LionsDive Beach Resort Curacao sijaitsee lähellä Willemstadin kaupunkia, tunnetulla Bapor Kibran alueella, lähellä Sea Aquariumia, Dolphin Academy-delfinaariota sekä Mambo Beach – hiekkarantaa.

Hotelliresort on rakennettu omalle yksityiselle, palmujen värittämälle hiekkarannalle. Hotellissa on 102 hotellihuonetta, suurin osa merinäköalalla. 24 Lions-huoneistoa, näissä 2 makuuhuonetta ja sijainti 50 -metrisen uima-altaan ympärillä.

Hotellissa on 3 uima-allasta, josta yksi on 50 -metrinen urheiluallas, lisäksi yksi lastenallas. Hotelli on täyden palvelun Santai Spa hotelli. Hotellissa toimii Padi 5 Star sukelluskeskus. Hotellin vieressä sijaitsee Seaquarium & Dolphin Academy.

LionsDive Beach hotelli tarjoaa rajoittamattoman pääsyn Body Beach Wellness Clubin kuntosalille ja tunneille. Hotellilta lähtee maastopyörä – ja vaellusreittejä ja hotelli järjestää vierailleen erilaisia urheiluohjelmia, kuten retkiä jeepillä, veneellä, hevosella tai surffilaudalla. Ylellisyyttä urheilullisella tunnelmalla.

Hotellilta on ilmainen kuljetus Willemstadiin.