Hotelli sijaitsee Varsovan keskustassa, lähellä päärautatieasemaa ja lähellä kahta metrolinjaa. Tämä sijainti on loistava, rauhallinen keskusta-alue lähellä kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ja Vanhaa kaupunkia. Hotellissa on 313 huonetta, 3 ja 4 tähden standard luokituksella. Hotellin palveluihin kuuluu ravintoloita ja konferenssihuoneita.

Hotel Gromada Warszawa Centrum on 3 tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Varsovassa, 400 metrin päässä kuuluisalta Nowy Świat -kadulta. Hotellin tilavissa huoneissa on satelliitti-tv.

Aamiainen tarjoillaan joka aamu hotellin pääravintolassa, joka on erikoistunut puolalaisiin ja kansainvälisiin ruokiin.

Hotel Gromada Warszawa Centrumin huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja ja viihtyisästi kalustettuja. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, jossa on joko kylpyamme tai suihku.

 Hotellissa on 6 ilmastoitua ja ammattimaisesti varusteltua konferenssihuonetta  konferenssien, juhlien ja erikoistapahtumien järjestämiseen. Ainutlaatuinen kaunis sisäpiha patiolla on upea paikka rauhalliseen lepäämiseen sekä ulkoilmatapahtumien järjestämiseen. Gromada Hotel Center avattiin vuonna 1961, ja vuodesta 1964 lähtien sitä on johtanut Gromada National Tourist Cooperative, joka edistää puolalaisia perinteitä ja vieraanvaraisuutta. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta kutsuu sinut ystävällisesti hyödyntämään vieraanvaraisuuttaan.