Ibis Hotel München City sijaitsee kätevästi vain neljän minuutin kävelymatkan päässä Münchenin päärautatieasemalta ja muutaman askeleen päässä Karlstraßen raitiovaunupysäkiltä. Tämä ensiluokkainen sijainti asettaa vieraat helposti tavoitettaville Baijerin pääkaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten ikonisesta Hofbräuhausista, Theresienwiesesta, Frauenkirchesta, Hofgartenista, Englischer Gartenista ja Olympiapuistosta. Vieraat voivat myös nauttia Uuden Raatihuoneen karillonin soitosta.

Ibis Hotel München Cityssä jokainen huone on ilmastoitu ja varmistaa mukavan oleskelun tarjoamalla mukavuuksia kuten pimennysverhot, taulutelevision, työpöydän ja oman kylpyhuoneen, jossa on hiustenkuivaaja. Vieraat hyötyvät ilmaisesta Wi-Fi:stä, joka on saatavilla koko hotellin alueella, mukaan lukien aula, baari ja vierashuoneet, täydentäen 24-tunnin palvelua.

Aloita päiväsi herkullisella aamiaisbuffetilla, joka sisältää tuoreita vohveleita ja rapeita sämpylöitä. Hotellin baari tarjoaa erilaisia juomia, kuumia juomia ja maukkaita välipaloja ympäri vuorokauden. Lisämukavuuksiin kuuluvat pysäköintialue, lemmikkiystävällinen politiikka, savuton ympäristö ja pysäköintimahdollisuudet.