Voco Grand Central Glasgow hotelli sijaitsee viktoriaanisen Glasgown rautatieaseman vieressä, 550 m St George’s -Tron kirkosta ja 900 m Modernin Taiteen Galleriasta. Metro on lähellä, joten West Endin baarit, Scottish Exhibition Centerin kauppatapahtumat,  George Squaren skottilaitsten monumentit ja The Style Milen muotiliikkeet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellissa on 24-tunnin vastaanotto, hissi, ravintoloita, cocktail baari, kokous- ja konferenssitila ja juhlasali.
Huoneissa on internet yhteys (lisämaksusta), TV, puhelin ja tallelokero.

Viihtyisissä huoneissa on harkittuja voco™-yksityiskohtia, kuten tuoksuvia kylpytuotteita, sängyn USB-liitännät ja mittatilaustyönä valmistettua taidetta. Valitse mitä tahansa viihtyisistä sinkkuhuoneista sviitteihin, joissa on erilliset oleskelutilat, tai moderneja loft-huoneita, joissa on marmorikylpyhuone. Korkeat katot, kattokruunut ja puupaneelit ilmentävät eleganssia, joka tekee hotellistamme erityisen. Upea, marmorilla päällystetty Champagne Central -baari on avoinna koko päivän, täällä voit nauttia iltapäiväteetä, joka tarjoillaan lasillisten poreilevien tai cocktailien kera ja  The Restaurant tarjoaa runsaan skotlantilaisen aamiaisen.

Grand Ballroom on viehättävä paikka ikimuistoisten juhlien järjestämiseen, ja 6 joustavaa kokoushuonetta huolehtivat yritystapahtumistasi. Klassinen tyyli ja nykyaikaiset mukavuudet aivan Glasgow’n keskustassa.