Reykjavík Berjaya Natura sijaitsee upeissa maisemissa Öskjuhlíðin kukkulan ja Nauthólsvíkin rannan läheisyydessä. Virkistävän aamukävelyn tai täyden päivän kaupungilla kiertelyn jälkeen hotellin spa odottaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan. Illalliseksi ravintola Satt tarjoaa tuoreita paikallisia tuotteita ja makuja, jotka ovat yhtä hyviä sielulle kuin kehollekin.

Berjaya Reykjavik Natura Hotelissa vallitsee lämmin ja kutsuva tunnelma, joka on täynnä huolella harkittuja yksityiskohtia, inspiraationaan ympäröivä kaunis luonto. Tämä ei ole mikään tavallinen hotelli. Reykjavik Natura omaksuu perintönsä – sen selkeästi islantilaiset juuret, mukaan lukien paikallisten taiteilijoiden teokset, tuoreimmat paikalliset tuotteet Satt-ravintolassa ja Natura Span lämmin rentouttava ilmapiiri.

Reykjavik Natura on myös täydellinen sijainti niille, jotka rakastavat luontoa ja ulkoilmaelämää. Sijaitessaan yhdessä Reykjavikin vihreimmistä alueista, voit nauttia laajoista pyöräily-, juoksu- ja kävelyreiteistä sekä poluista. Reykjavikin oma Nautholsvikin geoterminen ranta-alue ja kuuluisa Perlan ovat myös lähellä. Eläväinen kaupungin keskusta on helposti saavutettavissa; vain muutaman minuutin ajomatkan tai bussimatkan päässä tai noin 20 minuutin kävelymatkan päässä.

Vieraat voivat ladata sähköautonsa hotellin edessä sijaitsevilla latausasemilla. Latausasemat ovat kirkkaan oransseja eivätkä jää huomaamatta. Ne ovat osa monia toimenpiteitä, joilla hotelli pyrkii edistämään parempaa ympäristöä.