Resort Eklata Medena*** on kouluretkille erikoistunut keskus, joka sijaitsee idyllisessä Medena-asuntokompleksissa Seget Donjissa lähellä Trogirin kaupunkia. Kylä sijaitsee pikkukivirannan varrella turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on runsaasti välimerellistä kasvillisuutta. Lomakeskuksessa ei ole teitä, vain vaellusreittejä, ja kerrostaloissa on pohjakerros ja yksi kerros, mikä tekee niistä turvallisia lapsille. Majoitus järjestetään: kolme sänkyä (olohuone + makuuhuone) kuuden hengen (olohuone + kaksi makuuhuonetta) huoneistoja. Kaikki huoneistot on luokiteltu kolmella tähdellä ja niissä on kylpyhuone, minikeittiö, TV, puhelin, ilmastointi ja WIFI.

Leirin aika on suunniteltu yhdistelmäksi hauskanpitoa, koulutusta, urheilua ja luonnossa olemista. Kannustamme lapsia kokeilemaan mahdollisimman monia eri sisältöjä löytääkseen itseään eniten kiinnostavan toiminnan sekä rakentaakseen itseluottamusta ja -tietoisuutta turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Osallistujat valitsevat yhden tarjotuista ohjelmista. Aamulla järjestetään koulutusohjelmia, kun taas iltapäivällä on urheilullinen virkistys, luovia pelejä ja aktiviteetteja rannalla. Illallista seuraa ilta-animaatioohjelma eri teemalla joka ilta valokeilassa ja hyvän musiikin kera. Camp Eklata -ohjelman työosassa osallistujat valitsevat vain yhden tarjotuista ohjelmista.

Eklatan leiri Eklata Camp on pitkäaikainen ohjelmamme, joka sai uuden ilmeen vuonna 2022. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua erilaisiin kiinnostaviin alueisiin, joista he voivat löytää ja jatkaa rakentamista. Ohjelma perustuu seitsemän päivän oleskeluun rennossa ja hauskassa ympäristössä, jossa jokainen päivä perustuu uuteen aiheeseen ja toimintaan. Tällä tavalla lapset osallistuvat urheiluun, luovaan ja tieteelliseen toimintaan. Kaikkea tätä rikastuttaa entisestään veneretkellä animaattoreita ja aktiviteetteja vastikään avatussa adrenaliinipuistossa: Eklata Adventure Park Medena. Leirin Eklatan professorit, luovat johtajat, urheiluvalmentajat, animaattorit ja muu koulutettu ja kokenut henkilökunta vastaavat lasten turvallisuudesta ja koko päivän hoidosta heidän leirillä oleskelunsa ajan. Heidän terveydestään huolehtii lomakeskuksessa sijaitseva sairaanhoitaja.