Hampton by Hilton Edinburgh West End

hotelli sijaitsee aivan Edinburghin keskustan sydämessä ja lähellä kaikkia kauppoja ja nähtävyyksiä, kaupungin keskustan länsipuolella, 10 minuutin kävelymatkan päässä Edinburghin kansainvälisestä konferenssikeskuksesta ja kymmenistä lähellä olevista ravintoloista.
Edinburghin linna, Camera Obscura ja The Scotch Whiskey Experience ovat 1,6 kilometrin päässä. Vanhakaupunki, Skotlannin kansallismuseo ja Holyroodhousen palatsi ovat kaikki kahden mailin säteellä. Nauti  Hamptonin ilmaisesta lämpimästä, buffet aamiaisesta ja ilmaisesta WiFi:stä. Aamiaistilassa voi olla kiireistä, joten varaathan aamulla tarpeeksi aikaa nauttiaksesi aamiaishetkestäsi.

Hotelliin kuuluu kuntokeskus, ja huoneissa on ilmainen WiFi. Majoituspaikassa on baari ja ravintola, jossa voi nauttia kansainvälisiä illallisruokia. Jokaisessa huoneessa on työskentelyalue, kirjoituspöytä, teen/kahvin valmistusvälineet ja HD-taulu-tv. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja pyyhkeet. Muita mukavuuksia ovat silitysvälineet ja tallelokero kannettavalle tietokoneelle.

Edinburghin yliopisto on 1,4 km:n päässä Hampton by Hilton Edinburgh Westistä. Lähin lentokenttä on Edinburghin lentoasema, jolle on matkaa 9 km.

Hampton by Hilton Edinburgh West End