Ilunion designhotelli sijaitsee Fuengirolan merenrantakadulla. Hotellista on näkymä Los Bolichesin rannalle. Ilunion Fuengirolassa on ilmainen WiFi ja kausiluonteinen ulkouima-allas, jolta on panoraamanäköala Välimerelle.

Ilunion Fuengirola sijaitsee vain 300 metrin päässä Los Bolichesin rautatieasemalta, jolta on suora junayhteys 20 km:n päässä sijaitsevalle Málagan lentokentälle.

Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on satelliitti-tv ja minibaari, jossa on tarjolla ilmaista vettä saapumisen yhteydessä. Huoneissa on lämmitys, ja omissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita. Useimpiin huoneisiin kuuluu myös parveke.

Ilunion Fuengirolassa on ravintola, ja monipuolinen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Uima-altaan vieressä on myös kahvila-baari, josta on merinäköala.

Tämä hotelli soveltuu täysin liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyynnöstä on saatavilla huoneita, jotka on mukautettu näkö- tai kuulorajoitteisille asiakkaille sekä pyörätuolilla liikkuville asiakkaille.

Hotellissa on 24h-vastaanotto, ja paikan päällä on lisämaksullinen pysäköintimahdollisuus. Fuengirolan keskusta on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mijasin, Torrequebradan ja Los Naranjosin golfkentät ovat alle 6 km:n päässä hotellista.