Hotel Prague Centre Plaza on elegantti historiallinen rakennus upeilla lounaaseen suuntautuvilla näkymillä, mukaan lukien Petřín-näköalatorni. Hotelli sijaitsee aivan Prahan sydämessä.
Kaikki Prahan tärkeimmät historialliset nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä – Wenceslas-aukio on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Metroasema I.P.Pavlova on 2 minuutin kävelymatkan päässä, ja päärautatieasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Prahan kongressikeskus on 8 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme.

Kauniit, tilavat huoneet on varustettu: SAT/LCD-TV:llä, tallelokerolla, hiustenkuivaajalla, jääkaapilla, kahvi- ja teenvalmistusvälineillä, WC:llä ja kylpyhuoneella, moderneilla paloturvallisuuselementeillä ja ilmaisella nopealla internetyhteydellä.

Prague Centre Plaza ainoa hotelli Prahan luokassa, joka on avannut ”Spa World” -osaston, jossa on olutkylpyjä Bernard, suolagrotto (ideaalinen tapa parantaa terveyttä) ja sauna poreammeella. Tarjoamme erilaisia hierontoja (kuumilla kivillä, perinteisiä, rentouttavia, hunajahierontoja).