Sand Valley Golf Resort on paikka, jossa toteutuu puolalainen unelma golfista.

Golf Resort sijaitsee lähellä Gdanskin lentokenttää. Sand Valleyn kenttä on Euroopan TOP100 -kenttä ja Puolan paras, ja se varmasti yllättää sinut vierailusi aikana. Paikan päällä olevat majoitusvaihtoehdot ja lisäpalvelut on suunniteltu tarjoamaan täydellistä rentoutumista pelikierroksen jälkeen: rentoudu omassa poreammeessasi, virkistä kehosi omassa saunassasi ja ui omassa yksityisessä uima-altaassasi – Sand Valleyssa voit tehdä kaiken tämän. Illallisen aikaan anna henkilökunnan hemmotella sinua tuoreilla kansainvälisillä ruoilla ja hyvällä asiakaspalvelulla – valmistaudu luomaan uusia muistoja ja varaa lomasi jo tänään.

Golfkentän vieressä, kauniilla ja rauhallisella alueella sijaitseva Sand Valley Golf Resort tarjoaa moderneja ja tilavia huoneistoja ja huviloita, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Sand Valley Golf Resortin tarjoamat talot ovat tilavia ja moderneja. Jokaisessa on sauna, suuri taulutelevisio, täysin varusteltu keittokomero ja kylpyhuone. Suuremmissa taloissa on myös takka, autotalli ja oma ulkouima-allas.

Kaikki huvilat ja huoneistot sijaitsevat kätevästi ensimmäisen tiin ja kerhotalon läheisyydessä. Niihin mahtuu 2–14 henkilöä kuhunkin ja useimmat niistä ovat varustettuja saunoilla, poreammeilla ja yksityisillä uima-altailla.

Golfpelin lisäksi Sand Valley Golf Resortin vieraat voivat vuokrata grillivälineitä.

Finka-ravintola tarjoaa perinteisiä puolalaisia ruokia, ja Elblągin kaupunki sijaitsee 20 km päässä Sand Valley Golf Resortista.