Pyhtään Patruunantalo sijaitsee Pyhtään historiallisella Stockforsin ruukkialueella. Biskopsströmmen-joen kupeessa, Pyhtään kirkonkylässä.  Patruunantalo on 18,8 km:n päässä Svartholman linnoituksesta. Helsinki-Vantaan lentokenttä on 89 km:n päässä

Patruunantalolla ja Stockforsin aluella järjestetään erilaisia tapahtumia, kursseja, retriittejä, näyttelyitä suuriakin tapahtumia Stockforsin kaarihallissa.

Patruunantalon kaikissa huoneissa on puulattiat, ja niistä on näkymät puutarhaan. Toisiin huoneisiin kuuluu oma kylpyhuone ja toisiin jaettu kylpyhuone. Joissakin huoneissa on myös taulu-tv. Hotellin yhteisiä mukavuuksia ovat sauna, puutarha ja grillausmahdollisuus. Tarjolla on myös kokoushuoneita, yhteinen oleskelutila ja matkatavarasäilytys. Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa useita erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja melontaa. Tarjolla on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Patruunantalon vieressä sijaitsee myös Pakkausmuseo, sekä Paloasema, jossa kesäisin vaihtuvat näyttelyt. Alueella myös lintuhoitola, ja kesäisin tunnelmalliseen ja rustiikkiseen tehdasmiljööseen rakentuu Stocfors Art Fair- näyttelyt.