Barcelonan hotelli Neptun sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

Tämä hyvin varustettu hotelli tarjoaa palveluita, kuten: ulkouima-allas, poreallas, aurinkotuoleja ja rentoutumisalue. Hotellista on matkaa vain n 250 metriä Calellan rannalle, jossa asiakkaat voivat käyttää maksuttomia aurinkovarjoja.

Neptuno-hotellin huoneissa on ilmastointi ja lämmitys sekä hiustenkuivaaja ja satelliitti-tv. Kaikissa on pirteä välimerellinen sisustus. Huoneissa on myös maksullinen tallelokero.

Hotel Neptuno soveltuu hyvin urheilijoille. Saatavilla on pyörävarasto ja korjaamo sekä 2 tunnin ilmainen polkupyörän vuokraus. Vain aikuisille tarkoitetussa altaassa on painehoitotoiminto ja poreallas. Hotellin fitness-alueella on kuntosali, jota asiakkaat voivat käyttää ilmaiseksi, 2 hengen sauna ja elämyssuihku kromoterapiatoiminnolla.

Neptunon ravintola tarjoaa buffetaterioita sekä show-keittiön. Kesäisin ateriat voi nauttia ulkona terassilla. Viikonloppuisin tarjolla on brunssi klo 10–13.

Neptuno on 50 metrin päässä bussipysäkiltä ja Calellan kauppakeskuksesta, jossa on ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. Calellan rautatieasema on 800 metrin päässä.