Pärnun kaupungin rauhallisella alueella, Rantapuiston läheisyydessä sijaitsee neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa. Vuonna 2015, heinäkuussa uudelleen avattu hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niinViron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

Uudessa hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen.

Hotellin kylpylä- ja konferenssintalon ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee konfrenssikeskus, jossa on tilaa jopa yli 300 vieraalle. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus.

ESTONIA Resort Hotel & Spa hotellissa on 106 kpl neljän tähden hotellihuonetta kaikilla mukavuuksilla. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Tarjoamme myös allergiahuoneita. Hotellimme on täysin savuton. Yksi Junior sviitti sopii pyörätuolissa liikkuville asiakkaille.

Majoituksen hintaan sisältyy buffet-aamiainen hotellin NOOT ravintolassa, sekä SPA & SAUN-keskuksen rajaton käyttö.

 Viro Pärnu Kylpylähotelli Estonia Resort Hotel & Spa