Italialainen kylä

Italialainen kylä on 200 asukkaan Castel Cellesi, joka sijaitsee Tuscian kauneimmalla alueella – Pohjois-Lazion, Toscanan ja Umbrian kohtaamispaikassa. Aluen on luonnonkaunis kukkuloineen, järvineen, kylpylöineen ja vanhoine etruski kylineen, jotka ovat kuuluisia muinaisista haudoistaan ja amfiteattereistaan. Kaupungit, kuten Bolsena, Civita di Bagnoregio, Montefiascone, Orvieto, Viterbo, Tarquinia, Bagnaia ja Bomarzo, ovat vierailun arvoisia.

Alue on ihanteellinen rentoutumiseen, nähtävyyksien katseluun, kävelyyn ja vaellukseen sekä erilaisiin retriitteihin. Myös ratsastuks on mahdollista.
Viterbossa ovat Danten tuntemat Bulicamen kuumat lähteet – täällä voit vierailla paikallisessa kylpylässä, jossa on tarjolla monia erilaisia hoitoja sekä keholle että mielelle! Alue on kuuluisa lihaan ja kalaan perustuvasta keittiöstään ja viiineistään. Alueella vietetään mm. paikallisia festivaaleja ja antiikkimessuja.

Castel Cellesi on pieni jalokivi, joka on todella tuntematon suurimmalle osalle maailmaa. Castel Cellesissä oleminen on kuin astuisi ajassa taaksepäin. Mikä tekee Castel Cellesistä niin erilaisen? Tärkein tekijä on, että tie Castel Cellesiin päättyy tähän. Ei ole läpikulkutietä – tämä tarkoittaa, että maailma on pääosin kulkenut kylän ohi. Se on hiljainen, turvallinen ja koskematon. Kylässä on kaksi kaunista aukiota, seurakuntakirkko, posti, baari, pieni ruokakauppa ja paikallinen pizzeria. Täällä olet keskellä maaseutua, vain lyhyt kävelymatka ja löydät itsesi oliivi- ja viinitarhoista. Vaikka se on eristetty, se on helposti saavutettavissa – vain 5 kilometriä päätietä pitkin ja saavut Bagnoregion supermarkettiin ja kauppoihin. Hieman kauempana tulet Montefiasconeen, jossa on jälleen lisää supermarketteja ja kauppoja. 20 minuutissa olet viehättävässä Bolsenan kaupungissa, joka sijaitsee sen kuuluisan järven rannalla. Vielä 20 minuuttia vastakkaiseen suuntaan ja olet mahtavassa Viterbon kaupungissa.