Bandos Resort sijaitsee ihanteellisella paikalla Pohjois-Malén atolleilla 8 km:n päässä pääsaari Malésta. Bandos Island on yksityinen saari, jonne matkataan pääsaarelta pikaveneellä vain n 15 minuutissa.

Bandosin tunnelmallinen neljän tähden hotelliresort sijaitsee rannalla. Resortissa on oma hyvinvointi-ja kylpyläkeskus spa, jossa on saatavilla kauneus- ja hierontahoitoja. Alueella on tarjolla jacuzzi, uima-allas sekä snackbaari. Ilmainen wi-fi yhteys. Lomakeskukseen palveluvalioimaan kuuluu lisäksi vesiurheilukeskus ja sukelluskoulu, kuntosali, aerobic, sulkapallo, tenniskenttiä, squash-kenttä ja pöytätennispöytiä. Kokko Club tarjoaa lastenhoitopalveluja sekä erilaista ohjelmaa nuorille.

Bandos Islandin huoneet ovat tilavia, ja niiden parvekkeilta on näkymä puutarhaan tai rannalle.  Huoneistot ja hyvilat sijaitsevat meren rannalla kauniissa luonnonmaisemissa. Mukavuuksiin kuuluu TV, tee-/kahvinkeitin ja minibaari. Joissakin huviloissa ja huoneistoissa on myös erillinen olohuone tai ulkoporeallas.

Ravintolatarjonta alueella on monipuolista. Tarjolla on thaimaalaisia ruokalajeja Koon Thai -ravintolassa, ja kansainvälisiä ruokia tarjoaa Sea Breeze Café. Gallery-ravintola on erikoistunut erilaisiin buffetaterioihin. Ohjelmallisia iltoja voi viettää Huvan- ja Sand-baareissa, joka tarjoaa kiinalaisia ruokia. Umi Yaki -ravintolassa tarjoillaan japanilaisia teppanyaki-ruokia.