Kylpylähotelli Metropol sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhasta kaupungista.

Metropol hotelli on nykyaikainen, mutta viihtyisä ja kodikas majoituspaikka kaikille asiakkaille. Ammattimainen, ystävällinen ja avulias palvelu luo mukavan tunnelman.

Ravintolat

Uusi ravintola Pizzanaut sijatsee Metropol hotellin alakerroksessa. Käsintehty pizza ja kiistaton suosikki – Valoran uuni, antaa pizzoille ainutlaatuisen keveyden ja rapeuden.

Ravintola ja aulabaari Nomad sijaitsee Metropol Spa hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoaa erilaisia maku-komboja.

Baari Urban, jossa on suuri kaupunki tunnelma, on oikea paikka tavata päivälliselle. Baari sijaitsee Metropol Spa hotellissa.

Baari Urban ja ravintola Nomad sijaitsevat Metropol Spa hotellissa. Hotellit ovat toisiinsa yhteydessä käytävällä.

Spa & Wellness

Keskellä vilkaista kaupunkielämää hotelli tarjoaa vierailleen mahdollisuuden ajan pysäyttämiseen, lepoon ja vain itselleen omistautumiseen. Hotellin toisessa kerroksessa on spa ja wellness alue, joka on asiakkaiden käytössä seitsemän päivää viikossa.

Spa & Wellness sijaitsevat Metropol Spa hotellissa. Hotellit ovat toisiinsa yhteydessä käytävällä.

Konferenssitilat

Loistavalla paikalla Tallinnan ydinkeskustassa, Metropol Spa Hotellin kolmannessa kerroksessa sijaitsevat konferenssitilat sopivat erittäin monenlaisiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin erikokoisille osanottajamäärille.

Konferenssitilat sijaitsevat Metropol Spa hotellissa. Hotellit ovat toisiinsa yhteydessä käytävällä.