Jeddah hilton Hotel tarjoaa upeat näkymät Jeddah Cornichelle ja Punaisellemerelle.

Hotellissa on 5 ravintolaa, 11 kokoushuonetta ja kuntokeskus, jossa on 2 uima-allasta. Ilmainen WiFi on käytettävissä aulassa. Kaikissa huoneissa on taulu-tv, työpöytä ja oleskelualue.

Kylpyhuoneissa on kylpyamme ja suihku sekä kylpytakki ja tossut. Jeddah Hiltonissa on 5 ravintolaa. Kansainvälistä ruokaa tarjoillaan Al Safina -ravintolassa, jossa on arabialainen sisustus ja kultainen kattokruunu. Amwaj Friday Brunch tarjoaa kansainvälisiä buffetaterioita, kun taas Manhattan Sports Diner tarjoilee hampurilaisia ​​ja pihvejä.

Hotellin asiakkaat voivat nauttia Jeddah Hiltonin yksityisistä valkoisista hiekkarannoista, jotka ovat vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Siellä on myös valaistu tenniskenttä, huipputason kuntosali ja keilarata. Hilton Jeddah -hotelli sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Jeddahin keskustasta ja tunnin ajomatkan päässä pyhästä Mekan kaupungista.

Jeddan nähtävyydet, kuten kelluva moskeija ja Kuninkaan suihkulähde, ovat lähellä. Jeddahin kansainvälinen lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta.