Benalmádenassa sijaitseva Sunset Beach Club on täydellinen majoituspaikka Etelä-Espanjan Costa del Solilla. Neljän tähden huoneistohotelli on auki vuoden ympäri ja sopii mainiosti kevätlomien, syksyn golflomien, talvilomien ja koko perheen kesälomien viettopaikaksi.

Ihanteellinen sijainti lähellä merenrantaa ja vain 20 minuutin päässä Málagan lentokentältä. Huoneistot ovat neljän tähden huoneistoja, joissa on kaikissa keittonurkkaus ja parveke. Huoneistot sopivat pariskunnille, perheille, golfaajille ja ryhmille. Hotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, upeat palvelut ja tilat sekä toimintaa kaiken ikäisille vuoden ympäri.

Mukavissa yhden makuuhuoneen huoneistoissa tyyli yhdistyy moderniin varusteluun. Sunset Beach Club on viihtyisä tukikohta sekä lyhyille että pitkille vierailuille Costa del Solilla.

Huoneistoihin mahtuu neljä henkilöä (suositus: kaksi aikuista ja kaksi lasta tai kolme aikuista). Ulkosivulla olevissa huoneistoissa on näköala merelle tai vuoristoon. Sisäpihan huoneistoissa ei ole näköalaa (ikkunoista näkyy seinä tai vastapäinen naapuri).

Hotellissa on rajallinen määrä kahden makuuhuoneen ulkosivun huoneistoja, joita voi varata 7 tai 14 vuorokaudeksi. Huoneistoihin saapumispäivä on aina perjantai tai lauantai. Näissä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, ja niiden varustelutaso on samankaltainen kuin yhden makuuhuoneen huoneistoissa. Huoneistoihin mahtuu kuusi henkeä (toisessa makuuhuoneessa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, ja toisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Oleskelutilassa on kahden hengen vuodesohva). Varmista huoneiston saatavuus suoraan hotellista.

Sunset Beach Club -huoneistohotelli tarjoaa siis täydellisen lomanviettopaikan Benalmádenassa. Saat samassa paketissa huoneistohotellin itsepalvelun ja  sekä mukavuuksiltaan ja palveluiltaan loistavan neljän tähden hotellin upeasti meren rannalla.

Jos haluat viettää häitä tai kihlajaisia Espanjassa, hotellissa on myös kaksi hienoa morsiussviittiä. Sviitit sopivat myös häämatkalaisille!

Ikävä kyllä hotelliin ei saa tuoda eläimiä tai lemmikkejä. Kaikki huoneistot ovat savuttomia.