Lapjärven Juhla ja Majoitus

Lapjärven Juhla&Majoitus on rakennettu kauniin Syväjärven maisemiin. Päärakennuksessa on saatavilla 60-paikkainen juhla- kokous-ruokasali, hyvin varusteltu keittiö, kylmiö+jääkaappi-pakastin sekä teollisuus- astianpesukone, laitos-uuni sekä norm. sähköhella. Astiavarustus 60:lle. WC- ja peseytymistilat, jotka soveltuvat myös pyörätuolia käyttäville sekä majoitustilat 20:lle henkilölle.

Perinteinen pihasauna jossa oma ranta.

Lapjärven Juhla&Majoitus soveltuu erinomaisesti TAPAHTUMA- ja JUHLAPAIKAKSI merkkipäivää viettäville, häätapahtumille, perhe-ja sukutapamisiin, sekä myös perheiden lomanvietto paikaksi. LEIRIPAIKAKSI lasten ja nuorten leireille. KOKOUSPAIKAKSI järjestöille,yhdistyksille ja yrityksille. Vuokraaja tuo mukanaan liinavaatteet tai vuokraus mahdollisuus 10 eur/henkilö.

Avain on paikalla vuokra-ajan alkaessa. Jos siivousta ei erikseen tilata sen hoitaa vuokraaja. Rikkoutuneista tai kadonneista esineistä laskutamme vuokraajaa.

Samalla alueella on myös pyöröhirsinen mökki-Saunapirtti, jossa majoitus 12 henk. ja toimiva varustus. Alueella on noin 1km. pituinen pururata joka talvisin toimii valaistuna hiihtolatuna. Alueella on hiekkapohjainen kenttä jalkapallomaaleineen.

Vuokraus on siis mahdollista Päärakennus ja Saunapirtti yhdessä.

VUOKRAT: Päärakennus, päivätilaisuus 175€, sis.astiavuokran. 150€/vrk, 250€/vkl, 500€/vk

YHTEISVUOKRAUS: 250€/vrk, 500€/viikonloppu, 1.000€/viikko,1.500€/juhannusviikko, vaihto sunnuntaina.

PÄÄRAKENNUKSEN VUOKRAT HINNASTOSSA