Monte Velho

Casa da Pinhas on pyöreän arkkitehtuurin omaava, miellyttävään harjoitteluun tehty temppelimäinen, 170 m2 kattava tilarakennus, jossa on lämmitettävä korkkipuulattia. Rakennuksesta avautuu näkymät puutarhan yli kukkuloille ja merelle. Monte Velho tarjoaa käyttöönne erilaisia joogavälineitä.  
Temple Verde on pienempi, kauniisti suunniteltu paviljonki, joista on isot ikkunat puutarhaan ja kauempana siintävälle merelle.


Majoitushuoneet ovat yksinkertaisia, mutta värikkäitä ja kotoisia huoneita, joista on upeat näkymät ympäristöön. Huoneet on jaettu neljän huoneen huoneistoihin. Jokaisessa yöpymiskohteessa on yhteinen kylpyhuone ja riippumatolla varustettu terassi. Monte Velhossa pystyy yöpymään 57 henkilöä kerralla.   

 

Ruokailut 

Monte Velhossa tarjoillaan maukasta vegaanista ja kasvisruokaa. Kokit suunnittelevat luovia ruokalistoja käyttäen ei-prosessoituja aineosia, paikallisia tuotteita, sekä Monte Velhon tilalla kasvatettuja mausteita ja kasviksia. Pyrkimys on aina vierailijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.