Hedon Spa & Hotel tarjoaa upean hemmottelukeitaan Pärnun parhaalla paikalla merenrannalla. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän, yhteyteen. Mutakylpylä muuttui moderniksi spa-kokonaisuudeksi ja sen yhteyteen rakennettu uudisosa tarjoaa tasokasta majoituspalvelua, mondernit kokoustilat sekä upean Raimond-ravintolan kesäterasseineen.

Hedon spahotellissa on 75 hotellihuonetta, joista 7 sijaitsee ainutlaatuisessa historiallisessa mutakylpylärakennuksessa ja 68 huonetta hotellin modernissa osassa.

Historiallisen mutakylpylän huoneet sopivat erityisesti rauhallisuutta ja yksityisyyttä arvostavalle vieraalle. Tämä hotellinosa on kulttuuriperinnöllisesti suojeltu kohde.

Kaikissa hotellin uuden osan huoneissa on omat tilavat parvekkeet. Standard-huoneiden näköala avautuu viereisille puistoalueille tai hotellin sisäpihalle ja superior-huoneet ja sviitit suuntaavat merelle.

Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Huoneissa vieraita varten on varattuna kylpytakit, tossut sekä kylpylävierailua varten kassit lisäpyyhkeineen mukavan kylpyläalan vierailun takaamiseksi. Kylpylän kaikki huoneet ovat savuttomia. Jokaisessa huoneessa on mahdollista nauttia teetä tai kahvia sekä mahdollisuus nauttia hinnaston mukaisia tuotteita minibaarista. Runsas aamiaisbuffet kuohuviineineen sekä kylpylä- ja aurinkoalan ja kuntosalin käyttö kuuluvat huoneen hintaan. Auto on mahdollista pysäköidä hotellin pihaan pysäköintipaikkojen saatavuuden salliessa. Kylpylähotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä merenrannasta.