Taianomainen Grand Magic hotelli

Etsitkö tapaa tehdä vierailustasi Disneyland Parkin vieressä vieläkin maagisemmaksi? Grand Magic Hotel paljastaa salaisuutensa ja vie sinut mukaansatempaavalle matkalle kaukana todellisuudesta… Kun astut hotelliimme suuresta pyöröovesta, olet astumassa maailmaan, jossa fantasia kohtaa yliluonnollisen. Flamboyant-vastaanoton hienostunut arkkitehtuuri tarjoaa mysteerisiä alueita. Suuri sali on paikka, jossa illuusio herää henkiin mukaansatempaavilla animaatioilla, jotka johdattavat sinut tuntien kuluessa rinnakkaisiin taikamaailmoihin. 

Aktiviteetit hotellissa

Koe fantasiahotellin lumoava rytmi tässä 4 tähden hotellissa, joka on täynnä yllätyksiä. Valmistaudu vierailullesi ja tutustu moniin tämän hotellin sydämessä tapahtuviin aktiviteetteihin, joissa mielikuvituksella ei ole rajoja. Kun tutkit hotellia, uppoudut useisiin erilaisiin tunnelmiin: vastaanottoon ja sen loistokkaaseen sisustukseen, joka näyttää kutsuvan sinut katsomaan alkavaa esitystä. Suuri sali, jonka syvänsininen sisustus on peitetty animoiduilla näytöillä, jotka heräävät henkiin sekä päivällä että yöllä… Puhumattakaan kaikista palveluistamme, jotka takaavat sinulle upean ajan kanssamme.

Pelihalli ja pelihuone Arcade-huone tarjoaa erityisen tilan hotellin nuorille vieraille ja nuorille. Ennen illallista tai uima-altaassa rentoutumisen jälkeen videopelien ystävät voivat pitää hauskaa pelihallipäätteiden ja pelipöytien parissa (lisämaksusta) uppoutuakseen hauskoihin virtuaalimaailmoihin.

Lämmitetty uima-allas, avoinna ympäri vuoden

Hauskan ja rentoutumisen välissä hotellin wellness-alue on täydellinen paikka rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Lämmitetty uima-allas on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, joten voit ladata akkujasi oleskelusi aikana. Uimarit nauttivat muutaman kierroksen tekemisestä, kun taas lapset löytävät lukemattomia pelejä pelattavaksi ja pienemmät viihtyvät kahluualtaassa.

Tasokas perheystävällinen hotelli
Sijaitsee lähellä kohdetta Disneyland® Pariisi. Kohteen Val d’Europe lähettyvillä sijaitseva Grand Magic Hotel tarjoaa erilaisia palveluita/mukavuuksia, esimerkkeinä ilmainen buffetaamiainen ja terassi. Kun nälkä iskee, paikan päältä löytyy ravintola, jonka erikoisuus on näkymät puutarhaan. Ilmainen Wi-Fi huoneessa on kaikkien asiakkaiden käytössä. Saatavilla oleviin palveluihin/mukavuuksiin kuuluu myös puutarha ja leikkikenttä.
Etäisyydet ja yhteydet
Disneyland Paris -puistot: 5 km / 10 minuuttia ilmaisella kuljetuksella
Marne-la-Vallée / Chessyn rautatieasema: 5 km / 10 minuuttia ilmaisella kuljetuksella
Charles-de-Gaullen lentokenttä: 30 km / 30 minuutin ajomatka
Orlyn lentokenttä: 45 km / 45 minuutin ajomatka
Cœur de Paris: 40 km / 35 minuutin ajomatka