Park Inn by Radisson Central Tallinn hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan vanhastakaupungista ja monista suosituista nähtävyyksistä, kuten Raatihuoneentorista ja Toompean linnoituksesta. Lisäksi hotellin läheisyydessä on runsaasti ravintoloita, kauppoja ja viihdetarjontaa. Hotelli sijaitsee lähellä Viru Keskusta, ja se sopii perheille.

Park Inn by Radisson Central Tallinn on moderni hotelli, joka tarjoaa mukavaa majoitusta sekä matkailijoille että liikematkailijoille. Hotellilla on tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, jotka on suunniteltu tarjoamaan vieraille rentouttava ja miellyttävä yöpymiskokemus. Huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, ja niissä on moderneja mukavuuksia, kuten taulu-tv, ilmastointi, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.

Hotellin yleisissä tiloissa on viihtyisä aula, jossa vieraat voivat rentoutua tai tavata muita matkailijoita. Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullisia kansainvälisiä ruokia ja paikallisia erikoisuuksia. Café Kompass tarjoaa aamiaisen lisäksi lounasta. Vieraat voivat nauttia ateriansa myös ulkona terassilla, josta avautuu kaunis näkymä ympäröivään kaupunkiin.

Park Inn by Radisson Central Tallinn tarjoaa myös monipuolisia palveluita, kuten kuntokeskus, sauna ja kokoustilat. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja he ovat valmiita auttamaan vieraita kaikissa tarpeissa.

Hotellissa on 245 huonetta, Standard- sekä Superior-huoneita. Myös allergikoille ja liikuntaesteisille löytyy huonevaihtoehdot.