Kartanohotelli Karhulan Hovi tarjoaa majoitusta, ravintolalapalveluita, juhlapalveluita ja kokouspalveluita Kotkassa Kymijoen rannalla Karhulassa.

Tämä tyylikäs ranskalaistyylinen kartano sijaitsee Karhulan alueella 10 minuutin ajomatkan päässä Kotkan keskustasta. Majoituspaikassa on suuri puutarha, ja sen yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Kartanohotelli Karhulan Hovin huoneissa on tyylikäs klassinen sisustus. Kartanorakennuksen huoneissa on oma kylpyhuone. Guesthousessa yöpyvillä asiakkailla on käytettävissään oma tai yhteinen kylpyhuone.

Henkilökunta voi antaa suosituksia läheisistä ravintoloista, kaupoista ja nähtävyyksistä. He voivat myös järjestää kalastusretkiä ja muuta toimintaa.

Karhulassa Kymijoen rannalla sijaitsevaa Karhulan Hovia alettiin rakentaa 1887 ja se valmistui 1892. Rakennuksen arkkitehtuuri edustaa uusrenessanssia ja gotiikkaa ja se jäljittelee ranskalaista aatelislinnaa. Karhulan teollistumisen ”isän”, William Ruthin rakennuttama edustuskoti Kymijoen varrella toimi 1900 luvun ajan A. Ahlströmin tehtaanjohtajien kotina ja edustustilana.

Nyt rakennus toimii hotellina ja yhtenä Kaakkois Suomen romanttisimmista majoituspaikoista.