa Karibian meren yllä.