Hotel Opera Frochot sijaitsee Pariisin keskustassa ja tarjoaa aitoa paikallistunnelmaa, ei kaukana Oopperasta ja Galeries Lafayette -tavaratalosta, lähellä Moulin Rougea ja Sacré-Coeuria. Arvostat varmasti hotellin nykyaikaista, design-huonekaluin sisustettua tyyliä, uutta vuodevaatetta ja moderneja mukavuuksia.

Hotellissa on asiakkaiden käytössä tallelokero, concierge-palvelu, huonepalvelu, buffetaamiainen, vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, wifi ja yöpalvelu. Erityistä huomiota on kiinnitetty Hotel Opera Frochotin alueiden suunnitteluun, jotta jokaisen vieraan oleskelu olisi mahdollisimman mukavaa. Siksi Opera Frochotin huoneet tarjoavat täyden mukavuuden, ja ne on varustettu plasma-tv:llä, ulkomaisilla kanavilla, minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, wifi jne.

Rauhallinen, tilava ja ilmastoitu hotellin vastaanotto takaa täydellisen mukavuuden. Vastaanotto, palvelu ja tuotteet ovat korkealaatuisia. Kutsumme sinut tutustumaan Pariisin eri kaupunginosiin. Monumenttien ja nähtävyyksien kuvaukset antavat sinulle mahdollisuuden löytää tai uudelleen löytää pääkaupungin.